• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bunu da yaşadım

Allah sizi korumuş yolun başındayken karşınıza çıkarmış lütfen cvp vermeyin hiçbirine Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Amin çok teşekkür ederim hepimizi inşallah. Bunların soyu tükense de bitse artık keşke

Vallahi ben daha fazla içlerine girmek istemiyorum yeterince kendimi kötü hissettim ama o kadına üzülmekten, kendi üzüntümle ona dil dökmekten kendimi alıkoyamadım. Çünkü bu pislik için başka bir kadına karşı savunmaya geçmek kıskanmak bile yersiz.
Tek dileğim bu durumu bir an önce unutayım, iz bırakmasın bende. Çol duygusalım çok içselleştiriyorum elimde olmadan. Geleceğime sebep olmaz inşallah. Dilimde herkes böyle değildir desem de kalbim inanmıyor artık.

Yok ya değildir, evliyken ikili ilişki sürdüren insanları bir nebze anlıyorum, evlilikten sıkılmıştır, flört heyecanı arıyordur, bir yandan da evli olduğu kişi ve evliliğin getirdiği paylaşımlardan vazgeçmek istemiyordur.

Ama aynı anda iki kişiyle sevgili olmak istemesi bunun için ciddi zaman ve çaba harcaması için hasta olması lazım birinin. Muhtemelen narsisistik özellikler taşıyor olabilir o şahıs. Kendisi için kavga eden iki kadın olsaydı şuan içten içe mutlu olurdu, ama sizin karakteriniz bunlara mahal vermeyecek kadar üstünmüş. Öbür kadını bile hayran bırakmışsınız kendinize :)) inşallah ileride gülerek hatırlarsınız bu olanları. Sizi hakeden biriyle çok mutlu olursunuz.

Vay anasını hatunlar:110:

Sen dua et kadın sana ulaşmış teşekkür et ona.
Yoksa bu şerefsizle evlenirdin de..

Allah kurtarmış iyi ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün. Ne olursa olsun görüşme o şeref yoksunuyla

Yok ya değildir, evliyken ikili ilişki sürdüren insanları bir nebze anlıyorum, evlilikten sıkılmıştır, flört heyecanı arıyordur, bir yandan da evli olduğu kişi ve evliliğin getirdiği paylaşımlardan vazgeçmek istemiyordur.

Ama aynı anda iki kişiyle sevgili olmak istemesi bunun için ciddi zaman ve çaba harcaması için hasta olması lazım birinin. Muhtemelen narsisistik özellikler taşıyor olabilir o şahıs. Kendisi için kavga eden iki kadın olsaydı şuan içten içe mutlu olurdu, ama sizin karakteriniz bunlara mahal vermeyecek kadar üstünmüş. Öbür kadını bile hayran bırakmışsınız kendinize :)) inşallah ileride gülerek hatırlarsınız bu olanları. Sizi hakeden biriyle çok mutlu olursunuz.

Ben yalnızca şunu söylemek istiyorum. Hiçbir şey başıma gelmez diyerek yaşamayacağım ve kimseye koşulsuz güvenmeyeceğim. Karşımdakinin bana güvenmiyor musun neden sorguluyorsun gibi savunmalarına aldanmayacağım. Psikolojik şiddet çünkü bu. Fiziksel şiddetin yarası geçer de psikolojik olunca izi kalıyor ya.

Bir de kendimi aklı başında zannederdim aptallığıma yanıyorum. Bundan sonrası için hatasız yaşarım diyemem ama artık daha temkinli olacağım bunu biliyorum. Gerçekten sevilirim belki bir gün.

İkisinden de uzak durun. İki çıplak bir hamama yakışır. Bulmuşlar birbirlerini oynasınlar işte. Kadına da üzülmeyin, koskoca bir evlat sahibi olmuş, daha akıllı düşünmesi gerekirken sizden daha tecrübesiz davranmış,İnsan dediğin biraz uyanık olur... Verilmiş sadakanız varmış... Telefon numaranızı değiştirin başınıza bela olmasınlar.

İkisinden de uzak durun. İki çıplak bir hamama yakışır. Bulmuşlar birbirlerini oynasınlar işte. Kadına da üzülmeyin, koskoca bir evlat sahibi olmuş, daha akıllı düşünmesi gerekirken sizden daha tecrübesiz davranmış,İnsan dediğin biraz uyanık olur... Verilmiş sadakanız varmış... Telefon numaranızı değiştirin başınıza bela olmasınlar.

O telefonu dinlediğimi görüp kıza vurduğunda kendimden geçtim belki aptalca gelecek size bu kadar ezik misin diyeceksiniz. Ama kadın ya..o da bir kadın. Kadına şiddet konusunda hep aslan kesilmiştim gerçek hayatta karşılaşınca buna göz yumamadım. Defalarca aradım kızı da o pisliği de. Açmadı kıza açtırtmadı kendisi de açmadı telefonu. Sonra aradı beni bırak o kızı yoksa polise şikayet edicem zarar verme biraz acıman olsun ne istiyorsun daha dedim. Ağlıyor o yüzden bırakmıyorum dedi haysiyetsiz.

Gecenin bir yarısı kız bana mesaj atıyor çok kötüyüm bana hem seni hem onu seviyorum dedi bu nasıl bir insan moralim çok bozuk diye başladı en sonunda dayanamadım zaten benim yaşadığım bana yeter ben bunları duymak istemiyorum sana daha kötü zarar vermemiş hala konuşabiliyorsun ya gerisi beni ilgilendirmez dedim.

Canım sen aradan tamamen çıktıktan sonra o kadın o şerefsizin zaten peşini bırakmaz, ki adam da onu bırakmaya istekli değil zaten.

Kadının oynadığından eminim, amacı seni saf dışı bırakmak. Çok benzeri başıma geldi ben de şok olmuştum bikac gün sonra adam kızın kendisine attığı mesajları atmıştı bana

Onun için hemen bugün ikisini de her yerden engelliyor musun, numaranı başka şeyleri mı değiştiriyorsun bekleme yap. Ve 2 rekat şükür namazı kıl, sadaka falan ver. Geçmiş olsun.

O telefonu dinlediğimi görüp kıza vurduğunda kendimden geçtim belki aptalca gelecek size bu kadar ezik misin diyeceksiniz. Ama kadın ya..o da bir kadın. Kadına şiddet konusunda hep aslan kesilmiştim gerçek hayatta karşılaşınca buna göz yumamadım. Defalarca aradım kızı da o pisliği de. Açmadı kıza açtırtmadı kendisi de açmadı telefonu. Sonra aradı beni bırak o kızı yoksa polise şikayet edicem zarar verme biraz acıman olsun ne istiyorsun daha dedim. Ağlıyor o yüzden bırakmıyorum dedi haysiyetsiz.

Gecenin bir yarısı kız bana mesaj atıyor çok kötüyüm bana hem seni hem onu seviyorum dedi bu nasıl bir insan moralim çok bozuk diye başladı en sonunda dayanamadım zaten benim yaşadığım bana yeter ben bunları duymak istemiyorum sana daha kötü zarar vermemiş hala konuşabiliyorsun ya gerisi beni ilgilendirmez dedim.
Yooo hayır ezik demem, aynı durumda kalsam sanırım benim de tepkim bu olurdu. Şu an adam olta atıyor kime denk gelirse artık. Affeden taraf siz olmayın başınızı yakmayın. Başka adam mı kalmadı sanki... Şuursuz manyağın teki belli ki. Sakın sözlerine kanmayın. Kadına yapabileceğiniz bir iyilik yok, siz nasıl akıllı davranıp terk ettiyseniz aynısını o da yapacak. Başka ne gelir elden ?

Allah sana sabır versin. O erkek müsvetteaininde cezasını. Nasıl bu kadar alcalabiliyorlar anlamıyorum.

Ikisindende uzak durmanız adına bencede numaranızı değiştirin. Rabbim insallah daha iyilerini çıkarır karşına.

Bence kadına kesinlikle cevP verme kadında da bişi var kadın pek tekin gelmedi engelle nunaranı değişti hata şuan sim kartını kır at verilmiş sadakan varmış erkendrn öğrendin şükret

Çok uzun yazılardı şöyle bir göz attım, tepki vermeden önce kadının söylediklerinden emin ol. Sevgilinle yüzleşin açıklama iste vs. Neticede kadın seni uzaklaştırmak istiyor olabilir.

Kalplizebra Kalplizebra her ikisinden de uzaklaş. Hayatından ikisini de çıkar bir an önce. Durumunuza üzüldüm.. Hepsi gececek emin olun. Biraz zaman biraz sabır sadece..

şu adamların iki göz yaşı akıtmasına kanmayın gözünüzü sevem ya yol ver gitsin ne diye üzülüyosun

Boş verin gitti işte hayatınızdaki en büyük pislik temizlendi. Dilerim çok çok daha iileriyle karşılaşırsınız bu pisliği hatırlamazsınız bile.

Dua et evlenmeden önce öğrenmişsin. Valla üzüldüm ne diyim. Sosyal medya hesaplarından engelle numaranı değiştr kendine gelir toparlanırsın kısa sürede.. Allah böyle şeytanlaşmış insanlardan uzak etsin iyilerle karşılaştırsın bu gibi şerefsizler yüzünden iyilere şans veril(e)miyor malesef..

Back
X