- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
- 103
- Konu Sahibi Kalplizebra
-
O kadar tanıdık ki hikaye :)
Sadece bir kadın değil benim şahsen tanıdığım 7-8 kadınla aldatildim. Birde tanımadıklarım var.
İnanamiyorsun başta bu nasıl mümkün diyorsun ama mümkün.. Benim 9 yıllık sevgilim yaptı bu adiligi. Ve bizim iliskimizin başından beri yapıyormuş, ben en sonunda fark etmişim. Affettim bir daha aldatti. Affettim bir kere daha. Bunlar adam olmuyor asla.
Alaha sukur kurtuldum, Allaha şükür sevgimi takintimi olduğunu anlayamadığım o durtuden kurtuldum.
Umarım hemen kesersiniz baginizi ve unutursunuz kısa surede.
Ağla kuzucuğum. Ağla içine atma, barındırma. akıt zehrini kurtul...
arınma gibi düşün. Ağlamak bizleri deşarj eder sonuçta...
Ağlayamamak ağlamaktan daha zor biliyorum. Ne güzel bak önceliğin her zaman olsun. İhanet hazmedilir gibi birşey değil hemde göz göre göre. Biz insanoğlunun beterin beteri var düşüncesi iyiki var. Şöyleki evlendikten sonra basmadın onları beraberken çok şükür. İyiyi düşün. Allahın sevdiği kulmuşsun ki kurtarmış seni ondan :) dilerim bundan sonra herşey senin için daha güzel olur Alahım iyilerle karşılaştırsın seni♡Canım benim keşke ağlayıp bir rahatlayabilseydim ama olmadı. Normalde herşeye ağlayan sulugöz ben, öyle bir sıktımki kendimi. Kendimden başka düşünmem gerekenler vardı çünkü. Bugün daha iyiiym önce Allah sonra sizler sayesinde. İyi ki varsınız
Ağlayamamak ağlamaktan daha zor biliyorum. Ne güzel bak önceliğin her zaman olsun. İhanet hazmedilir gibi birşey değil hemde göz göre göre. Biz insanoğlunun beterin beteri var düşüncesi iyiki var. Şöyleki evlendikten sonra basmadın onları beraberken çok şükür. İyiyi düşün. Allahın sevdiği kulmuşsun ki kurtarmış seni ondan :) dilerim bundan sonra herşey senin için daha güzel olur Alahım iyilerle karşılaştırsın seni♡
Aminnnnn ♡♡♡ sarıldık sayŞu an sarılasım geldi sana
Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim sana ve diğer yorum yapan derdime ortak olanlara da hep hayırlı kapılar açılsın inşallah
Sizinki de kötüymüşş yaa.. o feraha ben de ereyim darısı başıma inşallahhh..bunların hepsini toplayıp kibriti çaksak keşkee tertemiz bir nesil için..ayyynııı benim durum resmen şaka gibibende de hemen hemen aynı durum oldu beni aldattı daha affetmeden gitti başka kızla beraber olmaya çalışıyormuş ona yazıyormuş tabi bu arada bana yalvarıyor kendimi öldürücem sen benim ilkimsin sen farklısın diyordu tam affetmeye kalkışıcamm pattt ikinci aldatmayı duydum sonra tabi bana onu seviyorum demelere düştü benim için ölen adam sonra epey zaman geçti bu sefer o kızla devam ederken bana tekrar mesaj atıp sormaya başladı ERKEKKK mide yok onlarda adı üstünde erkekkk birşey diyemiyorum zamanla zaten alışıp gaddarlaşıyorsun ve çok mantıklı biri oluyorsun bu senin için büyük nimet yani dert değil emin ol
aslınabakarsan sadece suç biz bayanlardaa başka kimsede değil benim 3 senelik sevgilimdi ama bunları yaptı... bizde akıl olsaydı düzgün hemen evlenmek isteyen birisiyle olurduk sevgili ayakları iyi değil..Ama hiç bu olayları dert olarak görmedim ya Allah öğrenmemizi sağlamamasaydı evlenseydik evlenip unutmak boşanmak daha kötüSizinki de kötüymüşş yaa.. o feraha ben de ereyim darısı başıma inşallahhh..bunların hepsini toplayıp kibriti çaksak keşkee tertemiz bir nesil için..
aslınabakarsan sadece suç biz bayanlardaa başka kimsede değil benim 3 senelik sevgilimdi ama bunları yaptı... bizde akıl olsaydı düzgün hemen evlenmek isteyen birisiyle olurduk sevgili ayakları iyi değil..Ama hiç bu olayları dert olarak görmedim ya Allah öğrenmemizi sağlamamasaydı evlenseydik evlenip unutmak boşanmak daha kötü
Allah işte kimisini sağlıkla kimisini ailesiyle kimisini eşiyle sınıyo.Adam gibi adamlarla nasibimiz bir olur inşallahCanım benimki 6 ay sonra evlenme teklifi etti de ne oldu.. Allah korumuş da evlenmeden öğrendim ne mal olduğınu.
hayırlısı neyse o olsun artıkCanım benimki 6 ay sonra evlenme teklifi etti de ne oldu.. Allah korumuş da evlenmeden öğrendim ne mal olduğınu.
Allah işte kimisini sağlıkla kimisini ailesiyle kimisini eşiyle sınıyo.Adam gibi adamlarla nasibimiz bir olur inşallah
Adam bir garip kadın ondan daha garip. Bu tarz tecrubelerin acı olan tarafı ise insanın güven duygusunu yok etmesi. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsanız.Konuya nasıl başlayayım bilmiyorum..
Erkek arkadaşımdan bir hafta önce evllilik teklifi aldım
Hem de en güzel şekilde.. ikimiz de ağladık..çok değil bundan bir hafta önce o kadar mutluydumki..
Şehirdışından döndüğümde ailemle ailesi tanışacaklardı ki ben onun ailesiyle tanışmıştım çok sevmiştik birbirimizi..
Fakat
Dün öğrendim ki başka bir kadın daha varmış..
Benimle gittiği yerlere onla gitmiş..
Bana söylediği herşeyin aynısını ona söylemiş..
Şuraya gidelim mi seninle heryeri görmek istiyorum yalnızca sen ol dediği yerlere ben kabul etmeyince ona aynısını söylemiş
Beni eve bırakmış onla görüşmüş onu eve bırakmış benimle..
Bana attığı her anlık fotoğrafını ona da atmış..
Bir de o kadından çocuk aldırtmış.
Olay şöyle patlak verdi. Dün instagramda bir mesaj isteği gördüm şans eseri. Hem de onla telefonda konuşurken..kadının biri bana ağza alınmayacak her türlü hakareti etmiş. Aramıza girdin o..pu huzurumuzu bozma mesaj atma artık.. gördüm mesajını diye.
Sonra bu kadınla iletişime geçtim. Olayın iç yüzünü öğrenince kadın, defalarca özür diledi ve benimle konuşmak istedi. Telefonla konuştuk ve hem o, hem ben o şoktan başka bir şoka girdik.
Bu kadını 3 yıldır oyalamış, kadın da kendisi gibi evlenmiş boşanmış fakat bir çocuğu var. Sözde bu adam çocukları da seven, çocuk sevgisiyle ölüp biten bir insandı ama bir evladın annesine acımasızca kıymış. Kadını dinledikçe kendimden çok ona üzüldüm. Ve bu karaktersiz adam, o kadın bana evladının üzerine yemin edip, yetmeyip konuşma görüntüleriyle birlikte fotoğraflarını yollamasına rağmen ben seni aldatmadım diyecek kadar iğrenç bir adam çıktı. Onu aradığımda hala herşeyden habersizmiş gibi sana bir şey soracağım, beni hiç aldatmadın dimi ailenin üstüne yemin eder misin dediğimde bir de yemin edip bana tavır aldı nasıl sorarsın böyle bir şeyi diye.
Sonra sana bi foto yolladım baksana dedim hali hazırda hala telefondayken, o kızla konuşmalarını fotoğraflarını yolladım..2-3 dakika boyunca sessiz kaldı ve sonrasında söylediği şey;
bizi ayırmak için yapıyor iki mesajla beni terkedecek misin? Oldu.
Sonra bu kızın kapısına gelmiş,kız bana ben yanına gittiğimde seni arayacağım tel açık kalsın herşeyi dinle sen de dedi.
Biraz dinledim sonrasını kaldıramadım. Kız ağlıyor bu da ağlıyor kız konuşuyor bu susuyor. Bir süre sonra beyimiz durumu çaktı telefonu zorla elinden aldı, bağırış çağırış.. sonra beni arayıp ben onu değil seni seviyorum diye yırttı kendini bir yandan kız bırak beni gidicem diyor kızı bırakmıyor ama tutup tutup yere itiyor.. kız sonra mesaj atmış bana bırakmıyo göndermiyo elbiselerimi parçaladı, bana ben onu üzmemek için onu seviyorum dedim dedi.
İğrendim.. midem bulandı..
Gerçekten inanamıyorum, bunu yaşadığıma onun bu kadar iyi rol yapabildiğine inanamıyorum. Hiçbir şey sezmedim ki hep şüpheci bir insan olmuşumdur, o kadar iyi oynamışki..
Bundan sonra nasıl güvenirim insanlara bilmiyorum
İşin trajikomik yanı şu an hem o erkek müsvettesi hem de o kadınla uğraşıyorum
İkisi de beni bırakma diye mesajlar atıyo bana heryerden
Adam evlenelim ben yalnızca seni sevdim diyor
Kız, sen beni kendime getirdin ne olursun yanımda ol diyor..
B.ktan bi durumdayım
Numaramı değiştireceğim akşam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?