- 11 Aralık 2015
- 28
- 39
- 3
- 41
- Konu Sahibi araftayimm
-
verilmiş sadakan varmış canım şkür kurtulmuşsunMerhaba arkadaşlar. Hatırlayanlarınız olur belki, aylar önce "eşim çocuğumun gözlerinin önünde kafasına silah dayadı" diye bir konu açmıştım ve hepiniz çok destek olmuştunuz bana. O olaydan sonra savcılığa gidip şikayetçi oldum, eşime uzaklaştırma verdiler ve silahını aldılar. Sonrasında ailem girdi devreye. Önceleri eşimin pişmanlığına kanıp boşanmamı istemediler ve bu konuda bana baskılar yaptılar ama ben kararlıydım ve kararımdan bir gün olsun vazgeçmedim. Ailemde aslında eşimin pişman olmadığını, yaptığı herşeyin göstermelik olduğunu, numara yaptığını anladılar ve bana sahip çıkmaya başladılar çok şükür. Ve nihayet boşandık, artık bitti hala inanamıyorum. Hep dert konuşulmasın burada, mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim, inşallah hak ettiğinizden de güzel günler yaşarsınız bir ömür
Merhaba arkadaşlar. Hatırlayanlarınız olur belki, aylar önce "eşim çocuğumun gözlerinin önünde kafasına silah dayadı" diye bir konu açmıştım ve hepiniz çok destek olmuştunuz bana. O olaydan sonra savcılığa gidip şikayetçi oldum, eşime uzaklaştırma verdiler ve silahını aldılar. Sonrasında ailem girdi devreye. Önceleri eşimin pişmanlığına kanıp boşanmamı istemediler ve bu konuda bana baskılar yaptılar ama ben kararlıydım ve kararımdan bir gün olsun vazgeçmedim. Ailemde aslında eşimin pişman olmadığını, yaptığı herşeyin göstermelik olduğunu, numara yaptığını anladılar ve bana sahip çıkmaya başladılar çok şükür. Ve nihayet boşandık, artık bitti hala inanamıyorum. Hep dert konuşulmasın burada, mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim, inşallah hak ettiğinizden de güzel günler yaşarsınız bir ömür
Eski konunuzu okumustum ve bu haberi aldigima nasil mutlu oldum snlatamamMerhaba arkadaşlar. Hatırlayanlarınız olur belki, aylar önce "eşim çocuğumun gözlerinin önünde kafasına silah dayadı" diye bir konu açmıştım ve hepiniz çok destek olmuştunuz bana. O olaydan sonra savcılığa gidip şikayetçi oldum, eşime uzaklaştırma verdiler ve silahını aldılar. Sonrasında ailem girdi devreye. Önceleri eşimin pişmanlığına kanıp boşanmamı istemediler ve bu konuda bana baskılar yaptılar ama ben kararlıydım ve kararımdan bir gün olsun vazgeçmedim. Ailemde aslında eşimin pişman olmadığını, yaptığı herşeyin göstermelik olduğunu, numara yaptığını anladılar ve bana sahip çıkmaya başladılar çok şükür. Ve nihayet boşandık, artık bitti hala inanamıyorum. Hep dert konuşulmasın burada, mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim, inşallah hak ettiğinizden de güzel günler yaşarsınız bir ömür
geçmiş olsun canım..böyle bir manyaktan da ben boşandım ama hala uğraşıyorum ara ara kafayı yiyor yine arada çocuk olunca mecburen görüşülüyorMerhaba arkadaşlar. Hatırlayanlarınız olur belki, aylar önce "eşim çocuğumun gözlerinin önünde kafasına silah dayadı" diye bir konu açmıştım ve hepiniz çok destek olmuştunuz bana. O olaydan sonra savcılığa gidip şikayetçi oldum, eşime uzaklaştırma verdiler ve silahını aldılar. Sonrasında ailem girdi devreye. Önceleri eşimin pişmanlığına kanıp boşanmamı istemediler ve bu konuda bana baskılar yaptılar ama ben kararlıydım ve kararımdan bir gün olsun vazgeçmedim. Ailemde aslında eşimin pişman olmadığını, yaptığı herşeyin göstermelik olduğunu, numara yaptığını anladılar ve bana sahip çıkmaya başladılar çok şükür. Ve nihayet boşandık, artık bitti hala inanamıyorum. Hep dert konuşulmasın burada, mutluluğumu sizlerle de paylaşmak istedim. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim, inşallah hak ettiğinizden de güzel günler yaşarsınız bir ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?