- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
her kadın çok güçlüdür ve başarabilirsin bu son değil lütfen bu ewllik adı altındaki işkenceden kurtul ve hayata yeniden başlaGeçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.
En baştan evlenmemem lazımdı of.... Midemde kalbimde sanki taş var. Duramıyorum
önce ewllk terapstne gitmeni tavsye ederm tabi çok faydasnı görürsün ancak eşine baktıgnda o sende sadece alışkanlık vve olumszlugu çağrıştyorsa boşan derim çünkü o zamn hersy bitmiştirher kadın çok güçlüdür ve başarabilirsin bu son değil lütfen bu ewllik adı altındaki işkenceden kurtul ve hayata yeniden başla
sanmıyorum değişeceğini. Ona bakınca stres oluyorum. Ben çare aramayacagim artık , kolundan tutup gel terapiste gidelim diyemeyeceğim. Kırdı üzdü ağlattı. İstiyorsa tamir etsinönce ewllk terapstne gitmeni tavsye ederm tabi çok faydasnı görürsün ancak eşine baktıgnda o sende sadece alışkanlık vve olumszlugu çağrıştyorsa boşan derim çünkü o zamn hersy bitmiştir
Anlaşamıyoruz. Kısa aralıklarla büyük kavgalar ediyoruz. Sorun yaşadığımız konularda anlaşmaya çalışıyorum , ben bencil bir insanım , ben böyleyim diyip çıkıyor işin içinden meselaBosanma sebebe nedir?
Genellikle kavga sebebi nedir yani sürekli çatıştıginiz bir konu vardir ve hep o konu uzerinden mi olur kavgalar?Anlaşamıyoruz. Kısa aralıklarla büyük kavgalar ediyoruz. Sorun yaşadığımız konularda anlaşmaya çalışıyorum , ben bencil bir insanım , ben böyleyim diyip çıkıyor işin içinden mesela
canım eski günleri konuşn günlk sohbet edn olmsz olaylrnzı birsüre kenara bırakın sadece kendnxe odaklanın bunun içinde cnsellkte var snra yine aşama kaydedemzsen demk sevginz bu ewllge yterli dgldrAnlaşamıyoruz. Kısa aralıklarla büyük kavgalar ediyoruz. Sorun yaşadığımız konularda anlaşmaya çalışıyorum , ben bencil bir insanım , ben böyleyim diyip çıkıyor işin içinden mesela
içki kumar sadakatsizlik ten bahsediyorsan. bu adamı daha ne kadar idare edebilirdin ki. geç olsun güç olmasın. hemen ayrıl . bırak . kurtul.Geçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.
Ev işleri , ilgi sevgi , fln gibi milyon tane şey. asıl sorun bana birey olarak saygı duyulmamasi özet olarakGenellikle kavga sebebi nedir yani sürekli çatıştıginiz bir konu vardir ve hep o konu uzerinden mi olur kavgalar?
Bu soylediginiz sorun coğu evlilikte var ilgi ve ego esitligi en buyuk sınav tabi evlilik icin....Bilemiyorum bence biz kadınların malesefki bu hanzolarla hayati daha guzel hale getirme istegi onlarinkinden daha çok,beklenti de bu yuzdendir ki kadınin bir uğraşı olmasi bir nevi sindirmesine yardimci.....Fazla değer veriyor ve fazla sey bekliyor olabilirmisiniz karsidakinin kapasitesini zorlayan onu mutsuz ve yetersiz oldugu hissini veren?Ev işleri , ilgi sevgi , fln gibi milyon tane şey. asıl sorun bana birey olarak saygı duyulmamasi özet olarak
Özel hayatımızda zorlaştı benim için. çok istekli bir insanken artık eziyete dönüştü. Çok çare aradım ama hep aynı duvara tosladim :içten içe kırgınım
Kesinlikle olabilir.Bu soylediginiz sorun coğu evlilikte var ilgi ve ego esitligi en buyuk sınav tabi evlilik icin....Bilemiyorum bence biz kadınların malesefki bu hanzolarla hayati daha guzel hale getirme istegi onlarinkinden daha çok,beklenti de bu yuzdendir ki kadınin bir uğraşı olmasi bir nevi sindirmesine yardimci.....Fazla değer veriyor ve fazla sey bekliyor olabilirmisiniz karsidakinin kapasitesini zorlayan onu mutsuz ve yetersiz oldugu hissini veren?
Evet zorlanmamamli zorla güzellik olmaz bende 10 yıl oldu 27 yaşındayım ama inan çok yıprandım düşünüyorum ama korkuyorumGeçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.
Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın
canım bu her ewllkte var yalnz deglsn yani biz kadnlar çabuk kırılp bunu yataga yanstıyorz bu çok yanlş bişey ne olursa olsun sen cnsllgi kndin için yaşaycksn böyle dsünerk kendni o ezyet durumndan bi kurtar önce snrasına gelince ewt erkklerin geneli böyle ama şunu unutma onu özellkle cnsllkte fazla mutlu edersn yaptıramyacgn hiçbirsey yok tabiki hersy o degil onu anlmş gbi görünp yine senn istedgini yaptırma bu biraz azim ve sabır gerektrr ama kesinlkle sonuç verir ve herzmn bakımlı ve eglncli bi kadın ol çnkü erkklrin ilk planda etklndiklri buEv işleri , ilgi sevgi , fln gibi milyon tane şey. asıl sorun bana birey olarak saygı duyulmamasi özet olarak
Özel hayatımızda zorlaştı benim için. çok istekli bir insanken artık eziyete dönüştü. Çok çare aradım ama hep aynı duvara tosladim :içten içe kırgınım
oooo sen daha çocukmuşsun ewlndginde canım yaaEvet zorlanmamamli zorla güzellik olmaz bende 10 yıl oldu 27 yaşındayım ama inan çok yıprandım düşünüyorum ama korkuyorum
Yok resittm 18 yasindaydim canm ama inan şuan okadar bıktım ki hayattan zevk alamaz oldmoooo sen daha çocukmuşsun ewlndginde canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?