Sonunda Bitti

araftayimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
28
39
3
41
Merhaba arkadaşlar. Hatırlayanlarınız olur belki, aylar önce "eşim çocuğumun gözlerinin önünde kafasına silah dayadı" diye bir konu açmıştım ve hepiniz çok destek olmuştunuz bana. O olaydan sonra savcılığa gidip şikayetçi oldum, eşime uzaklaştırma verdiler ve silahını aldılar. Sonrasında ailem girdi devreye. Önceleri eşimin pişmanlığına kanıp boşanmamı istemediler ve bu konuda bana baskılar yaptılar ama ben kararlıydım ve kararımdan bir gün olsun vazgeçmedim. Ailemde aslında eşimin pişman olmadığını, yaptığı herşeyin göstermelik olduğunu, numara yaptığını anladılar ve bana sahip çıkmaya başladılar çok şükür. Ve nihayet boşandık, artık bitti hala inanamıyorum. Hep dert konuşulmasın burada, mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim, inşallah hak ettiğinizden de güzel günler yaşarsınız bir ömür

geçmiş olsun.

aileler en başında destek olsa daha iyi olmaz mıydı? neden böyleler hiç anlamıyorum. iyi ki doğru yolu bulmuşlar.

verilmiş sadakan varmış canım şkür kurtulmuşsun

hakkinizda hayirlisi olsun

Eski konunuzu okumustum ve bu haberi aldigima nasil mutlu oldum snlatamam

Allah yardimciniz oldun insallah bundan sonra hersey iyi gider

geçmiş olsun canım..böyle bir manyaktan da ben boşandım ama hala uğraşıyorum ara ara kafayı yiyor yine arada çocuk olunca mecburen görüşülüyor dikkatli ol olabildiğince görüşme çocuğu alırken de eğer çocuk büyükse kendi kapının öününden alsın küçükse baban falan versin. dikkatli ol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…