• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bunu da yaşadım

Ondan iğreniyorum
Kadına üzülüyorum
Kendim için endişeliyim, nasıl güvenirim başka insanlara bundan sonra bilmem
Sen en profesyonel yalancısına denk gelmişsin, bundan sonra kimle tanışırsan bu kadar adi olamaz. Böylesi zor bulunur.

Kadının davranışları bana işin içinde bambaşka bir tezgah olabileceğini düşündürdü
Bambaşka ve tehlikeli bir oyunun içinde olabilirsiniz ve o ikisi yaşanan herşey danışıklı dövüş olabilir

Bu mesajı dikkate al konu sahibi
Kadında çok tekin değil sanki :KK66:

Düşündüm, bunları da düşündüm
Ama evladının ailesinin üzerine defalarca yemin etti
Bana o telefon kaydını dinletmek için dayak yedi..
Neden dedim bunca zaman vazgeçmedin ben neyi değiştirdim dedim

Ben bunca yıl evlenmek için yanıp tutuştum
Ben evlenmeyi düşünmüyorum uzun bir süre acılarım var dedi onun için üzüldüm
Ama sana evlenme teklifi ettiğini duydum duyduklarıma inanamadım orda koptu herşey dedi
Kızın annesiyle konuşmalarını da duydum kadın da ağlıyor biz ona ailecek güvendik kızımızı emanet ettik diye

Bir kitap okumuştum aşka şeytan karışır diye orda sizin hikayenize benzer bir hikaye adamın gerçekten kimi sevdiği belli değil bence elinizden geldiğince çabuk uzaklaşın bu adamdan

Verilmiş sadakan varmış gerçekten evlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldun. Aldatan insan aslında kendini aldatmaz mı? Kimsenin yanına kâr kalmaz gülüm, dua et. Karşına düzgün bir insan mutlaka çıkacaktır herkes aynı değil.

Daha neler göreceğiz ya inanılır gibi değil. Kadına şiddet bile var konuda. Şu an canın yanıyor ama iyi kurtulmuşsun gerçekten. Karda yürümüş de izini belli etmemiş. Hiç haberin de olmayabilirdi. İkisini de boşver, hayatına devam et. İğrenç iğrenç muhabbetler yemin ederim.

Daha neler göreceğiz ya inanılır gibi değil. Kadına şiddet bile var konuda. Şu an canın yanıyor ama iyi kurtulmuşsun gerçekten. Karda yürümüş de izini belli etmemiş. Hiç haberin de olmayabilirdi. İkisini de boşver, hayatına devam et. İğrenç iğrenç muhabbetler yemin ederim.

İşin trajikomik tarafı ben burda okuduklarıma hayret edip ona bi kaçından bahsediyordum. Nasıl adamlar var nasıl vicdan bu diye. Onlara adam denmez insan sevdiğine kıymaz diyodu. Bir de öyle bir ses tonuyla söylüyordu ki inanırsınız.
Gözlerime bakıp ağlayan adamdı bu. Seni seviyorum dediğimde gözleri dolar gerçekten seviyo musun bu kadar diye ağlardı. Hala inanamıyorum..

Bunca olaya karşın o kadın adamı bırakmaz, adamda onu bırakmaz..kadına boşa üzülüyorsunuz..bu tipler böyle..kadın beni seçti der mutlu olur, adam kendine başka av bakmaya devam eder.
Verilmiş sadakanız varmış ki önceden gerçek yüzünü gördünüz..üzgün olmanızı anlıyorum ama bir kanı bozuğun yaptıklarını tüm erkeklere mal etmemelisiniz..geçer mi geçer..zamanla yeni birini seversinizde, güvenirsinizde.
Bundan sonrası için bol şans diliyorum.Sevgiler.

Kişiliği bozuk bir adam o tamamda yalnız kadınında bağlanma sorunu var sanırım nasıl bir boşluktaysa aldatıldığı adamın sevgilisine bağlanmış şimdide :KK14:
Uzak durun.

Sen en profesyonel yalancısına denk gelmişsin, bundan sonra kimle tanışırsan bu kadar adi olamaz. Böylesi zor bulunur.

Arkadaşlarıma anlattım durumu inanamıyorlar hala
Bu nasıl bir adiliktir nasıl oynayabildi bu kadar diye
Gözlerime bakıp ağlıyordu ya seni seviyorum dediğimde gerçekten seviyor musun diye.
Ailesi de çok iyi insanlar hem sevmişler onu hep arkasında durmuşlar.
Nasıl bu hale gelmiş gerçekten tez konusu

Kişiliği bozuk bir adam o tamamda yalnız kadınında bağlanma sorunu var sanırım nasıl bir boşluktaysa aldatıldığı adamın sevgilisine bağlanmış şimdide :KK14:
Uzak durun.

Evet hayatımda yaşadığım en ilginç şeydi belkide
Sen artık benim kardeşimsin diyip oğlunun fotoğraflarını atıyor hala. Ne diceğimi bilemiyorum gülsem ni ağlasam mı..
Numaramı değiştirip herşeyden kurtulmak istiyorum bir an önce

Düşündüm, bunları da düşündüm
Ama evladının ailesinin üzerine defalarca yemin etti
Bana o telefon kaydını dinletmek için dayak yedi..
Neden dedim bunca zaman vazgeçmedin ben neyi değiştirdim dedim

Ben bunca yıl evlenmek için yanıp tutuştum
Ben evlenmeyi düşünmüyorum uzun bir süre acılarım var dedi onun için üzüldüm
Ama sana evlenme teklifi ettiğini duydum duyduklarıma inanamadım orda koptu herşey dedi
Kızın annesiyle konuşmalarını da duydum kadın da ağlıyor biz ona ailecek güvendik kızımızı emanet ettik diye
Üzülme arkadaşım acıma İnan iyilikten maraz doğuyor

Hiçbirşey anlamamışsın çnkü Sana sevdiğini söylerken buna yürekten inanıyor, ona söylerken de inanıyor. Kişilik bozukluğu var ... Ve böyle adamları yakalamak çok zordur, Allah kurtarmış...

Hasta olduğuna artık eminim. Annemi arıyor hala mesajlar atıyor başka telefonlardan. Utanmadan mesaj atmış başka numaradan; Hiç tanımadığım biri geldi evlilik arifesindeyken iki mesaj attı oltaya geldin aferin, sevgin bu kadarmış, bağımız bu kadar kuvvetliymiş demekki diye. Hasta gerçekten hasta

Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum..
Erkek arkadaşımdan bir hafta önce evllilik teklifi aldım
Hem de en güzel şekilde.. ikimiz de ağladık..çok değil bundan bir hafta önce o kadar mutluydumki..
Şehirdışından döndüğümde ailemle ailesi tanışacaklardı ki ben onun ailesiyle tanışmıştım çok sevmiştik birbirimizi..
Fakat
Dün öğrendim ki başka bir kadın daha varmış..
Benimle gittiği yerlere onla gitmiş..
Bana söylediği herşeyin aynısını ona söylemiş..
Şuraya gidelim mi seninle heryeri görmek istiyorum yalnızca sen ol dediği yerlere ben kabul etmeyince ona aynısını söylemiş
Beni eve bırakmış onla görüşmüş onu eve bırakmış benimle..
Bana attığı her anlık fotoğrafını ona da atmış..
Bir de o kadından çocuk aldırtmış.

Olay şöyle patlak verdi. Dün instagramda bir mesaj isteği gördüm şans eseri. Hem de onla telefonda konuşurken..kadının biri bana ağza alınmayacak her türlü hakareti etmiş. Aramıza girdin o..pu huzurumuzu bozma mesaj atma artık.. gördüm mesajını diye.
Sonra bu kadınla iletişime geçtim. Olayın iç yüzünü öğrenince kadın, defalarca özür diledi ve benimle konuşmak istedi. Telefonla konuştuk ve hem o, hem ben o şoktan başka bir şoka girdik.
Bu kadını 3 yıldır oyalamış, kadın da kendisi gibi evlenmiş boşanmış fakat bir çocuğu var. Sözde bu adam çocukları da seven, çocuk sevgisiyle ölüp biten bir insandı ama bir evladın annesine acımasızca kıymış. Kadını dinledikçe kendimden çok ona üzüldüm. Ve bu karaktersiz adam, o kadın bana evladının üzerine yemin edip, yetmeyip konuşma görüntüleriyle birlikte fotoğraflarını yollamasına rağmen ben seni aldatmadım diyecek kadar iğrenç bir adam çıktı. Onu aradığımda hala herşeyden habersizmiş gibi sana bir şey soracağım, beni hiç aldatmadın dimi ailenin üstüne yemin eder misin dediğimde bir de yemin edip bana tavır aldı nasıl sorarsın böyle bir şeyi diye.

Sonra sana bi foto yolladım baksana dedim hali hazırda hala telefondayken, o kızla konuşmalarını fotoğraflarını yolladım..2-3 dakika boyunca sessiz kaldı ve sonrasında söylediği şey;
bizi ayırmak için yapıyor iki mesajla beni terkedecek misin? Oldu.
Sonra bu kızın kapısına gelmiş,kız bana ben yanına gittiğimde seni arayacağım tel açık kalsın herşeyi dinle sen de dedi.
Biraz dinledim sonrasını kaldıramadım. Kız ağlıyor bu da ağlıyor kız konuşuyor bu susuyor. Bir süre sonra beyimiz durumu çaktı telefonu zorla elinden aldı, bağırış çağırış.. sonra beni arayıp ben onu değil seni seviyorum diye yırttı kendini bir yandan kız bırak beni gidicem diyor kızı bırakmıyor ama tutup tutup yere itiyor.. kız sonra mesaj atmış bana bırakmıyo göndermiyo elbiselerimi parçaladı, bana ben onu üzmemek için onu seviyorum dedim dedi.

İğrendim.. midem bulandı..

Gerçekten inanamıyorum, bunu yaşadığıma onun bu kadar iyi rol yapabildiğine inanamıyorum. Hiçbir şey sezmedim ki hep şüpheci bir insan olmuşumdur, o kadar iyi oynamışki..

Bundan sonra nasıl güvenirim insanlara bilmiyorum
İşin trajikomik yanı şu an hem o erkek müsvettesi hem de o kadınla uğraşıyorum
İkisi de beni bırakma diye mesajlar atıyo bana heryerden
Adam evlenelim ben yalnızca seni sevdim diyor
Kız, sen beni kendime getirdin ne olursun yanımda ol diyor..
B.ktan bi durumdayım
Numaramı değiştireceğim akşam..
O ne yahu dizi senaryosu gibi
İnsanlara hiç güven kalmamış
Evlilik, erkek arkadaş işleri resmen kumar gibi, şansına ne gelirse olmuş

:deli: Oha ki ne oha. Herif gerizekalı mı nedir ya? Harem kuracak herhalde. Vallahi verilmiş sadaka varmış kuzum. Çocuk ve fakir sevindir bunları ogrendigin için. Ne diyim başka. Allah'ından bulsun pis köpek.

Back
X