- Konu Sahibi Sevda_9421
Geçmiş olsun, bundan sonra ki hayatının mutluluk ve güzellik getirmesi dileklerimle :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki o napıyo şimdi? Niye boşanmıştınız?Geçmiş olsun. Beş yıl önce ben de aynı şeyleri yaşadım. Resmen benim mahkeme anımı anlatmışsın. Ohhh sefamız olsun. Hayat çok güzel. 5 yıldır doya doya yaşıyorum![]()
Çok anneciydi, kıskançtı, baskıcıydı, gezme tozma vs asla bilmezdi, boşandıktan sonra öğrendim aldatmış. 4 yıl sürdürdüm düzelir umuduyla. Olmadı. Tüm haklarımı istedim anlaşma yaptık. Mahkeme günü ben etek ceket topuklu full makyaj( asla yapmamı istemezdi) saçlar o biçim. O karşımda öyle bi ezik öyle iki büklüm anlatamam. Seninkinden farklı olarak biz helalleştik tabi dayanamadı ağlayarak arabaya bindi gitti. Ha bi de şey demişti ağır depresyon ilaçları kullanmaya başladım, dayanamıyorum vs. Ben de aaaa dedim neden ailen sana destek olsun yalnız hissetme kendini. O evlenmemiş. Ne hali varsa görsün. Asla beddua etmedim. Allah herkese hakkettiğini yaşatsın dedim hep. Ve geçmişten dolayı asla pişmanlık duymuyorum. O hayatıma girmese asla tanıyamayacağım insanlar girdi hayatıma. Bazı akrabaları onunla iletişimi kesti benimle görüşüyor. Hayat güzel. Biz de güzeliz.Peki o napıyo şimdi? Niye boşanmıştınız?
Valla duygusalım şekerim ellemeAnlat anlat, İstanbul çok sıcak zaten. Sen anlatınca gaipten rüzgar esiyor.![]()
Hadı ya sonrasında üzüldünüz mü nasıl geçti o 5 yıl pişmanlık oldu mu zor muGeçmiş olsun. Beş yıl önce ben de aynı şeyleri yaşadım. Resmen benim mahkeme anımı anlatmışsın. Ohhh sefamız olsun. Hayat çok güzel. 5 yıldır doya doya yaşıyorum![]()
Naptığını bilmiyorum uzakta o daha çok seviyordu ama bu sefer aşırı kuyruğu dik eski konularıma bakarsanız Bı zahmet çok uzun meselePeki o napıyo şimdi? Niye boşanmıştınız?
Ben bana sandım k. BakmayınPeki o napıyo şimdi? Niye boşanmıştınız?
İlk iki ay boşanma sürecinde depresyona girdim. Çok zorlandım çe remdekilerin üzüldüğünü görünce bu depresyon olayına son vermeye karar verdim. Toparlandım hemen. Aaaa baktım ki ben aslında yaşamıyormuşum. Hayat ne kadar da güzelmiş. Kendim değilmişim meğer onun istediği insan olmuşum. Hiiççç pişman değilim. Bazen rüyamda tekrar onunla evlendiğimi görüyorum uyanınca çok şükür rüyaymış diyorum. Birçok ülke gezdim. İnsan tanıdım. Gerçek beni yaşıyorum.Hadı ya sonrasında üzüldünüz mü nasıl geçti o 5 yıl pişmanlık oldu mu zor mu
Ben de rüyamda bıraktığım üniversiteye tekrar dönüyorum. Halbuki o konuda zerre pişmanlığım olmadı hiç. Neden görüyorum bilmiyorum. Oluyor öyle.İlk iki ay boşanma sürecinde depresyona girdim. Çok zorlandım çe remdekilerin üzüldüğünü görünce bu depresyon olayına son vermeye karar verdim. Toparlandım hemen. Aaaa baktım ki ben aslında yaşamıyormuşum. Hayat ne kadar da güzelmiş. Kendim değilmişim meğer onun istediği insan olmuşum. Hiiççç pişman değilim. Bazen rüyamda tekrar onunla evlendiğimi görüyorum uyanınca çok şükür rüyaymış diyorum. Birçok ülke gezdim. İnsan tanıdım. Gerçek beni yaşıyorum.
Allah kurtarmış resmen. Şimdi evleneceği kadın düşünsün. Hiç mi araştırmazlar, balıklama dalıyorlar,kıtlık var gibi.Harika!
Evliligi mutsuz giden, esinden sevgi, saygi görmeyen, sevilmeyen, devamli uzulen, arka plana atilan, insan yerine konulmayan, hayal kirikligina ugratilan tum kadinlarin bosanma ile sonuclanan hikayeleri beni cok mutlu ediyor. Bosanma son care degildir. Kadin da erkek de mutlu olmak icin evlenir, zorunlu oldugu icin degil. Eger mutlu edilemiyorsa, zorla surdurmenin bir anlami da yoktur.
Hikayeni bilmiyorum ama dinlemeyi cok isterdim.
Ben de geçen Cuma bosandim. 1.5 senelik cekismeli dava sonucunda beyefendi evlenmeye karar verdigi icin anlasmaliya donmeyi teklif etti. 1.5 senedir gel anlasalim diye yalvarmama ragmen etmedigi hakaret, atmadigi iftira kalmamisken, yine kendi hayati soz konusu oldugu icin anlasmaya karar vermesi de bizim evliligimizin ozetidir :)
Çok normal. Bilinçaltımızda var. Silip atamayız.Ben de rüyamda bıraktığım üniversiteye tekrar dönüyorum. Halbuki o konuda zerre pişmanlığım olmadı hiç. Neden görüyorum bilmiyorum. Oluyor öyle.
Benim konum değil bu. Ben merak buyurdum sadece.Çok anneciydi, kıskançtı, baskıcıydı, gezme tozma vs asla bilmezdi, boşandıktan sonra öğrendim aldatmış. 4 yıl sürdürdüm düzelir umuduyla. Olmadı. Tüm haklarımı istedim anlaşma yaptık. Mahkeme günü ben etek ceket topuklu full makyaj( asla yapmamı istemezdi) saçlar o biçim. O karşımda öyle bi ezik öyle iki büklüm anlatamam. Seninkinden farklı olarak biz helalleştik tabi dayanamadı ağlayarak arabaya bindi gitti. Ha bi de şey demişti ağır depresyon ilaçları kullanmaya başladım, dayanamıyorum vs. Ben de aaaa dedim neden ailen sana destek olsun yalnız hissetme kendini. O evlenmemiş. Ne hali varsa görsün. Asla beddua etmedim. Allah herkese hakkettiğini yaşatsın dedim hep. Ve geçmişten dolayı asla pişmanlık duymuyorum. O hayatıma girmese asla tanıyamayacağım insanlar girdi hayatıma. Bazı akrabaları onunla iletişimi kesti benimle görüşüyor. Hayat güzel. Biz de güzeliz.![]()
Allah kurtarmış resmen. Şimdi evleneceği kadın düşünsün. Hiç mi araştırmazlar, balıklama dalıyorlar,kıtlık var gibi.
Ben de senın gıbıyim ınsallah 2 ay surmeyecek gıbı saat 1 kızlardan Yenı ayrıldım evdeyım sosyal hos sohbet bırıyim o yuzden kaliteli zaman gecırıp bızı uzen mutsuz eden şeylerden bıran önce uzaklaşmalıyız valla arkadaşlarım benden daha fazla sevindi cunku yaşadıklarımı biliyorlardıİlk iki ay boşanma sürecinde depresyona girdim. Çok zorlandım çe remdekilerin üzüldüğünü görünce bu depresyon olayına son vermeye karar verdim. Toparlandım hemen. Aaaa baktım ki ben aslında yaşamıyormuşum. Hayat ne kadar da güzelmiş. Kendim değilmişim meğer onun istediği insan olmuşum. Hiiççç pişman değilim. Bazen rüyamda tekrar onunla evlendiğimi görüyorum uyanınca çok şükür rüyaymış diyorum. Birçok ülke gezdim. İnsan tanıdım. Gerçek beni yaşıyorum.
Benımkının de öyle bır ayağı vardır muhakak yoksa kolay kolay gelecek adam değildi çok teşekkür edrm nolursa olsun defolup gittiler şükür ben de sızın hikayenizi merak ettim dertleşebılırz canm özelden istersenHarika!
Evliligi mutsuz giden, esinden sevgi, saygi görmeyen, sevilmeyen, devamli uzulen, arka plana atilan, insan yerine konulmayan, hayal kirikligina ugratilan tum kadinlarin bosanma ile sonuclanan hikayeleri beni cok mutlu ediyor. Bosanma son care degildir. Kadin da erkek de mutlu olmak icin evlenir, zorunlu oldugu icin degil. Eger mutlu edilemiyorsa, zorla surdurmenin bir anlami da yoktur.
Hikayeni bilmiyorum ama dinlemeyi cok isterdim.
Ben de geçen Cuma bosandim. 1.5 senelik cekismeli dava sonucunda beyefendi evlenmeye karar verdigi icin anlasmaliya donmeyi teklif etti. 1.5 senedir gel anlasalim diye yalvarmama ragmen etmedigi hakaret, atmadigi iftira kalmamisken, yine kendi hayati soz konusu oldugu icin anlasmaya karar vermesi de bizim evliligimizin ozetidir :)
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallahAllah yolunuzu açık etsin.
Çok mutlu olBen de senın gıbıyim ınsallah 2 ay surmeyecek gıbı saat 1 kızlardan Yenı ayrıldım evdeyım sosyal hos sohbet bırıyim o yuzden kaliteli zaman gecırıp bızı uzen mutsuz eden şeylerden bıran önce uzaklaşmalıyız valla arkadaşlarım benden daha fazla sevindi cunku yaşadıklarımı biliyorlardı ☺![]()