sonunda boşanıyoruz

Hiç birşey senden önemli değil.Bazı kadınlar aşık olduğunda beyin tutulması yaşıyor.Onlardan biri de benim.19 yıl savaştım.Ancak yenildim.Öyle yorgunum ki ,ancak kara toprak dinlendirecek gibi.Aşık olduğunuz erkeğin gerçekliği ile yüzleşmek ve karar vermek önemli.Öğrendiğim ise bencil erkek sadece kendini sever ,narsist kişilik bozukluğu olarak seneler sonra karşınıza çikar.Ve bir bakmışsınız ömrünüz geçmiş.Zeki erkek kadınla oynar.Her lafı davranışı oyundur.Lütfen bu erkeklerin elinde oyuncak olmayalım.Yılların acısı öyle bir çıkıyor ki...Genç ve sağlıklı iken iyi düşünün.Umarım mutlu olursunuz.İnanın mutlu kadın olmak ,güçlü kadın olmaktan daha güzel.

ben erkekleri hiç mi hiç anlayamıyorum,işin var gücün var ,çok güzel birde mesleğin var hatta eşinde meslekdaşın,daha ne istiyorsun?cidden artık aklım almıyor,sürekli boşanmalar...toplum olarakda artık nereye gidiyoruz çok merak ediyorum...ne kadar okursan oku,ne kadar eğitimli olursan ol demek ki eğitim,kültür vs insanın kişiliğini etkilemiyormuş....ben kültürlü meslek sahibi insanların evliliklerinde daha başarılı vede mutlu olacağını düşünürdüm hep.... ama nedense hep tam tersi oluyor....artık saygı,sadakat,sevgi ve en önemliside SABIR çok çabuk tükenir...konu sahibi arkadaşımıza gelincede,sen elinden geleni yapmışsın,sabretmişsin beklemişsin olmamış,bence vicdanen huzurlu vede mutlu olmalısın...bence şöyle düşün;bunları yaşaman gerekiyordu,yaşadın ve bitti.senin için demek ki hayırlısı buymuş,daha kötü şeylerde olabilirdi(ki Allah'ım yaşatmamış vede yaşatmasın).artık önüne bakmaya çalış,Rabbim'in elbette bildiği vardır,inşallah hakkında hayırlısı olur vede bu sıkıntılı süreci biran önce atlatırsın....

bu adam hayatından çıktıktan sonra şimdikinden daha mutsuz olmayacaksın buna inan. bir kez ayrılacaksın. ama sen şimdi hergün ayrılıyorsun kendi içinde..

İleride bir gün şu an üzülüp kendini yıprattığın için bile pişman olacaksın.
Bu kararı vermek , uygulamaktan zordur.
Zaten zor olanı yapmışsın.
Hayırlısı olsun.

Canım seni çok çok çok iyi anlayanlardan biri de benim..!

6 ay önce boşandım..Hergün ağladım ailemin yanına döndüm psikolojim bozuldu sağlığımı kaybediyordum neredeyse..
2 ayda 6 kilo verdim..Kendimi odalara kapattım..Bunları anlatıyorum çünkü bunların hepsini yaşayabilirsin.
En dibe vurmadan toparlanılamıyor çünkü..Onsuz nefes alamayacak gibi olabilirsin..Aile ortamlarına girdiğin zaman
onun varlığını arayabilirsin hatta bu yüzden wc ye kaçıp sessizce ağlayabilirsin..
Bayramlarda,pazar günleri canın yanabilir..Onsuz nefes alamayacak gibi hissedersin aramak istersin..
Sakın ha arama..Ben aradım yüzsüz oldum,gurursuz oldum,istenmeyen oldum..Gururumu ayaklar altına aldım..
Sonra oturdum düşündüm..Kimin için..Beni haketmeyen bir adam için..Geçmişe takılı talıp geleceğimi ertelediğimi gördüm sonra
Bol bol dua ettim.Yanlız kalmamaya çalıştım..En son kadir gecesi camiye gittim ve ağlaya ağlaya dua ettim.
Allahım artık mutlu olmak istiyorum..Benimde yüzüm gülsün diye ve çok şükür erkek arkadaşım çıktı karşıma ve artık çok mutluyum..
Acını çek,bağıra bağıra ağla..Ama onun için değil kendin için daha kolay toparlanabilmen için..
Hiç kolay değil hayatların bölünmesi yolların ayrılması ama güçlü ol.
Özelden de görüşmek istersen yardımcı olurum sana arkadaşım..
Güçlü ol,ailene tutun kendine güven ve sakın güçsüz zamanlarını ona yansıtma..Egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz...

çok sevindim senin adına canım yaa..senin yaşadıklarını birebir bende yaşadım
doğru söylüyorsun en dibe vurmadıkça çıkamıyorsun
çok özel olmassa nasıl tanışrtın,bayramdan önce konu açmıştın demi yanlış hatırlamıyorsam bu bayram nasıl geceçek diye
tesadüfün böylesi..maşallah

Boşanalı 2 yıl olacak bende çok ağladım sebep belki çok belki azdı sadece bana söylediği söz şu oldu "sen benim senin bırakamayacağımı düşündün" evet düşündüm çünkü beni buna inandırdın beni sevdiğine.ben o beni seviyor diye ezmedim ama dediğin gibi yaptım her şeyde onu düşünerek hareket ettim gelinlik,düğün takı eşya yalnız bırakılmak cinsellik yaşayamamak ama ne oldu boşandık.çok ağladım sevmiştim çünkü çok aradım bir arkadaşın dediği gibi yapışık kız oldum ki o benim ilkimdi.bende öğretmenim zor geçecek ama geçecek sakın benim yaptığım hataları yapma ben hep iyi hallerini düşünüp ağladım.sakın o sadece kötü bunu unutma

6 ay önce boşandım..Hergün ağladım ailemin yanına döndüm psikolojim bozuldu sağlığımı kaybediyordum neredeyse..
2 ayda 6 kilo verdim..Kendimi odalara kapattım..Bunları anlatıyorum çünkü bunların hepsini yaşayabilirsin.
En dibe vurmadan toparlanılamıyor çünkü..Onsuz nefes alamayacak gibi olabilirsin..Aile ortamlarına girdiğin zaman
onun varlığını arayabilirsin hatta bu yüzden wc ye kaçıp sessizce ağlayabilirsin..
Bayramlarda,pazar günleri canın yanabilir..Onsuz nefes alamayacak gibi hissedersin aramak istersin..
Sakın ha arama..Ben aradım yüzsüz oldum,gurursuz oldum,istenmeyen oldum..Gururumu ayaklar altına aldım..
Sonra oturdum düşündüm..Kimin için..Beni haketmeyen bir adam için..Geçmişe takılı talıp geleceğimi ertelediğimi gördüm sonra
Bol bol dua ettim.Yanlız kalmamaya çalıştım..En son kadir gecesi camiye gittim ve ağlaya ağlaya dua ettim.
Allahım artık mutlu olmak istiyorum..Benimde yüzüm gülsün diye ve çok şükür erkek arkadaşım çıktı karşıma ve artık çok mutluyum..
Acını çek,bağıra bağıra ağla..Ama onun için değil kendin için daha kolay toparlanabilmen için..
Güçlü ol,ailene tutun kendine güven ve sakın güçsüz zamanlarını ona yansıtma..Egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramaz...

konunu cok okumustum hatta yazmıstım da sana. ıyı olmana okadar cok sevındım kı cok cok mutlu olmanı dılerım.

erkek arkadasınla nasıl tanıstın ? nasıl bırı ? bıze anlatsana ıyı erkeklerın de olduguna ınanalım ınandıralım arkadasımızı. hayatın guzel devam edebılecegını gorsun senın mutlulugun sayesınde.

Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Aslında çoktan yapılması gerekeni yeni yapmışsınız ama aşık olunca,candan öte sevince bu kadar mantıklı davranabilmek pek kolay olmuyordur eminim. Yaşadıklarınızdan çok çok daha fazlasını yaşayıp hala buna katlanan,belki katlanmak zorunda olan ya da sadece öyle hissettiği için hiçbir direnç,karşı hareket göstermeyen birçok kadın var bu ülkede maalesef..
Öğretmenmişsiniz,mesleğiniz var ve çalışıyorsunuz da. Ablanız da bulunduğunuz ilçede sanırım? Bunlar sizin için yeni hayata başlamayı kolaylaştıran şeyler. Hem hiçbiri olmasa da,siz söylemişsiniz daha resmi adımların en başında, "yeni bir hayata başlıyorum,acaba nasıl olacak" diye sormuşsunuz kendinize. O hayat üzmüş sizi,yaralamış. Ama siz bu duruma,bu yaşayışa dur diyebilmişsiniz ya,zaten "en yeni" hayatınıza müthiş bir cesaretle adım atmışsınız. Umarım bundan sonra her şey çok daha kolay olur sizin için,hayat yormaz sizi,üzmez,yaralamaz.. Her şey gönlünüzce olsun..:29:

çok sevindim senin adına canım yaa..senin yaşadıklarını birebir bende yaşadım
doğru söylüyorsun en dibe vurmadıkça çıkamıyorsun
çok özel olmassa nasıl tanışrtın,bayramdan önce konu açmıştın demi yanlış hatırlamıyorsam bu bayram nasıl geceçek diye
tesadüfün böylesi..maşallah

Evet canım konu açmıştım ve gerçekten boşandıktan sonra ilk bayramım olacağı için çok üzgündüm.
Sonra arefe günü arkadaşım aradı beni bi arkadaşı varmış face te fotoğrafımı görmüş aylar önce beğenmiş söyleyip duruyormuş bizi tanıştır diye :) arkadaşım toparlanmamı bekliyormuş söylemek için ve en sonunda arefe günü bahsetti bana bende görüşmek istedim buluştuk konuştuk falan ve çookk güzel bir bayram geçirdim :) inşallah böyle de devam eder dua edin benim için kızlar

konunu cok okumustum hatta yazmıstım da sana. ıyı olmana okadar cok sevındım kı cok cok mutlu olmanı dılerım.

erkek arkadasınla nasıl tanıstın ? nasıl bırı ? bıze anlatsana ıyı erkeklerın de olduguna ınanalım ınandıralım arkadasımızı. hayatın guzel devam edebılecegını gorsun senın mutlulugun sayesınde.

çok teşekkür ederim canım :)
bi arkadaş daha sormuş ona anlattım ordan okuyabilirsin :)
bizimkide çok yeni tabi ama bildiğiniz aşık oldum :) ona fazla hissettirmiyorum tabi..
o kadar özlemişim ki değer görmeyi sevilmeyi mutlu olmayı..
Bunların hepsine sahibim şimdi ve binlerce şükürler ediyorum rabbime.
Ayrıca eski kayınpederim babamı aradı bayram için sinirlerimiz zıpladı..Face te eski eşimin kız arkadaşının fotolarını beğenip hala eski gelinini arayabilen bir adam..! Benim midem kaldırmıyo artık nasıl bir aileymiş..! Umarım bir dahaki bayramda aramazlar

bizimkide çok yeni tabi ama bildiğiniz aşık oldum :) ona fazla hissettirmiyorum tabi..
Ayrıca eski kayınpederim babamı aradı bayram için sinirlerimiz zıpladı..Face te eski eşimin kız arkadaşının fotolarını beğenip hala eski gelinini arayabilen bir adam..! Benim midem kaldırmıyo artık nasıl bir aileymiş..! Umarım bir dahaki bayramda aramazlar

evet okudum cok sevındım. o daha once evlenmıs mı ? ısı nedır bıze anlatsana bıraz onu. bosluktan ona yakınlasmadıgını bılmek ıstıyorum aslında.

ne dıye arıyor sızı anlamadım.

buarada eskı esın duymusmudur hayata dondugunu. keske duysa da ıcıne otursa

Elınde meslegınde varmıs ... Her halukarda kendıne bakabılırsın ...
Hıc korkma ve kararının arkasında dur ...
Daha guzel bı hayat senı beklıyor emın ol

canım aldatılma lafını gördüm de, eski sevgilisiyle konuşma içeriklerini mi gördün? Anlamadım...Ben yalnız kalıp düşünmeni ve daha sonra eski eşinle konuşmanı tavsiye ederim. Kendinden taviz vermeden...

durum şu ki; önce askere gitmeden önce (biz evliydik) mail atmış kıza nbr falan diye.sonra o askerdeyken gördüm ben bunu sordum,kızdı, neden kurcalıyosun bişi yok dedi.bu arada aslında hiç görüşmemişler sadece nette konuşmuşlar sevgiliyken de ama kıza evlenme bile teklif etmiş. ben de rahatsız olduğumu söyledim haklı olarak. sil dedim silmedi inatla.aradan bir kaç ay geçince yılbaşında bu iyi davranmaya başladı(suçluluk) hediye falan aldı.ben de şüphelendim bir daha baktım bilgisayarına msnde konuşmuşlar.kavga kıyamet evi terk ettim. sonra geri döndüm. aradan birkaç ay geçince bir de baktım salak kadın face den bunun, bizim fotolarımızı falan beğenmiş yine kızdım ama bu kez sildi tabi sadece faceinden(bu arada ben hep bakıyorum diye zaten arkadaş listesi kapalı evli olduğumuz yazmıyor resmi de Atatürk.ancak dikkatli bakınca düğün fotolarımız falan var.)

tüm bunlara neden kızıyorum aslında kafaya takmayabilirdim ama o bana ünv de çekilmiş elimde bira falan fotoları kaldır,nirvana yı beğenmişsin bak keş adam,arkadaşlarım falan görür rahatsız oluyorum derken benim tamam deyip onun benim rahatsız olduğum konularda kılını kıpırdatmaması. cevabı şu ki;beni şekilllendiremezsin!

yine bile katlanabilirdim bana olan sevgisini gösterseydi,ilgisini,onun için özel olduğumu hissettirseydi.
banane derdim benim şüphem yok ama vardı.güven kolay oluşmuyor hele ki karşı taraf başta 1-0 yenik başlamışsa.tüm bunlara rağmen ben böyleyim deyip güven vermenin yanından bile geçmiyorsa

ben varım!boşanma sürecindeyim..gözünde bu süreci lütfen büyütme sakin kendinden emin ol ve lütfen ama lütfen güçlü görün o dahil herkeze karsı..kararından asla vazgeçme çünkü eşin seni haketmiyor..tek taraflı taviz vermişsin ve evliliğiiniz bitmiş..kurtarılışı yok..

teşekkür ederim hayatım bu aşamada biraz bilgiye ihtiyacım olacak .davayı onun açması bir şey farkettirir mi ya da avukat falan tutmalı mıyım acaba

tatlım ya okurken bile umutlandırdın beni :) bugün ev baktım netten önce uygun olanlara sonra da dedim ki biraz daha kasabilirim.o zaman beğendiğim evler ve onlarla ilgili içimde biraz ümit belirmeye başladı.artık keyfimce yeniden düzenleyebileceğim bir evim olacaaaaaakk :)
özelden konuşmak isterim ama mesaj sayımdan emin değilim sanırım 100 olmalıymış kaç olduğuna nereden bakabilirim

Hiç birşey senden önemli değil.Bazı kadınlar aşık olduğunda beyin tutulması yaşıyor.Onlardan biri de benim.19 yıl savaştım.Ancak yenildim.Öyle yorgunum ki ,ancak kara toprak dinlendirecek gibi.Aşık olduğunuz erkeğin gerçekliği ile yüzleşmek ve karar vermek önemli.Öğrendiğim ise bencil erkek sadece kendini sever ,narsist kişilik bozukluğu olarak seneler sonra karşınıza çikar.Ve bir bakmışsınız ömrünüz geçmiş.Zeki erkek kadınla oynar.Her lafı davranışı oyundur.Lütfen bu erkeklerin elinde oyuncak olmayalım.Yılların acısı öyle bir çıkıyor ki...Genç ve sağlıklı iken iyi düşünün.Umarım mutlu olursunuz.İnanın mutlu kadın olmak ,güçlü kadın olmaktan daha güzel.

benimki hem narsist hem bencil hem de çook zekiydi maalesef !

ilk olarak suna inankiii hepsii gececekkkkkkkk ve cokkk mutluu olucaksinnnnnnn senin degerini bilecek seni cok mutlu edecek kisi bir yerlerde seni bekliyoo ve kader zamani gelince o kisiyi sana yollicak
bu doneminde guclu olmak icin boll yuruyus yap bolll dua ettt spora yazil kendine mesgaleler bul
mahkemeyide sen ac neden seni bosamis olsun ki gelecek hayatinda o belgen elinde olucak degmeyen birr adamdi ben bosadim dersin en azindan
anlattiklarindan gordugum kadariyla sonuna kadar haklisin guclu ol saglam dur
hersey yoluna giriyo merak etme cnmmm
allah yeni yolunda seni guclu yolunu acik eylesinnn basaracaksin insallahh ..

süpermiş yaa aşık olmana o kadar çok sevindim ki !aslında benim de içimde onun yanında mutsuz olduğum anlarda boşanmayı düşündüğüm zamanlarda hep bastırmaya çalıştığım bir his vardı başka birini bulabilirim bana,fikirlerime değer veren, ona muhtaç değilim mutlu olabilirim diye!

kayınpederini de boşver iyi olmuş o aileden çıktığına. her şey gönlünce olur umarım ama ayrıntıları bekliyoruz:)

süpermiş yaa aşık olmana o kadar çok sevindim ki !aslında benim de içimde onun yanında mutsuz olduğum anlarda boşanmayı düşündüğüm zamanlarda hep bastırmaya çalıştığım bir his vardı başka birini bulabilirim bana,fikirlerime değer veren, ona muhtaç değilim mutlu olabilirim diye!

kayınpederini de boşver iyi olmuş o aileden çıktığına. her şey gönlünce olur umarım ama ayrıntıları bekliyoruz:)

Back
X