Sonunda bizde aldık hepsi siemensoldu.com

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
$siemens EP616HB21E.webp $siemens hb43at540e.webp $Siemens LC654BA30.webp $Siemens_SN26M882_.webp $siemens KG56NA72NE.webp $siemens KG56NA72NE-no-frost-buzdolabi.webp $siemens wm12e4s0tr.webp

Omu bumu şumu derken yaptık pazarlığı aldık kızlar hepsi 8000 tl iyimi sizce ben hala acaba daha uyguna alabilirmiydik muammasındayımda :44:

Allah güle güle kullanmak nasip etsin, buzdolabını bilerek mi bu modeli seçtin merak ettim, dondurucu büyük soğutucu küçük kullanışlı mıdır diye geldi aklıma

teşekkür ederim :16:evet canım bilerek seçtim çünkü ben biraz stokcuyum özellikle yazın sebze meyve stoğu için dondurucu bölümü geniş olan bi model istedim diğerleri hep 70lt bana küçük geldi açıkcası modeli gördüm evet resimde soğutucu kısmı daha küçük yetersiz gibi duruyor ama bakma öyle durduğuna 313 lt diğer modellerde de aşağı yukarı soğutucu kısımları aynı kapasitede, bunun tek farkı dondurucu kapasitesi daha fazla diğer modellerden daha büyük yani ebat olarakta ..

Bizim evdeki tüm beyaz eşyalar Siemens...
Gerçekten çok güzel bir karar verdiğinize emin olabilirsiiniz...
Pişman olmayacağınıza inanıyorum...
Yalnuz özellikleri nelerdir? Kaç programlar, kaç kg?

Güle güle huzur ile kullanmanız nasip olsun...

Bizim evdeki tüm beyaz eşyalar Siemens...
Gerçekten çok güzel bir karar verdiğinize emin olabilirsiiniz...
Pişman olmayacağınıza inanıyorum...
Yalnuz özellikleri nelerdir? Kaç programlar, kaç kg?

Güle güle huzur ile kullanmanız nasip olsun...

Bende öyle düşünüyorum canım ama derler ya beyaz eşya biraz şans işi die umarım kötü şans bende ortaya çıkmaz :44:
çamaşır makinam A+ (az elektirk ve su sarfiyatı) 7 kg 2 kişiyiz sonuçta yeterli olur die düşündüm kısa ekonomik 15 dklık vb programları çocuk kilidi yük ölçme vb. üstten duşlama yöntemiyle su alma (çamaşıra tazyikle zarar vermediğini söylüyorlar bu yöntemin) gibi özellikleri var, bulaşık makinamda A+ 6 program ,buzdolabım A++ antibakteriyel,hydrofresh çekmecesi (meyve ve sebzeleri uzun süre taze tutan bölme) var 313 lt soğutma 117 ltde dondurucu bölmesi varki benim için en önemlisiydi derin dondurucuyu hakkını vererek kullanıyorum normal şartlarda:34:
ocağım dökme demir ızgara ,fırınımda ecoclean özelliği ( iç panel duvarlarındaki kiri kül gibi yapıp kolay temizleme sağlıyor) 7 pişirme programı,çocuk kilidi vb özellikler var yani ben çok araştırdım, çok karşılaştırma yaptım hangi özellik işe yarıyor hangisi fuzuli kendime göre, kullanabileceklerime göre değerlendirdim elimde bu modeller kaldı sonuçta, umarım pişman olmam:34: bir siemens tavsiyecisi olarak sende fikrini söylemişsin ztn teşekkür ediyorum:16:

Bende öyle düşünüyorum canım ama derler ya beyaz eşya biraz şans işi die umarım kötü şans bende ortaya çıkmaz :44:
çamaşır makinam A+ (az elektirk ve su sarfiyatı) 7 kg 2 kişiyiz sonuçta yeterli olur die düşündüm kısa ekonomik 15 dklık vb programları çocuk kilidi yük ölçme vb. üstten duşlama yöntemiyle su alma (çamaşıra tazyikle zarar vermediğini söylüyorlar bu yöntemin) gibi özellikleri var, bulaşık makinamda A+ 6 program ,buzdolabım A++ antibakteriyel,hydrofresh çekmecesi (meyve ve sebzeleri uzun süre taze tutan bölme) var 313 lt soğutma 117 ltde dondurucu bölmesi varki benim için en önemlisiydi derin dondurucuyu hakkını vererek kullanıyorum normal şartlarda:34:
ocağım dökme demir ızgara ,fırınımda ecoclean özelliği ( iç panel duvarlarındaki kiri kül gibi yapıp kolay temizleme sağlıyor) 7 pişirme programı,çocuk kilidi vb özellikler var yani ben çok araştırdım, çok karşılaştırma yaptım hangi özellik işe yarıyor hangisi fuzuli kendime göre, kullanabileceklerime göre değerlendirdim elimde bu modeller kaldı sonuçta, umarım pişman olmam:34: bir siemens tavsiyecisi olarak sende fikrini söylemişsin ztn teşekkür ediyorum:16:

Gerçekten aldıkların fiyatlarına göre çok iyi. İnşallah çok güzel çıkarda uzuuun zaman sağlık,huzurla kullanmanız nasip olur...
Mutluluklar dilerimmm.:71:
:16:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım benim inşllh hepimizinki uzun ömürlü olur çünkü en nefret verici şey ev elektronik eşyalarının arızalarıyla uğraşmak:34:

Back
X