İkisi de karaktersiz. Sonuçta sizi sevgiliniz olan şahıs bağlar ancak kadın da en az onun kadar adi. Sonuçta sizi o kadınla nasıl aldattıysa, onu da sizinle aldatmış ama midesiz kadın, size küfürlü müfürlü aradan çekil mesajları atabiliyor. İkisi birbirini iyi bulmuş, siz iyi ki öğrenip aradan sıyrılmışsınız. Bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar. O kadının çocuğu üzerine yeminine falan da inanmayın. İnsan evladının adını böyle pis işlere nasıl karıştırır. Ben evliyken yaşadım. Kadını aradım 2 mağdur modundaydık. Kadın bir süre sonra istememiş de, ayrılalım demiş de. Ben de o psikolojiyle yedim tabi. Bir daha ararsa sana haber vericem diyen aşağılık kadın meğerse beni oyalayıp telde ve yüzyüze görüşmelere devam etmiş. Sonuçta ben tekmeyi bastım bunlar evlendi. Ama ben temizinden sıyrıldığıma dua ediyorum. Sakın onların gelişmemiş karakterlerinin oyununa gelmeyin. İkisiyle de görüşmenizi kesin.Hatta kurtulduğunuza kurban falan kesin. Çok geçmiş olsun. Baştan belli olmuş en azından buna sevinin.