Sonunda bunu da yaşadım

Affedildiklerinde bir ihanet karşısında tepki gösterildiğinde; e sen daha öncede biliyodun yuttun herşeyi şimdi noldu? Cümlesiyle karşı karşıya kalmak kaçınılmaz son. Çok şükür burdaki her benzer konu kurtuluşla bitmiş. Ben de iyi olacağım inşallah

Ağla kuzucuğum. Ağla içine atma, barındırma. akıt zehrini kurtul...

arınma gibi düşün. Ağlamak bizleri deşarj eder sonuçta...

Canım benim keşke ağlayıp bir rahatlayabilseydim ama olmadı. Normalde herşeye ağlayan sulugöz ben, öyle bir sıktımki kendimi. Kendimden başka düşünmem gerekenler vardı çünkü. Bugün daha iyiiym önce Allah sonra sizler sayesinde. İyi ki varsınız

Ağlayamamak ağlamaktan daha zor biliyorum. Ne güzel bak önceliğin her zaman olsun. İhanet hazmedilir gibi birşey değil hemde göz göre göre. Biz insanoğlunun beterin beteri var düşüncesi iyiki var. Şöyleki evlendikten sonra basmadın onları beraberken çok şükür. İyiyi düşün. Allahın sevdiği kulmuşsun ki kurtarmış seni ondan :) dilerim bundan sonra herşey senin için daha güzel olur Alahım iyilerle karşılaştırsın seni♡

Şu an sarılasım geldi sana
Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim sana ve diğer yorum yapan derdime ortak olanlara da hep hayırlı kapılar açılsın inşallah

ayyynııı benim durum resmen şaka gibi bende de hemen hemen aynı durum oldu beni aldattı daha affetmeden gitti başka kızla beraber olmaya çalışıyormuş ona yazıyormuş tabi bu arada bana yalvarıyor kendimi öldürücem sen benim ilkimsin sen farklısın diyordu tam affetmeye kalkışıcamm pattt ikinci aldatmayı duydum sonra tabi bana onu seviyorum demelere düştü benim için ölen adam sonra epey zaman geçti bu sefer o kızla devam ederken bana tekrar mesaj atıp sormaya başladı ERKEKKK mide yok onlarda adı üstünde erkekkk birşey diyemiyorum zamanla zaten alışıp gaddarlaşıyorsun ve çok mantıklı biri oluyorsun bu senin için büyük nimet yani dert değil emin ol

Sizinki de kötüymüşş yaa.. o feraha ben de ereyim darısı başıma inşallahhh..bunların hepsini toplayıp kibriti çaksak keşkee tertemiz bir nesil için..

Sizinki de kötüymüşş yaa.. o feraha ben de ereyim darısı başıma inşallahhh..bunların hepsini toplayıp kibriti çaksak keşkee tertemiz bir nesil için..
aslınabakarsan sadece suç biz bayanlardaa başka kimsede değil benim 3 senelik sevgilimdi ama bunları yaptı... bizde akıl olsaydı düzgün hemen evlenmek isteyen birisiyle olurduk sevgili ayakları iyi değil..Ama hiç bu olayları dert olarak görmedim ya Allah öğrenmemizi sağlamamasaydı evlenseydik evlenip unutmak boşanmak daha kötü

Canım benimki 6 ay sonra evlenme teklifi etti de ne oldu.. Allah korumuş da evlenmeden öğrendim ne mal olduğınu.

Canım benimki 6 ay sonra evlenme teklifi etti de ne oldu.. Allah korumuş da evlenmeden öğrendim ne mal olduğınu.
Allah işte kimisini sağlıkla kimisini ailesiyle kimisini eşiyle sınıyo.Adam gibi adamlarla nasibimiz bir olur inşallah

Allah işte kimisini sağlıkla kimisini ailesiyle kimisini eşiyle sınıyo.Adam gibi adamlarla nasibimiz bir olur inşallah

Amin canım benim hayat devam ediyor
Ölüm acısı bile unutuluyor bir iki karaktersiz mi unutulmayacak

Adam bir garip kadın ondan daha garip. Bu tarz tecrubelerin acı olan tarafı ise insanın güven duygusunu yok etmesi. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…