Sonunda bunu da yaşadım

Bence kadına kesinlikle cevP verme kadında da bişi var kadın pek tekin gelmedi engelle nunaranı değişti hata şuan sim kartını kır at verilmiş sadakan varmış erkendrn öğrendin şükret

Kalplizebra her ikisinden de uzaklaş. Hayatından ikisini de çıkar bir an önce. Durumunuza üzüldüm.. Hepsi gececek emin olun. Biraz zaman biraz sabır sadece..

şu adamların iki göz yaşı akıtmasına kanmayın gözünüzü sevem ya yol ver gitsin ne diye üzülüyosun

Boş verin gitti işte hayatınızdaki en büyük pislik temizlendi. Dilerim çok çok daha iileriyle karşılaşırsınız bu pisliği hatırlamazsınız bile.

Boşverdim arkadaşlar boşverdim. Acımı da yuttum gözyaşımı da. Ağlama isteğim onu kaybettiğim için özleyeceğim için falan değil. Başıma gelenlere tepki sadece ama ağlayamıyorum ne yazıkki. Çok rahatlardım oysa.
Kadının şu saatten sonra dönmesi sevgili olması hatta onla evlenmesi beni zerre ilgilendirmiyor..
Çok uzun yazılardı şöyle bir göz attım, tepki vermeden önce kadının söylediklerinden emin ol. Sevgilinle yüzleşin açıklama iste vs. Neticede kadın seni uzaklaştırmak istiyor olabilir.

Elimde mesaj görüntüleri var canım, kız herşeyi ıspatladı ayrıca buluştuklarında beni arayıp teli açık bıraktı herşeyi duydum

Umarım daha mutlu olacağınız birisi çıkar karşınıza...

Ev arkadssimin sevgilisi olacak sahsiyet nisanli cikmisti 4 yil maddi manevi kizi somurdu.sinava bir gun kala benim nisanlim var demisti.yine bir arkadasimin sevgilisi kendinden 10 yas buyuk bir kadinla yasiytmus baska sehirde onu ogrenmisti daha sonra kendini seven biriyle evlendi simdi cok mutlu.kendime gelecek olursam ayni sekilde aldatildigimi cok sonradan ogrendim meger benimle ayrilmadan o kizi ayarlama pesine girmis bu adam yerlerde yuvarlaniyordu.simdi 1 ay sonra mutlu bir sekilde evleniyorum.demistim de mutlu olucam sen suruneceksin diye oyle oldu.tayini doguya cikti..iliskisi olmadi...demem o ki inanmayin aglayan adama ! Derdini anlatamayani mahcup olani daha basin yureginize.sakin inanma bu pislige insanlat bu kadar assagalik artik..sana da hayat gosterecektir.cunku kimsenin ahi kimsede gercekten kalmiyor

Bir gün önce inanılmaz mutlu olduğun adamın bir gün sonra bir şerefsiz olduğunu ogrenebiliyorsun. Benim eski eşim de benzer şeyler yapmıştı. Es yapıyorsa sevgili neler yapmaz ki. Her zaman derim hayatta sadexe kendimiz varız. Öyle ay kocis vay kocis diyerek işi gücü bırakıp hayatını adayanlara örnek olsun

aldatılan sen o. olan yine sen peki adam ne oluyormuş . geçen baharda yaza doğru benzerini yaşadım en iğrenci de kadının yanında bile bana mesaj atmış.

boyle birsey yasamıstım bende kız telimi bulup aramıstı biz onla bilmem kac senedir cıkıyoruz suan yanımda hatta ona vuruyorum simdi onu dovuyorum falan filan diyordu gercekten de olmus bunlar dedim ben hangimanyaklarla muattap oluyorum Allahım boyle igrendim gecen zamana acıyorum ve esimle ondan once tanısmıs olmayı cok isterdim ama hersey bir tecrube iste yapacak birsey yok daha fazla zamanınızı calmadıgı icin sevinin suan sadece

Boşuna Oscarlık olmuyor işte ödül bile alır .Çok şükür ki evlenmeden karşına çıktı.Ya evlenmiş olsaydın. Senin için atlatması çok zor olurdu.Verilmiş sadakan varmış yine ...

Kalbim sıkıştı okurken. İşte insan bunları okuyunca erkek milletine zerre güvenemiyor. ama Allah seni kurtarmış kardeşim ya. Ya evlenseydin bu adiyle. Gerçekten verilmiş sadakan varmış. Pislik herif. İki yakası bi araya gelmez zaten bu kadar ah alıp.

şu adamların iki göz yaşı akıtmasına kanmayın gözünüzü sevem ya yol ver gitsin ne diye üzülüyosun

Boş verin gitti işte hayatınızdaki en büyük pislik temizlendi. Dilerim çok çok daha iileriyle karşılaşırsınız bu pisliği hatırlamazsınız bile.

Adamın ağlamasına üzüldüm diye birşey yazmamış ki. Onca yazılandan sadece bunu mu anladınız :)

evet bi sorun mu olacak?

aldatılan sen o. olan yine sen peki adam ne oluyormuş . geçen baharda yaza doğru benzerini yaşadım en iğrenci de kadının yanında bile bana mesaj atmış.

Boşuna Oscarlık olmuyor işte ödül bile alır .Çok şükür ki evlenmeden karşına çıktı.Ya evlenmiş olsaydın. Senin için atlatması çok zor olurdu.Verilmiş sadakan varmış yine ...

Kızlar mutluluk hikayelerinizi okudum maşallah sizlere bana da bir umut oldunuz.. iyi ki paylaştınız benimle.. çok teşekkür ederim hepinize teker teker

Bir de ben yaşarken neler hissettim düşünün.. inanın zor adam değmez hiçbirine evet ama ben adama değil haketmediğim bu adice oyuna gelişime onunla harcadığım zamana kahroluyorum.. Allaha çok şükür daha fazla zaman kaybetmedim ona da şükür

Ben en cok o kadina uzuldum sennfe kalbin temizmiski ailene dolasmadan bu is cikti yoksa daha kotu duruma gelirdi kadinlada knus ikinzde kurtulun heryerden enggele adami sana ulasamasin bnce temizle gecmisini

Kızlar o adi bana mail atmış.. kıza güya ben onu seviyorum demiş. İlk mesaj ondan( kızı bir de gökhan diye kaydetmiş ya arsız, ben de diyorum bu gökhan kim arayıp duruyor)

Kız da sonra bana ayrı attı konuşmalarını ikincisi de kızdan

Eklentiler

• IMG_4385.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 147
  • IMG_4386.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 138

Merhaba kötü bir amaçla söylemediğinizi biliyorum fakat ben aldatma mevzusundan sonra göz yaşlarına kanmış değilim. Herşeyden habersizken biz mutluyken (!) bir de bana olan sevgisini ifade ederken gözlerinin dolması şahsen benim hayatımda ilk kez karşılaştığım bir şey olduğu için etkilendim, çok etkilendim. Orda bunu anlatmak istedim. Şu an zaten çıkarttım hayatımdan

Adam pisliğin tekiymiş, sizin yerinizde olsam bir daha böyle bir adamın yüzüne bakmam.

Asla ama asla affetmezdim ne kadar özür dilerse dilesin ya da kimi aracı olarak gönderirse göndersin.

Ayrıca diğer kadın size yazdığı mesajda illa ki ayrılmanız yönünde cümleler kurmuş, sanırım gönlü hala adamda ve adamın sadece kendine kalmasını istiyor.

Bırakın ne halt ederlerse etsinler ama sizden uzak olsunlar.

Ben en cok o kadina uzuldum sennfe kalbin temizmiski ailene dolasmadan bu is cikti yoksa daha kotu duruma gelirdi kadinlada knus ikinzde kurtulun heryerden enggele adami sana ulasamasin bnce temizle gecmisini

Ben de üzüldüm ona fakat benim de çok büyük umutlarım vardı bunu yazarken bile ağlamamak için kendimi tutuyorum. Hala ağlayıp rahatlayamadım bile

Bıraktım, umarım umarım bende iz kalmaz bu güven problemi. Ondan da emindim çünkü hiç şüphelendirmemişti beni. Benim zaten güven problemim vardı ondan önce de. O kadar iyi oynadı ki tamam dedim ona da kendine de eziyet etme.yine başs döndük bu sefer çok fena çarptı ama

Haklısınız güven problemi yaşamanız olası bundan sonraki hayatınızda.
Umarım güveninizi hakeden biri çıkar ilerde karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…