- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu anda gündeminde öyle bişey yok.sevgiye önem veren insanım onun dışında bir ihtiyacım yok.Umarım barışmayı düşünmezsiniz.
Allah yardımcınız olsun.
Çalışıyoruz evde değiliz .arsam ne olacakki yapmışlardır bir plan bilmiyorsa yok öyle o yazıyo ben pas vermiyorum.ayrıca hiç inandırıcı değil.kafa yoramam her türlü kötü.merak etmiyo değilim ama duyacaklarımdan da korkuyorum.Bıktım bu aldatan ereklerden allah onları bildiği gibi yapaın zinacı pislikler! Evdr gül gibi karın var ama illa gözü dışarı kayıcak. Canım geçmiş olsun numarası varsa ara konuş aklında bişey kalmadın sor herşeyi inanıp inanmamak sana kalmış ama bi fikrin olur. Aramazsan pişman olursun, sonrada son kez eşinle konuş sahi o şu anda nerde ne yapıyo ne diyo?
Sevdiğim için çabuk ikna olurum zaten hep güvendim kendisine.bu olaya mantıklı bakmaya çalışıyorum.ama hislerim maalesef olumsuz yönde.Çok üzücü bir durum ama 5 mesajın gece saattinde peş peşe gelmesi başka zamanlarda eşinizin cevap vermiş olma ihtimalini kuvvetlendiriyorYalan söyleyip söylemediğini en iyi siz anlarsınız
![]()
Bilmiyomuş sözde.numarası var tekrar arasammı.ben eşime güvendiğim için şüphelenmedim hiç.ama iyi saklamış bravo.hiç kendimi düşürmeye niyetim yok.bi karar verip ona göre hareket etcem.tekrar araştırmayı istemiyorum bile.şoktayım ama gerçekleri gördüm gözüm açıldı.
Eğer güvenmeye devam edersen daha çok üzülüp yıpranırsınSevdiğim için çabuk ikna olurum zaten hep güvendim kendisine.bu olaya mantıklı bakmaya çalışıyorum.ama hislerim maalesef olumsuz yönde.
5 mesajın içeriği neydi çok merak ettim?Az önce aldatıldığımı öğrendim.peş peşe 5 mesaj aşkımlı filan.beyefendi uyuyordu gecenin bi saati dedim susmayınca merak ettim baktım şok oldum ellerim titredi ne yapacağımı bilemedim. uyandırdım sıçradı.mesajına bak dedim.bahsetmiştim senden önceydi.o yazıyor ben yazmıyorum.filan.arattırdım ben evlendim dedi kız şok oldu falan filan ben aldım tlf sordum ne zamandır konuşuyosunuz ona sor dedi.bunlar artık önemli değil anladımki sevilmiyorum değer verilmiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum.kendisini görmek istemiyorum zaten öncesinde de sevgimi azaltmıştı.sanırım her şey bitti.ben aşk evliliği yaptığımı sanmıştım olmadı.sevilmek değer görmek istemiştim karşılığında bir çok fedakarlık yapmıştım yanlış insana denk gelmişim.kırgınlığım sinirimden de öte.nasıl başedeceğim ben.aslında ayakları sağlam basan biriyim bir tek aşka boyun eğdim.
Bunu ogrendin esine bisey demedinmiAz önce aldatıldığımı öğrendim.peş peşe 5 mesaj aşkımlı filan.beyefendi uyuyordu gecenin bi saati dedim susmayınca merak ettim baktım şok oldum ellerim titredi ne yapacağımı bilemedim. uyandırdım sıçradı.mesajına bak dedim.bahsetmiştim senden önceydi.o yazıyor ben yazmıyorum.filan.arattırdım ben evlendim dedi kız şok oldu falan filan ben aldım tlf sordum ne zamandır konuşuyosunuz ona sor dedi.bunlar artık önemli değil anladımki sevilmiyorum değer verilmiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum.kendisini görmek istemiyorum zaten öncesinde de sevgimi azaltmıştı.sanırım her şey bitti.ben aşk evliliği yaptığımı sanmıştım olmadı.sevilmek değer görmek istemiştim karşılığında bir çok fedakarlık yapmıştım yanlış insana denk gelmişim.kırgınlığım sinirimden de öte.nasıl başedeceğim ben.aslında ayakları sağlam basan biriyim bir tek aşka boyun eğdim.
Seninle birlikte olmuyormuydu sanal seks ne ya allanim yarabbim bu adamlar insani katilederBende eşimin sanal seks mesajlarını yakalamıştım .profilimi okuyun görürsünüz yaşadıklarımı .Nasıl sırtımdan vurulduğumu acılarımı .Ben beraber olamayı denedim olmadı olamadı .Affettim desende yürek affetmez .Hep içiniz kanar.
hep araştırırsınız sorgularsınız güvnmezsiniz. Bittiyse bitmiştir.Sevseydi değer verseydi yapmazdı .Bu yüzden benim düştüğüm hataya düşmeyin uzatmayın derim.Ancak...
Çalışmıyorsanız maddi durumuz iyi değilse kendinizi güvenceye alın ondan sonra boşanın .Zaten o vazgeçmiş sizden .
Acınızı o kadar iyi anlıyorumki .Dağ gibi sırtınızı dayadığınız adam bir anda yok olur yerine bir yabancı gelir. Sebep aramayın bunun sebebi yok.Kendinizide suçlamayın. Karakter meselesi bu olay.
Artık telefonu alamam tetikte.medenice ayrılırım o sorun değilde aldatılmak koydu ben herkese onu savunurken off.bu arada kızla konuştum.bilmiyomuş onıda kandırmış yıllar önce tanışmışlar evlendiğini söylememiş.aşkımlı canımlı devammış herşeyi sordum.Duyduklarıma inanamazsınız.çok kötü şeyler.eve gelmesini bekliyorum gelince anlatocam.ailem duyunca çok üzülücek tek derdim onlar şimdilik.bence kadına da guvenemezsin eşinin telefonunu verme onlıne işlemlerden bakılıyor kimlerle görüşmüş görüşmemiş. ordan kontrol edebılırsınız madem eşin evlenmeden önceydı dıyor versin şifresini ekstreyi kontrol et.
Teşekkür ederim teselliniz için fazla duygusal boyuta girmiyorum zaten tek taraflı sevgi bir ızdıraptı.benim içimden çoktan gitti ama bu kadarda beklemiuorum.benden önceymiş öff detaylar çokta herşeyi dökmek istemiyorum.maddi anlamda kimseye ihtiyacım yok o bana bulaşmazsa iyi.tek düşüncem ailem zaten istememişlerdi.Bende eşimin sanal seks mesajlarını yakalamıştım .profilimi okuyun görürsünüz yaşadıklarımı .Nasıl sırtımdan vurulduğumu acılarımı .Ben beraber olamayı denedim olmadı olamadı .Affettim desende yürek affetmez .Hep içiniz kanar.
hep araştırırsınız sorgularsınız güvnmezsiniz. Bittiyse bitmiştir.Sevseydi değer verseydi yapmazdı .Bu yüzden benim düştüğüm hataya düşmeyin uzatmayın derim.Ancak...
Çalışmıyorsanız maddi durumuz iyi değilse kendinizi güvenceye alın ondan sonra boşanın .Zaten o vazgeçmiş sizden .
Acınızı o kadar iyi anlıyorumki .Dağ gibi sırtınızı dayadığınız adam bir anda yok olur yerine bir yabancı gelir. Sebep aramayın bunun sebebi yok.Kendinizide suçlamayın. Karakter meselesi bu olay.
Kıza evli olduğunu söylemedi ve epeyce bir mesajlaştılar. Kızda demekki o rahatlıkla gecenin bir yarısında eşine yazabildi. Başka bir açıklaması yok. Sen yinede emin olmak istiyorsan ara kızı, hatta tehdit et senin adını soy adını işi biliyorum gelir seni rezil ederim de. dökülür sana.Bilmiyomuş sözde.numarası var tekrar arasammı.ben eşime güvendiğim için şüphelenmedim hiç.ama iyi saklamış bravo.hiç kendimi düşürmeye niyetim yok.bi karar verip ona göre hareket etcem.tekrar araştırmayı istemiyorum bile.şoktayım ama gerçekleri gördüm gözüm açıldı.
Geçmiş olsun. Bundan sonra ki kararlarını seni pişman etmeyecek şekilde seç.Az önce aldatıldığımı öğrendim.peş peşe 5 mesaj aşkımlı filan.beyefendi uyuyordu gecenin bi saati dedim susmayınca merak ettim baktım şok oldum ellerim titredi ne yapacağımı bilemedim. uyandırdım sıçradı.mesajına bak dedim.bahsetmiştim senden önceydi.o yazıyor ben yazmıyorum.filan.arattırdım ben evlendim dedi kız şok oldu falan filan ben aldım tlf sordum ne zamandır konuşuyosunuz ona sor dedi.bunlar artık önemli değil anladımki sevilmiyorum değer verilmiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum.kendisini görmek istemiyorum zaten öncesinde de sevgimi azaltmıştı.sanırım her şey bitti.ben aşk evliliği yaptığımı sanmıştım olmadı.sevilmek değer görmek istemiştim karşılığında bir çok fedakarlık yapmıştım yanlış insana denk gelmişim.kırgınlığım sinirimden de öte.nasıl başedeceğim ben.aslında ayakları sağlam basan biriyim bir tek aşka boyun eğdim.
Dedim o da kendini savunmaya çalıştı.Bunu ogrendin esine bisey demedinmi
Ayrılıyoruz.hala aynı söylüyor mesajlarına aramalarına bakalım o halde dedim kabul etti ama inanmıyorum ben ayrılıyoruz anlaştık.biraz ağladım ama geçtiOncelikle online islemlerden kisiyle ne zaman mesajlastigini görebilirsin. Esin kendine guveniyosa beraber bakin.
Bide mantıklı düşününce benim eski sevgilim evleniyor haberim yok. Durduk yere aşkım yazıyorum. Bunu yapmam icin akıl sağlığımin yerinde olmamasi gerekir bence.