sonunda boşanıyoruz

İnsallah her sey istedigin gibi olur , hic bir zaman pismanliklarin olmaz insallah, iyi bir insan oldugunu hissediyorum,Allah yolunu acik etsin,mutlu haberlerini aliriz insallah

hiç de özgüvenini kaybetmiş biri değilsin, boşanma cesaretini göstermiş bir kadınsın. güçlü ol, tükürdüğünü yalama ve kendinden taviz verme.

.

Yeni hayatında sana mutluluklar dilerim..
O seni mutlu edemıyorsa ve istediğin gibi değilse, zorlamanın anlamı yok.
İlk başta herşey bitmiş gibi hissedebilirsin ve ona alıştığın için zorlanabilirsin..
Ama bir süre sonra hayatın onsuzda devam ettiğini , onsuzda mutlu olabileceğini göreceksin.
Çünkü kimse unutulmaz değil sen vazgeçtikten sonra.

hicbir kadin aldatilmayi hakketmiyor.sende hakketmiyorsun. dogru bir karar vermissin ayrilmakla.hicbir zamanda pisman olma kararindan,güclü ol.inan zamanla alisirsin, birgün gelir neden daha önce hep kendimden taviz verdim bu adam icin, neden hep affettim diye pisman olursun.

allah yar yardimcin olsun.

bu kararından vazgeçme artık bu hayatta sen varsın güçlü ol bırakma kendini lütfen....

çok sağlıksız bir evlilik sadece erkeğin istekleri aşk ,sevgi uğruna bunlara KAtlanılmaz seven erkekte kadına ne istediğini sorar , birey olamamış erkek ile daha ne kadar evli kalınır ki ?

Aslında çok şeye katlanmışsın.
her insanın bir sabrı vardır. ben inanıyorum ki hiç bir kadın aldatılmayı,yok sayılmayı hak etmiyor.
bence en doğrusunu yapmışsın. iyi ki çocuğun yok daha çok şeye katlanmak zorunda kalırdın.
yolun açık olsun asla dönme. arar,sorar,kafasına dank eder bence dönmemelisin.
sen kendine yetersin.

aynı tavizleri bende veriyorum ona ben uzatmaları oynadığımızın farkındayım.ona kendimi beğendirmek için elimden gelini yapıyorum arkadaşım sennle yaşadığımız seyler birbirine çok benziyo ama ben hala aynı evdeyim.ama bigün sennle aynı noktaya gelicemizi biliyorum :(

cnmmm... aslında aldığın karar o kadar doğru bir karar ki fakat sen hayatını ona adamışsın hayatını onun yönetimine vermişsin... buyüzden ne yapacağını bilemeyen nasıl desem sudan çıkmış balık gibi olmuş olman o kadar doğal ki ama emin ol bir ömür sürekli gözyaşı dökmektense bu yaptığın çokdaha mantıklı :34:
cnmm o kadar sindirmiş ki anlattıklarından anladığım kadarıyla bence dua etmelisin :26: kurtulduğuna kendine kurtardığına dua etmelisin.... :26:
cnmm en kısa zamanda kendini toparlamanı diliyorum... sen ondan öncede yaşıyordun ondan sonrada yaşarsın yaşayacaksın emin ol cnm bnm :34:
en başta onun sana değer vermediğini kabul etmeni kendine bir anlatmayla başla bu başta seni ondan itmeye başlamayacaktır... biranda eski yaşantına dönemezsin sakın pes etme o adamın kuklası olmayada devam etme sakın bırak gitsin adam seni çoktan silmiş sıra sende silmeye yavaş yavaş başlamalısın... kendine en kısa zaman da birazda olsa vaktini alabilecek bir uğraşla başlamanı öneririrm

bence senden tekrar şans isterse vermelisin ama bu süreçte kendini hazırlamalısın evliliğinin biteceğine. ama kısa bi süre mola verin tanımadığımız bi insan için burdan ne kadar yorum yapılabilir. en iyi sen bilirsin doğrusu eğrisi sakince düşün eşinde bi ilerleme olmazsa kesin bitirmelisin ona da kendine de süre ver. az da olsa bi umut varsa yıkma evliliğini derim ben.:40:

canım aldatılma lafını gördüm de, eski sevgilisiyle konuşma içeriklerini mi gördün? Anlamadım...Ben yalnız kalıp düşünmeni ve daha sonra eski eşinle konuşmanı tavsiye ederim. Kendinden taviz vermeden...

aranızda boşanmış olan ya da bu gibi durumlarla ilgisi olan varsa bana bir yol göstersin lütfenn

ben varım!boşanma sürecindeyim..gözünde bu süreci lütfen büyütme sakin kendinden emin ol ve lütfen ama lütfen güçlü görün o dahil herkeze karsı..kararından asla vazgeçme çünkü eşin seni haketmiyor..tek taraflı taviz vermişsin ve evliliğiiniz bitmiş..kurtarılışı yok..

Allah umarım sonuna kadar her konuda yardımcınız olur. hep hayırlı kararlar vermenizi sağlar..

aranızda boşanmış olan ya da bu gibi durumlarla ilgisi olan varsa bana bir yol göstersin lütfenn

Canım seni çok çok çok iyi anlayanlardan biri de benim..!

6 ay önce boşandım..Hergün ağladım ailemin yanına döndüm psikolojim bozuldu sağlığımı kaybediyordum neredeyse..
2 ayda 6 kilo verdim..Kendimi odalara kapattım..Bunları anlatıyorum çünkü bunların hepsini yaşayabilirsin.
En dibe vurmadan toparlanılamıyor çünkü..Onsuz nefes alamayacak gibi olabilirsin..Aile ortamlarına girdiğin zaman
onun varlığını arayabilirsin hatta bu yüzden wc ye kaçıp sessizce ağlayabilirsin..
Bayramlarda,pazar günleri canın yanabilir..Onsuz nefes alamayacak gibi hissedersin aramak istersin..
Sakın ha arama..Ben aradım yüzsüz oldum,gurursuz oldum,istenmeyen oldum..Gururumu ayaklar altına aldım..
Sonra oturdum düşündüm..Kimin için..Beni haketmeyen bir adam için..Geçmişe takılı talıp geleceğimi ertelediğimi gördüm sonra
Bol bol dua ettim.Yanlız kalmamaya çalıştım..En son kadir gecesi camiye gittim ve ağlaya ağlaya dua ettim.
Allahım artık mutlu olmak istiyorum..Benimde yüzüm gülsün diye ve çok şükür erkek arkadaşım çıktı karşıma ve artık çok mutluyum..
Acını çek,bağıra bağıra ağla..Ama onun için değil kendin için daha kolay toparlanabilmen için..
Hiç kolay değil hayatların bölünmesi yolların ayrılması ama güçlü ol.
Özelden de görüşmek istersen yardımcı olurum sana arkadaşım..
Güçlü ol,ailene tutun kendine güven ve sakın güçsüz zamanlarını ona yansıtma..Egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz...

Canım seni çok çok çok iyi anlayanlardan biri de benim..!

6 ay önce boşandım..Hergün ağladım ailemin yanına döndüm psikolojim bozuldu sağlığımı kaybediyordum neredeyse..
2 ayda 6 kilo verdim..Kendimi odalara kapattım..Bunları anlatıyorum çünkü bunların hepsini yaşayabilirsin.
En dibe vurmadan toparlanılamıyor çünkü..Onsuz nefes alamayacak gibi olabilirsin..Aile ortamlarına girdiğin zaman
onun varlığını arayabilirsin hatta bu yüzden wc ye kaçıp sessizce ağlayabilirsin..
Bayramlarda,pazar günleri canın yanabilir..Onsuz nefes alamayacak gibi hissedersin aramak istersin..
Sakın ha arama..Ben aradım yüzsüz oldum,gurursuz oldum,istenmeyen oldum..Gururumu ayaklar altına aldım..
Sonra oturdum düşündüm..Kimin için..Beni haketmeyen bir adam için..Geçmişe takılı talıp geleceğimi ertelediğimi gördüm sonra
Bol bol dua ettim.Yanlız kalmamaya çalıştım..En son kadir gecesi camiye gittim ve ağlaya ağlaya dua ettim.
Allahım artık mutlu olmak istiyorum..Benimde yüzüm gülsün diye ve çok şükür erkek arkadaşım çıktı karşıma ve artık çok mutluyum..
Acını çek,bağıra bağıra ağla..Ama onun için değil kendin için daha kolay toparlanabilmen için..
Hiç kolay değil hayatların bölünmesi yolların ayrılması ama güçlü ol.
Özelden de görüşmek istersen yardımcı olurum sana arkadaşım..
Güçlü ol,ailene tutun kendine güven ve sakın güçsüz zamanlarını ona yansıtma..Egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz...

eski konularından biliyorum senı canım, demek onu unuttun, çok şeyler yaşamışsın geçmiş olsun, ne mutlu ki o ketılla fotoğraf çekilen adamdan kurtulmuşsun :1::1::1::1:

eski konularından biliyorum senı canım, demek onu unuttun, çok şeyler yaşamışsın geçmiş olsun, ne mutlu ki o ketılla fotoğraf çekilen adamdan kurtulmuşsun :1::1::1::1:

Evet canım çok şükür ramazan bayramım çok kötü geçecek diye üzüm üzüm üzülüyordum ama arefe günü erkek arkadaşım çıktı karşıma ve çok şükür ki çok mutluyum artık..Geçmişi gömdüm adını bile anmıyorum artık o şahsın.. ;)

Evet canım çok şükür ramazan bayramım çok kötü geçecek diye üzüm üzüm üzülüyordum ama arefe günü erkek arkadaşım çıktı karşıma ve çok şükür ki çok mutluyum artık..Geçmişi gömdüm adını bile anmıyorum artık o şahsın.. ;)

Harikasın hayatım.. Böyle devam.. Umarım erkek arkadaşınızla ilerde çok mutlu bir geleceğin olur :)

Back
X