Sonunda boşanıyorum ama çok kötüyüm

Sizce onsuz bir hayat nasıl olurdu?
Neler kattı?neler götürdü?
Hiç mi umut yok?
En onemlisi pismanlik duyarmisiniz?bu sorularin cevabini vermissinizdir hepsinin cevabi size huzur veriyorsa bir dakika bile beklemeyin!
Meslek sahibi olunca yapmak istediğim çok şey vardı, hayallerim vardı. Hiçbiri nasip olmadı.... Hep hayır cevabı aldım , hep bahaneler duydum. Evlilik bana bozulan sağlıktan başka bir şey katmadi. Hep ayrılık düşüncesi vardı , korkuyordum. niye korktum bilmem. aptallik
Bu konuyu iyi ki açtım. sorguladikca kendime geliyorum.

Cinselligi bir araç olarak görseydim kesin şu anda çok farklı bir yerde olurdum. sizinle benim bakış acılarımız çok farkli

Cinselligi bir araç olarak görseydim kesin şu anda çok farklı bir yerde olurdum. sizinle benim bakış acılarımız çok farkli
cinsllk bi araç degildr tabiki ayrıca bn bunu gidip herhangi biryle yasayın demiyorum bu iki taraflı mutluluktur eşini mutlu etmezsen bu her konu için geçerli nası o seni mutlu edeck yawrum bak erkklerin beyinlri kadınlardan farklı çalışr bunu bi düşün

ayrıca biten ewlliklre bakarsan yüzde 95 cnsellk problemleri sogukluk ve uzaklaşmadan kaynaklı ..zaten eger bi ewllk terapstne gdersen sana ilk sorucagı sorulardandr cnsellk hayatınızı yani bu bilimsel bişey kabul etsende etmesende

Arkana bile bakmadan kaç, kişiliğini seni sen yapan seyleri yok ediyor sanırım eşiniz. Gencsınız daha, uzun bir ömür var önünüzde, vakit kaybetmeyin.

Sorun ne ki ?

Bence Türkiye'deki evliliklerin son zamanlarda bu kadar çok çatırdayıp bitmesinin sebebi evliliğin sadece sınırsız cinsellik yaşamak olarak algılanmasıdır. Evlilik için ne sevgi ne de güdü tatmini tek başına yetmez. Ortak ilgi alanları,herşeyden önce dostluk,ortak amaçlar birbirlenin anlam dünyasına katkı bunlar olmadan o evlilik cinsel doyum elde edildikten sonra bitiyor. Konu sahibini de takdir ettim. İnsan büyük kavgalar ettiği birini bir de lütuf gibi koynuna almaz. Boşanmak dünyanın sonu değildir. İnşallah bundan sonra güzel bir yaşamı olucak.

Eskigunler
Senin bu sorulara cevabın ne?
Bence onsuz hayat daha güzel olurdu bence kavga yok başımın etini yiyen bir koca yok hakaret eden seni döverim kırılmadık yerini bırakmam diyen bir canı yok ne güzel olurdu tek göz bir odada da yaşasaydım evli olmasaydim benden giden olmazdida aksıne nefes alırdım kendime gelirdim

Kadın olmayı ne kadar yanlış anlamışsın.

İyi olacaksın inşallah.
Hayatından giden 10 yıl ve yerine konacak uzunca, mutlu bir ömür var.
Merak etme o taş yerini nane şekeri gibi bir ferahlığa bırakacak.

Edit : unutmadan bir şey eklemem lazım. Bir beraberliği olan , evlenmeyi düşünen arkadaşlar, çok üzülüyorsaniz , büyük kavgalar ediyorsanız , içinizde hep şüphe varsa ayrılın lütfen. Zorlamayın

aah ahh o kadar doğru bir şey yazmışsınız kii.. olmayınca olmuyor işte..

hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

Kadın olmayı ne kadar yanlış anlamışsın.
canım yanlış anlaşıldım sanırım eger adama sewgin varsa neden onunla tartstktan snra birşylr yasamayacgm bu benim içinde lazım bişey tek onun içinmi yapyrz biz bunu ayrıca neolursa olsun bunu yatak odanza taşımayın sonuç hüsran olur

ayrıca inanılmaz güxel bi ewllge sahp bi kadınım bakın arkdaslar demek istedgnzi anlıyorum ama erkkler bzim kadar duygusal bakmıyor olaya napalım yani

ayrıca inanılmaz güxel bi ewllge sahp bi kadınım bakın arkdaslar demek istedgnzi anlıyorum ama erkkler bzim kadar duygusal bakmıyor olaya napalım yani
kendimizi kandırmayalım o yüzden ewllgnde belli kuralları var ve herzamn hatalar iki taraflıdr bunu hatırltrım eger bi evllkte aldatma yoksa hemen gidip boşanmmalıyz biraz oturup empati yapıp biraz kendmzde bakmalıyz demek istedgm bu arkadaslar

valla keşke kurtulsam bu evlilikten gerçi evlilik denen bişey kalmadi da adam gözümün içine baka baka beni nasıl aldatacaginin planlarını kuruyor ailemin hatlarını yüzüme vuruyor sürekli hakaret laf offf offff yaşamaktan soğudum desem yeridir

bu durumda ewllk çoktan bitmş zaten canım çünkü saygı bitmiş ve 3şahıs söylemleri var ama yinede iyi düşün iyi bi karar ver

bu durumda ewllk çoktan bitmş zaten canım çünkü saygı bitmiş ve 3şahıs söylemleri var ama yinede iyi düşün iyi bi karar ver
Ben kararımı çoktan verdimde korkuyorum lanet olsn ama artık şunu biliyorum içimdeki herşey bitti bırakıyorsa bıraksın olduruyosa öldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…