Harikasın hayatım.. Böyle devam.. Umarım erkek arkadaşınızla ilerde çok mutlu bir geleceğin olur :)
Çok teşekkür ederim canımmm inşallah :-*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın hayatım.. Böyle devam.. Umarım erkek arkadaşınızla ilerde çok mutlu bir geleceğin olur :)
Canım seni çok çok çok iyi anlayanlardan biri de benim..!
6 ay önce boşandım..Hergün ağladım ailemin yanına döndüm psikolojim bozuldu sağlığımı kaybediyordum neredeyse..
2 ayda 6 kilo verdim..Kendimi odalara kapattım..Bunları anlatıyorum çünkü bunların hepsini yaşayabilirsin.
En dibe vurmadan toparlanılamıyor çünkü..Onsuz nefes alamayacak gibi olabilirsin..Aile ortamlarına girdiğin zaman
onun varlığını arayabilirsin hatta bu yüzden wc ye kaçıp sessizce ağlayabilirsin..
Bayramlarda,pazar günleri canın yanabilir..Onsuz nefes alamayacak gibi hissedersin aramak istersin..
Sakın ha arama..Ben aradım yüzsüz oldum,gurursuz oldum,istenmeyen oldum..Gururumu ayaklar altına aldım..
Sonra oturdum düşündüm..Kimin için..Beni haketmeyen bir adam için..Geçmişe takılı talıp geleceğimi ertelediğimi gördüm sonra
Bol bol dua ettim.Yanlız kalmamaya çalıştım..En son kadir gecesi camiye gittim ve ağlaya ağlaya dua ettim.
Allahım artık mutlu olmak istiyorum..Benimde yüzüm gülsün diye ve çok şükür erkek arkadaşım çıktı karşıma ve artık çok mutluyum..
Acını çek,bağıra bağıra ağla..Ama onun için değil kendin için daha kolay toparlanabilmen için..
Hiç kolay değil hayatların bölünmesi yolların ayrılması ama güçlü ol.
Özelden de görüşmek istersen yardımcı olurum sana arkadaşım..
Güçlü ol,ailene tutun kendine güven ve sakın güçsüz zamanlarını ona yansıtma..Egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz...
6 ay önce boşandım..Hergün ağladım ailemin yanına döndüm psikolojim bozuldu sağlığımı kaybediyordum neredeyse..
2 ayda 6 kilo verdim..Kendimi odalara kapattım..Bunları anlatıyorum çünkü bunların hepsini yaşayabilirsin.
En dibe vurmadan toparlanılamıyor çünkü..Onsuz nefes alamayacak gibi olabilirsin..Aile ortamlarına girdiğin zaman
onun varlığını arayabilirsin hatta bu yüzden wc ye kaçıp sessizce ağlayabilirsin..
Bayramlarda,pazar günleri canın yanabilir..Onsuz nefes alamayacak gibi hissedersin aramak istersin..
Sakın ha arama..Ben aradım yüzsüz oldum,gurursuz oldum,istenmeyen oldum..Gururumu ayaklar altına aldım..
Sonra oturdum düşündüm..Kimin için..Beni haketmeyen bir adam için..Geçmişe takılı talıp geleceğimi ertelediğimi gördüm sonra
Bol bol dua ettim.Yanlız kalmamaya çalıştım..En son kadir gecesi camiye gittim ve ağlaya ağlaya dua ettim.
Allahım artık mutlu olmak istiyorum..Benimde yüzüm gülsün diye ve çok şükür erkek arkadaşım çıktı karşıma ve artık çok mutluyum..
Acını çek,bağıra bağıra ağla..Ama onun için değil kendin için daha kolay toparlanabilmen için..
Güçlü ol,ailene tutun kendine güven ve sakın güçsüz zamanlarını ona yansıtma..Egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz...
çok sevindim senin adına canım yaa..senin yaşadıklarını birebir bende yaşadım
doğru söylüyorsun en dibe vurmadıkça çıkamıyorsun
çok özel olmassa nasıl tanışrtın,bayramdan önce konu açmıştın demi yanlış hatırlamıyorsam bu bayram nasıl geceçek diye
tesadüfün böylesi..maşallah
konunu cok okumustum hatta yazmıstım da sana. ıyı olmana okadar cok sevındım kı cok cok mutlu olmanı dılerım.
erkek arkadasınla nasıl tanıstın ? nasıl bırı ? bıze anlatsana ıyı erkeklerın de olduguna ınanalım ınandıralım arkadasımızı. hayatın guzel devam edebılecegını gorsun senın mutlulugun sayesınde.
çok teşekkür ederim canım :)
bi arkadaş daha sormuş ona anlattım ordan okuyabilirsin :)
bizimkide çok yeni tabi ama bildiğiniz aşık oldum :) ona fazla hissettirmiyorum tabi..
o kadar özlemişim ki değer görmeyi sevilmeyi mutlu olmayı..
Bunların hepsine sahibim şimdi ve binlerce şükürler ediyorum rabbime.
Ayrıca eski kayınpederim babamı aradı bayram için sinirlerimiz zıpladı..Face te eski eşimin kız arkadaşının fotolarını beğenip hala eski gelinini arayabilen bir adam..! Benim midem kaldırmıyo artık nasıl bir aileymiş..! Umarım bir dahaki bayramda aramazlar
canım aldatılma lafını gördüm de, eski sevgilisiyle konuşma içeriklerini mi gördün? Anlamadım...Ben yalnız kalıp düşünmeni ve daha sonra eski eşinle konuşmanı tavsiye ederim. Kendinden taviz vermeden...
ben varım!boşanma sürecindeyim..gözünde bu süreci lütfen büyütme sakin kendinden emin ol ve lütfen ama lütfen güçlü görün o dahil herkeze karsı..kararından asla vazgeçme çünkü eşin seni haketmiyor..tek taraflı taviz vermişsin ve evliliğiiniz bitmiş..kurtarılışı yok..
Hiç birşey senden önemli değil.Bazı kadınlar aşık olduğunda beyin tutulması yaşıyor.Onlardan biri de benim.19 yıl savaştım.Ancak yenildim.Öyle yorgunum ki ,ancak kara toprak dinlendirecek gibi.Aşık olduğunuz erkeğin gerçekliği ile yüzleşmek ve karar vermek önemli.Öğrendiğim ise bencil erkek sadece kendini sever ,narsist kişilik bozukluğu olarak seneler sonra karşınıza çikar.Ve bir bakmışsınız ömrünüz geçmiş.Zeki erkek kadınla oynar.Her lafı davranışı oyundur.Lütfen bu erkeklerin elinde oyuncak olmayalım.Yılların acısı öyle bir çıkıyor ki...Genç ve sağlıklı iken iyi düşünün.Umarım mutlu olursunuz.İnanın mutlu kadın olmak ,güçlü kadın olmaktan daha güzel.
bizimkide çok yeni tabi ama bildiğiniz aşık oldum :) ona fazla hissettirmiyorum tabi..
Ayrıca eski kayınpederim babamı aradı bayram için sinirlerimiz zıpladı..Face te eski eşimin kız arkadaşının fotolarını beğenip hala eski gelinini arayabilen bir adam..! Benim midem kaldırmıyo artık nasıl bir aileymiş..! Umarım bir dahaki bayramda aramazlar