Bende öyle düşünüyorum canım ama derler ya beyaz eşya biraz şans işi die umarım kötü şans bende ortaya çıkmaz :44:
çamaşır makinam A+ (az elektirk ve su sarfiyatı) 7 kg 2 kişiyiz sonuçta yeterli olur die düşündüm kısa ekonomik 15 dklık vb programları çocuk kilidi yük ölçme vb. üstten duşlama yöntemiyle su alma (çamaşıra tazyikle zarar vermediğini söylüyorlar bu yöntemin) gibi özellikleri var, bulaşık makinamda A+ 6 program ,buzdolabım A++ antibakteriyel,hydrofresh çekmecesi (meyve ve sebzeleri uzun süre taze tutan bölme) var 313 lt soğutma 117 ltde dondurucu bölmesi varki benim için en önemlisiydi derin dondurucuyu hakkını vererek kullanıyorum normal şartlarda

ocağım dökme demir ızgara ,fırınımda ecoclean özelliği ( iç panel duvarlarındaki kiri kül gibi yapıp kolay temizleme sağlıyor) 7 pişirme programı,çocuk kilidi vb özellikler var yani ben çok araştırdım, çok karşılaştırma yaptım hangi özellik işe yarıyor hangisi fuzuli kendime göre, kullanabileceklerime göre değerlendirdim elimde bu modeller kaldı sonuçta, umarım pişman olmam

bir siemens tavsiyecisi olarak sende fikrini söylemişsin ztn teşekkür ediyorum