yahu bi karar almışsın ve arkasında dur.....
çünkü çok ama çook mantıklı bir karar almışsın ama eşin seni öylesine sindirmiş ve hayatını senin adına yönetmiş ki o olamayınca sudan çıkmış balık gibi hissediyorsun kendini.....
seninki sevgi fln değil seninki başkasının eline verdiğin hayatını geri aldığında bu yeni hayatla ne yapacağını bilememe korkusu......
o kadar haklısın ki! hem o yokken de ben kendi ayaklarım üstünde duruyor tek başıma yaşıyordum bu koca şehirde!sadece dediğin gibi yeni baştan başlamak, karşılaşma olasılığımız (ikimiz de öğretmeniz aynı ilçede),çok umrumda olmasa da insanlara bunu bildirmek, şu an için çok zor geliyor!
Seni o kadar iyi anliyorum ki,ben de bosanma asamasina geldim sadece iplerin kopmasini bekliyorum,keske deneseydim dememek icin.sen benden cok sanslisin en azindan iyi bir isin var,ama kararinin arkasinda dur inan bana keske daha once bosansaydim diyeceksin.En azindan bosanan arkadaslarim oyle diyor
aranızda boşanmış olan ya da bu gibi durumlarla ilgisi olan varsa bana bir yol göstersin lütfenn
desene nasrettin hoca misali " bana eşşekten düşeni getirin".........
çevreye karşı dik dur...
öyle bir hava verki millet helal olsun bee desin...
asla ama asla " bi gel dese koşarım" gibi cümleleri kimseye söyleme....
çok şükür kurtuldum tavrı takın ama sözlerinle değil hareketlerinle göster bu tavrı.....
kimseye de birşey anlatmak zorunda değilsin,bn birçok öğretmen arkadaşımı 2. dönem sonunda boşandığını öğrenmiştim hatta çok şaşırmıştım,bi insan hiç mi belli etmez yahu:)))
hep gül,neşeli ol...bu olayı anormal birşeymiş gibi görme...evlenmek kadar doğal aslında ama mantıken öyle kalben değil biliyorum fakat mantığına göre hareket et.....
yav bence böyle bilemiyorum tabii evliyim bn olsam böyle yapardım heralde....
Tesekkur ederim,karar verme asamasi cok zor ayni hisleri paylasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?