• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda boşandık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Yine sağ olsunlar özelden soran bir sürü iyi kalpli insan olmuş buradan toplu cevaplayayım mobilden zor oluyor.

Evet bugün bitti

Birbirimizin yüzüne bile hiç bakmadık, konuşmadık

10 dk. sürdü sürmedi

Artık ben de bekar ve özgür bir kadınım

:KK76::KK73:

Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm? :KK28:

Son düzenleme:
Evet bugün bitti

Birbirimizin yüzüne bile hiç bakmadık

10 dk. sürdü sürmedi

Artık ben de bekar ve özgür bir kadınım

:KK76::KK73:

Ek: kafama takılan tek bir şey var acaba gerçekten boşanmak istiyor muydu yoksa tutanak ve yaptırımlardan mı korktu? Bir gün pişman olduğunu görür müyüm? :KK28:
Hayırlısı olmuştur umarım.

Bence sen zaten istiyordun boşanmayı. Bu şekilde daha mutluydun ama “ek” te yazdığın şeyden sonra “acaba” dedim.

Sen gerçekten istiyor muydun boşanmayı?

just aylar öncesinden konularını okuyordum çok sıkıntılar yaşadın diye hatırlıyorum sonunda istediğin oldu sanırım. Allah mutluluğunu bozmasın :)

Hayırlısı olmuştur umarım.

Bence sen zaten istiyordun boşanmayı. Bu şekilde daha mutluydun ama “ek” te yazdığın şeyden sonra “acaba” dedim.

Sen gerçekten istiyor muydun boşanmayı?

Yok yok ben memnunum ipekcim sadece o kadar canim yandi ki zamaninda pisman olsun uzulsun istiyorum :)

hayırlısı olsun bitanem.
kuş gibi hafiflemişsindir şimdi.
nice güzel günler gör inşallah hep mutlu ol arkadaşım.
bırak geçmiş geçmişte kalsın. pişman olur mu vs diye sorma kendine düşünme.
bitti gitti artık o. pişman olsa ne yazar olmasa..

bence pişman olduğunu görmek bile bu günleri hatırlatır.
Herkes yaptığıyla kalsın. Sen yeni hayatına başlıyorsun.
Nasıl peki boşluk oluşuyor mu?

Pek bir farklilik yok zaten aylardir olmadigi icin aksine daha ozgur hissediyorum artik onume bakabilirim :) :KK73:

sonunda bitti demek.. çok badireler atlattın. her zaman düzelir mi diye umudunu korudun. ama maalesef eski eşin bunlara değmeyen, kapasitesine göre fazla şeyler beklediğin biriydi. çok tatlı akıllı bir kadınsın forumda gördüğüme göre. umarım seni birdaha rahatsız etmez bu adam. çünkü onda o potansiyeli görüyorum ben daha önceki konularına dayanarak.

hayırlısı olsun bitanem.
kuş gibi hafiflemişsindir şimdi.
nice güzel günler gör inşallah hep mutlu ol arkadaşım.
bırak geçmiş geçmişte kalsın. pişman olur mu vs diye sorma kendine düşünme.
bitti gitti artık o. pişman olsa ne yazar olmasa..

Hafifledim tabii tatli kusum :)

sonunda bitti demek.. çok badireler atlattın. her zaman düzelir mi diye umudunu korudun. ama maalesef eski eşin bunlara değmeyen, kapasitesine göre fazla şeyler beklediğin biriydi. çok tatlı akıllı bir kadınsın forumda gördüğüme göre. umarım seni birdaha rahatsız etmez bu adam. çünkü onda o potansiyeli görüyorum ben daha önceki konularına dayanarak.

Belki de pisman olmamasi bana bulasmamasi daha iyidir diyorsun :)

Tesekkur ederim guzel iltifatlarin icin :KK68:

Hafifledim tabii tatli kusum :)

Belki de pisman olmamasi bana bulasmamasi daha iyidir diyorsun :)

Tesekkur ederim guzel iltifatlarin icin :KK68:
tabii ki sana bulaşmaması daha iyi. bulaştığında biliyorsun neler yaşadığını. toparlamak düzeltmek için de bir adım atmıyor. sadece seni huzursuz ediyor tedirgin ediyor. gerçekten pişman olmadıkça ki bunu hiç bilemeyiz bu şekilde yanaşmaması çok daha iyi bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X