Sonunda boşanacagim..

Evlendin küçük yaşta nerden bilecektin boyle olacağını cokkkkk küçüksün ya benım yigenım okul oluyo Şen'le yaşıt sen bir yaş büyüksün ben bile bunalıma girdim 27 de evlendim diye neyse ama kurtul o evden

O nedir yaa?? Kaynanan icin "deli anan, karı" falan nasil bi usluptur o !! Sevmezsin cok kotudur ama yine de bu cumleleri senin annen icin deseler nasil olur??
Benim anneme 7 24 hakaret eden vir kocam ve kaynanam varsa daha beterinide derim
Ailen müşterin nasıl oluyor ki?
Musvettiler yazacagima musteriler yazmişim

Sadece onunla kalsam iyi annem gece 3 te kalkti gitsene evine artik ac kopek bana muhtacsin sen vs neler dedi aglamaktan canim cikti babam desen o...pu bizi dinlemedin gittin diyor biraz daha sabir diyorum

Kusura bakmayında bu üslupla tencere kapak misalisiniz bence boşanmayın başkalarının da canı yanmasın
Onlar benim aileme bana surekli agir hakaretler ediyorsa benim yaptigim azdir bile beni sinir hastasi yaptilar o kadarda dmesem sinir krizi gecirirm

Onlar benim aileme bana surekli agir hakaretler ediyorsa benim yaptigim azdir bile beni sinir hastasi yaptilar o kadarda dmesem sinir krizi gecirirm
Sinir krizi neden geçiriyorsun boşan
Birde kadın olsun erkek olsun küfürlü konuşmayı kimseye yakıştıramıyorum küfür etmeden de çok güzel cvplar verebilirsin

Ne kadar seviyesiz bir ilişki. Söylenen sözler e baksan olay, şiddete baksan olay.
2 taraf da haddini fazlaca aşmış.

Çocuğa yazık.

Ailenize güvenmeyin. Eşinize hiç güvenmeyin. İş bulun çalışın kendi çocuğunuza kendiniz bakın.

boşanmaya niyetin olsa kayınvaldeni değil kocanı savcılığa verirdin darp raporu alıp..
ayrıca feci üslup sorununuz var..
Maalesef korle yatan şaşi kalkiyor sosyal yardimlara gittim hic bir yardm yok 450 lira para veriyorlar malum cocukta kucuk ise giremem kirami odeyeyim eve mi bakiyim o parayla

Nasil aileniz var ya? Bosanma ne demek. Kocani niye vermedin savciliga. Kimsseye guvenme devlete sigin. Dik durup kararli olduktan sonra kimseye ihtyacin yok. Zor olacaktir gururun onurunla yasayacaksin.

Nasil aileniz var ya? Bosanma ne demek. Kocani niye vermedin savciliga. Kimsseye guvenme devlete sigin. Dik durup kararli olduktan sonra kimseye ihtyacin yok. Zor olacaktir gururun onurunla yasayacaksin.

Gerçekten çok zor bir durum.esin adam değil,kv tam bir cadi,ailen ise kızlarına sahip çıkamıyor..kadin sığınma evine gidin bari.yada keşke evden gitmeseydiniz eşiniz gitseydi.
savciliga gittikten sonra sosyal yardimlaşamaya gittim.. hani biz ancak braz yarfm edebiliriz sonrasina karisma yetkimiz yok dedi ancak boşanma parasi verebliriz birde cocuguna 450 lira maas baglariz işe girersen keseriz dediler cocugumu kime birakiim nerden ev buluyum boşanma taraftari olma dediler borcumuz var kiraya cikamiyoruz dedim . Borcunuz varsa birazini verelim odeyin kiraya cikin dediler eşim olcakta ozur diledi eve ckmaya ikna oldu icimden gelmiyor barismak ama mecburum baska carem yok

Evet seviyesizce malesef ama beni bu hale getiren onlar yaşadigim piskolojiyi size anlatmama mumkun degil ortada kalacagim devlet tam ânlamiyla yardm etmiyor barimaktan baska carem yok amabtabiii ayriev tutarsa

O nedir yaa?? Kaynanan icin "deli anan, karı" falan nasil bi usluptur o !! Sevmezsin cok kotudur ama yine de bu cumleleri senin annen icin deseler nasil olur??
Benim anneme senin anan o..pu denizlerde bacaklarini suya sokuyor babn p..vek dyrn insanlara az bile yaptigim

bak bu konuna.

koca kv dayağı yiyeceğine senelerce,
ana babanın çenesini çek.
bir işe gir, annene de gönül almalık çocuk bakım parası öde. artık devlet de verecek.
o manyaklarla senelerce aynı evde katlanıyorsun da ana baban mı dokunuyor sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…