- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
yeni hayatınızda mutluluklar..
Rabbim bana da nasip etsin
hayırlı olsun yeni hayatınız şimdiden :) benim de anlaşmalı boşanmaydı 1 ay içinde kesinleşti karar.
Darısı bana, tebrik ederim.
Hepinize çok teşekkür ederim hanımlar :)Dilerim mutlu olursunuz bundan sonra
Anında yazmazlar . Hakimden hakime değişir . Avukatınız varsa uyaptan takip etsin . Yoksa mahkeme kalemini arayarak siz takip edin . Yarın sorun kaleme. Aşağı yukarı kararın nezaman yazılabileceğini. Onlar hakimin huyunu bilirler . Ona görede telefonla takip edip , gidip hemen dilekçe verin . Eski eşinizinde vermesi lazım . UnutmayınGerekçeli kararı ne zaman yazıyorlar peki ?
Hemen dava bitince mi ?
Neden boşanıyosun canım? Gözün aydın bu arada :)Evet kk hanımları beni az çok biliyorsunuz yarın saat 10 da boşanıyorum çok şükür.
Kabus gibi geçen 1 sene yarın son buluyor.
5 aylık evliyken evi terk etmiştim.
7 aydır bekliyordum boşanmayı.
Yarın gidip boşanıyorum.
Bana bol bol dua edin lütfen.
Alnımın akıyla anlaşmalı olarak sıyrılıp kurtulayım şu işten.
Bir sorum olacak bir de anlaşmalı olarak boşanınca karar ne zaman kesinleşiyor acaba soyadıma ne zaman kavuşabilirim :)
Evet kk hanımları beni az çok biliyorsunuz yarın saat 10 da boşanıyorum çok şükür.
Kabus gibi geçen 1 sene yarın son buluyor.
5 aylık evliyken evi terk etmiştim.
7 aydır bekliyordum boşanmayı.
Yarın gidip boşanıyorum.
Bana bol bol dua edin lütfen.
Alnımın akıyla anlaşmalı olarak sıyrılıp kurtulayım şu işten.rtulu
Bir sorum olacak bir de anlaşmalı olarak boşanınca karar ne zaman kesinleşiyor acaba soyadıma ne zaman kavuşabilirim :)
Canım şiddetten dolayı bitirdik3 ayda evliliğiniz bitti ama, öncesinde tanımıyormuydun merakettim doğrusu..
Bundan sonrası içinse inşallah mutlu olursun
Doğru bir karar vermişsin zaten, iyiki çekmeye devam etmedin. Hayırlı olsun yeni hayatınCanım şiddetten dolayı bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?