- 6 Temmuz 2017
- 84
- 63
- 3
- 33
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
18de küçük be kuzum 18inde millet babasının dizlerine oturuyor annesi arkasını topluyor.aileylemi eşinlemi sorunların varYok resittm 18 yasindaydim canm ama inan şuan okadar bıktım ki hayattan zevk alamaz oldm
Meslek sahibi olunca yapmak istediğim çok şey vardı, hayallerim vardı. Hiçbiri nasip olmadı.... Hep hayır cevabı aldım , hep bahaneler duydum. Evlilik bana bozulan sağlıktan başka bir şey katmadi. Hep ayrılık düşüncesi vardı , korkuyordum. niye korktum bilmem. aptallikSizce onsuz bir hayat nasıl olurdu?
Neler kattı?neler götürdü?
Hiç mi umut yok?
En onemlisi pismanlik duyarmisiniz?bu sorularin cevabini vermissinizdir hepsinin cevabi size huzur veriyorsa bir dakika bile beklemeyin!
Cinselligi bir araç olarak görseydim kesin şu anda çok farklı bir yerde olurdum. sizinle benim bakış acılarımız çok farklicanım bu her ewllkte var yalnz deglsn yani biz kadnlar çabuk kırılp bunu yataga yanstıyorz bu çok yanlş bişey ne olursa olsun sen cnsllgi kndin için yaşaycksn böyle dsünerk kendni o ezyet durumndan bi kurtar önce snrasına gelince ewt erkklerin geneli böyle ama şunu unutma onu özellkle cnsllkte fazla mutlu edersn yaptıramyacgn hiçbirsey yok tabiki hersy o degil onu anlmş gbi görünp yine senn istedgini yaptırma bu biraz azim ve sabır gerektrr ama kesinlkle sonuç verir ve herzmn bakımlı ve eglncli bi kadın ol çnkü erkklrin ilk planda etklndiklri bu
Sizce onsuz bir hayat nasıl olurdu?
Neler kattı?neler götürdü?
Hiç mi umut yok?
En onemlisi pismanlik duyarmisiniz?bu sorularin cevabini vermissinizdir hepsinin cevabi size huzur veriyorsa bir dakika bile beklemeyin!
cinsllk bi araç degildr tabiki ayrıca bn bunu gidip herhangi biryle yasayın demiyorum bu iki taraflı mutluluktur eşini mutlu etmezsen bu her konu için geçerli nası o seni mutlu edeck yawrum bak erkklerin beyinlri kadınlardan farklı çalışr bunu bi düşünCinselligi bir araç olarak görseydim kesin şu anda çok farklı bir yerde olurdum. sizinle benim bakış acılarımız çok farkli
ayrıca biten ewlliklre bakarsan yüzde 95 cnsellk problemleri sogukluk ve uzaklaşmadan kaynaklı ..zaten eger bi ewllk terapstne gdersen sana ilk sorucagı sorulardandr cnsellk hayatınızı yani bu bilimsel bişey kabul etsende etmesendecinsllk bi araç degildr tabiki ayrıca bn bunu gidip herhangi biryle yasayın demiyorum bu iki taraflı mutluluktur eşini mutlu etmezsen bu her konu için geçerli nası o seni mutlu edeck yawrum bak erkklerin beyinlri kadınlardan farklı çalışr bunu bi düşün
Esimle sorunlarımız hiç bitmedik hep alttan alan ben oldum ama artık gücüm kalmadı18de küçük be kuzum 18inde millet babasının dizlerine oturuyor annesi arkasını topluyor.aileylemi eşinlemi sorunların var
Sorun ne ki ?Geçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.
En baştan evlenmemem lazımdı of.... Midemde kalbimde sanki taş var. Duramıyorum
Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın
Bence Türkiye'deki evliliklerin son zamanlarda bu kadar çok çatırdayıp bitmesinin sebebi evliliğin sadece sınırsız cinsellik yaşamak olarak algılanmasıdır. Evlilik için ne sevgi ne de güdü tatmini tek başına yetmez. Ortak ilgi alanları,herşeyden önce dostluk,ortak amaçlar birbirlenin anlam dünyasına katkı bunlar olmadan o evlilik cinsel doyum elde edildikten sonra bitiyor. Konu sahibini de takdir ettim. İnsan büyük kavgalar ettiği birini bir de lütuf gibi koynuna almaz. Boşanmak dünyanın sonu değildir. İnşallah bundan sonra güzel bir yaşamı olucak.canım bu her ewllkte var yalnz deglsn yani biz kadnlar çabuk kırılp bunu yataga yanstıyorz bu çok yanlş bişey ne olursa olsun sen cnsllgi kndin için yaşaycksn böyle dsünerk kendni o ezyet durumndan bi kurtar önce snrasına gelince ewt erkklerin geneli böyle ama şunu unutma onu özellkle cnsllkte fazla mutlu edersn yaptıramyacgn hiçbirsey yok tabiki hersy o degil onu anlmş gbi görünp yine senn istedgini yaptırma bu biraz azim ve sabır gerektrr ama kesinlkle sonuç verir ve herzmn bakımlı ve eglncli bi kadın ol çnkü erkklrin ilk planda etklndiklri bu
Bence onsuz hayat daha güzel olurdu bence kavga yok başımın etini yiyen bir koca yok hakaret eden seni döverim kırılmadık yerini bırakmam diyen bir canı yok ne güzel olurdu tek göz bir odada da yaşasaydım evli olmasaydim benden giden olmazdida aksıne nefes alırdım kendime gelirdim
Kadın olmayı ne kadar yanlış anlamışsın.şunu unutma onu özellkle cnsllkte fazla mutlu edersn yaptıramyacgn hiçbirsey yok tabiki hersy o degil onu anlmş gbi görünp yine senn istedgini yaptırma bu biraz azim ve sabır gerektrr ama kesinlkle sonuç verir ve herzmn bakımlı ve eglncli bi kadın ol çnkü erkklrin ilk planda etklndiklri bu
İyi olacaksın inşallah.Geçen yıl bu zamanlar açtığım konuda ölmek istiyorum demiştim. 8 yıllık evlilik çocuk yok . mutlu günler de var ama genel olarak huzursuzluk gerginlik mutsuzluk. kendimi çok ikna etmeye çalıştım. içki kumar sadakatsizlik yok diye diye. kendimi hep ikinci plana ata ata 10 yıl gitti. 10 yıldır ser verdim sır vermedim. sanki basiretimi bağladılar koptum herkesten her şeyden. kimseyle derdimi paylaşmadım , paylaşamadım.
En baştan evlenmemem lazımdı of.... Midemde kalbimde sanki taş var. Duramıyorum
Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın
canım yanlış anlaşıldım sanırım eger adama sewgin varsa neden onunla tartstktan snra birşylr yasamayacgm bu benim içinde lazım bişey tek onun içinmi yapyrz biz bunu ayrıca neolursa olsun bunu yatak odanza taşımayın sonuç hüsran olurKadın olmayı ne kadar yanlış anlamışsın.
ayrıca inanılmaz güxel bi ewllge sahp bi kadınım bakın arkdaslar demek istedgnzi anlıyorum ama erkkler bzim kadar duygusal bakmıyor olaya napalım yanicanım yanlış anlaşıldım sanırım eger adama sewgin varsa neden onunla tartstktan snra birşylr yasamayacgm bu benim içinde lazım bişey tek onun içinmi yapyrz biz bunu ayrıca neolursa olsun bunu yatak odanza taşımayın sonuç hüsran olur
kendimizi kandırmayalım o yüzden ewllgnde belli kuralları var ve herzamn hatalar iki taraflıdr bunu hatırltrım eger bi evllkte aldatma yoksa hemen gidip boşanmmalıyz biraz oturup empati yapıp biraz kendmzde bakmalıyz demek istedgm bu arkadaslarayrıca inanılmaz güxel bi ewllge sahp bi kadınım bakın arkdaslar demek istedgnzi anlıyorum ama erkkler bzim kadar duygusal bakmıyor olaya napalım yani
bu durumda ewllk çoktan bitmş zaten canım çünkü saygı bitmiş ve 3şahıs söylemleri var ama yinede iyi düşün iyi bi karar vervalla keşke kurtulsam bu evlilikten gerçi evlilik denen bişey kalmadi da adam gözümün içine baka baka beni nasıl aldatacaginin planlarını kuruyor ailemin hatlarını yüzüme vuruyor sürekli hakaret laf offf offff yaşamaktan soğudum desem yeridir
Ben kararımı çoktan verdimde korkuyorum lanet olsn ama artık şunu biliyorum içimdeki herşey bitti bırakıyorsa bıraksın olduruyosa öldürsünbu durumda ewllk çoktan bitmş zaten canım çünkü saygı bitmiş ve 3şahıs söylemleri var ama yinede iyi düşün iyi bi karar ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?