Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok ben memnunum ipekcim sadece o kadar canim yandi ki zamaninda pisman olsun uzulsun istiyorum :)
çok geçmiş olsun ....Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
Birbirimizin yüzüne bile hiç bakmadık, konuşmadık
10 dk. sürdü sürmedi
Artık ben de bekar ve özgür bir kadınım
Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm?![]()
Geçmiş olsun güzelcim. Unut gitsin artık, pişman olurmuş olmazmış umurunda olmasın. Yepyeni bir sayfa aç hayatında. Çok daha iyilerine layıksın.Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
10 dk. sürdü sürmedi
Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm?![]()
Cok gecmiş olsun. Umarım rabbim karşına hayırlı birisini çıkarır, unutursun yaşadıgın tüm olumsuzlukları.Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.
Evet bugün bitti
10 dk. sürdü sürmedi