- 6 Temmuz 2017
- 84
- 63
- 3
- 33
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
canım canını tehlkye atck bi durumsa uygun anı bekle bak görüyrz twde içimiz acıyor devlet destgi al dicem onlarda biyere kdar koruyabliyorBen kararımı çoktan verdimde korkuyorum lanet olsn ama artık şunu biliyorum içimdeki herşey bitti bırakıyorsa bıraksın olduruyosa öldürsün
Evet öyle ama uygun an derken neler yapabilirim sencecanım canını tehlkye atck bi durumsa uygun anı bekle bak görüyrz twde içimiz acıyor devlet destgi al dicem onlarda biyere kdar koruyabliyor
İste evden nasıl cikicam tek sorun bu evden çıksam gerisi kolay benim icincanım kadın kolları ve sıgınma ewlri bu konuda çok destek oluyor eger siddette varsa sözlü fzksel hiç fark etmez
o derece yaniİste evden nasıl cikicam tek sorun bu evden çıksam gerisi kolay benim icin
Neden hep biz kadınlar mücadele ediyoruz neden hep bizler emek harcıyoruz,son cümlenize çok katılıyorum rn başında olmuyorsa olmuyor inanın yoklukları varlıklarından daha coknm nimutlu ediyor bazwn.Geçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.
En baştan evlenmemem lazımdı of.... Midemde kalbimde sanki taş var. Duramıyorum
Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın
Aynen o derece okadar hayattan bıktım artık nefes almak istiyorum hergün herşeye hakart eden biri istemiyorumo derece yani
Kimetelefnla ulaş anlat derdni
sıgınma ewlrinn noları vardr nette
Sadece evden nasıl cikabilirimsıgınma ewlrinn noları vardr nette
kız ara önce onlar bi yol bulurSadece evden nasıl cikabilirim
Canım 183ü aramam gerekiyor bir dene lütfen kurtar kendiniSadece evden nasıl cikabilirim
Canım benim....Bence onsuz hayat daha güzel olurdu bence kavga yok başımın etini yiyen bir koca yok hakaret eden seni döverim kırılmadık yerini bırakmam diyen bir canı yok ne güzel olurdu tek göz bir odada da yaşasaydım evli olmasaydim benden giden olmazdida aksıne nefes alırdım kendime gelirdim
Pazartesi o isteykeen evden gitmeyi düşünüyorumCanım benim....
Ben geçen yıl ancak itiraf ettim bunları kendime ve 1 yıl sonra koptu.
Anneme babama açılsaydım zamanında , ya da arkadaşlarıma süreç hızlanırdi. olsun Allah büyük
Allah sana da kolaylık versin. Senin yaşadıkların benimkilerden agir
nptın nereyeBenim dönüm noktam olacak kendimi olacaklara hazırlamam lazm
Valla çalışıp ayaklarımın ustunde durmam lazım bu halde çekemem bende insanım ya gittikten sonra ilosanma davasını acicamnptın nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?