Sonunda boşanacagim..

Uzgun melek37

İnnâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
809
424
18
29
Kızlar geçen konu açmıştım ya üzerine yine eşimden hakaret ve dayak yiyince artık dayandım ve evi terk ettim annesi akşamdan aradı o yılanı boşa yoksa sana dünyayı dar ederim hakaret kufur tehdt vs.. eşim bile demek istemiyorum ama eşimde anne yapma etme demekle yetindi tabi birr güzel doldurdu benim aptalca kocayı yarisi gün kahvaltı hazırladım yine anası gibi başladı benimle kızışmaya anası gibi homurdanmaya bende deli anan gibi ne başladın yine şu karının hareketlerini yapmaya dedim anamın b.knu yeme dedi bende ağzımı açtım yumdum gözümü beni dövdü bende sinirle anamın evine geldim beter ettiler sormadık laf koymadı anamla babam kaynanamı savcılığa verdim suç duyurusunda bulundum kocama boşanma davası açmak istiyorum ama ailem boşanma napcan bir başına çocukla bize güvenme diyorlar bıktım artık

Off ya 20 yaşında ne evliliği ne çocuğu.İyi ki bekarken burayı keşfetmedim evlilik kurumuna ve aşka olan güvenim ,çok mutlu bir evliliğim olduğu halde, sarsıldı.Yazık değil mi kardeşim sana daha sen ana kuzusu sayılırsın boşan, kaynanalık durum yok bu adam sırtını dayıyabileceğin bir adam değil.

Ailem olacak müşteriler çok psikolojimi bozuyorlar ama boşayacagim

Adam boşanacak adam ona mutabıkız ama senin dayak yemiş halini gören annen baban nasıl tekrar aynı yere göndermeye çalışıyo.

Büyük konuşmak istemiyorum ama insanın evladına hiç mi içi acımaz daha çokta küçüksün. Anne böyle yapıyosa kaynana da meydanı boş bulup herşeyi yapar

nasıl bi aile kızının yada evladının arkasında olmaz ya bir çocuk olabilir gel kızım huzurun yoksa başımızın üstünde yerin var çekmeye değmez burada senin evin her daim arkandayız demesi lazım çok yanlış ailenin yaptığı

Darp raporu almayı düşündün mü? Sığınma evlerine de başvurabilirsin. Kararına sevindim umarım sen ve çocuğun için en hayırlısı olur.

Nasil aileniz var ya? Bosanma ne demek. Kocani niye vermedin savciliga. Kimsseye guvenme devlete sigin. Dik durup kararli olduktan sonra kimseye ihtyacin yok. Zor olacaktir gururun onurunla yasayacaksin.

Gerçekten çok zor bir durum.esin adam değil,kv tam bir cadi,ailen ise kızlarına sahip çıkamıyor..kadin sığınma evine gidin bari.yada keşke evden gitmeseydiniz eşiniz gitseydi.

Yahu neden bu kadar yüz göz oldunuz? Deli anan ne demek, karı ne demek? Hadi o münasebetsiz size yılan falan diyor da size ne oluyor? Aynı seviyeye inmeniz gerekiyor mu? Demek istediğinizi güzel bir üslupla diyemiyor musunuz? O evde bu laflarla o çocuk nasıl büyüyecek. Sizin bir anneye deli anan dediğinizi duyunca ilerde eşi size dese çok sorun etmez herhalde. Annem de kayınvalidesine derdi diye. Normalleri şaşacak çocuğun.

17 yaşında çocuk yaşta evlenmişsin,çocuk yapmışsın yazık daha 21 yaşındasın.ben senin yaşındayken günümü gün ediyordum.
Sığınma evine sebepsizce ön yargılısın ama senin durumunda şu an en iyi çözüm sığınma evi. Annen baban yanında değil,eşin ve annesi şiddet manyağı iki psikopat . Kendine acımıyorsan da çocuğuna acı. Kurtulmaya çalış bu hayattan. Okul bitsin şu olsun diye diye o evden cenazen çıkmadan kurtul.Tekrar barışacağını düşünüyorum ne yazık ki.

bnce en kötüsü de ailenin herşeyi bilip bize güvenme boşanma deyişi olmuştur. canım sen sustuk.a daha beter ederler seni. belliki kocan başkalarının laflarına kanmış hep bu kadar gözü dönmüşse.. ben bi gzel Allahına sığın duanı et. gidecek hiçbir yerin yoksa kadın sığınma evleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…