Sonunda canıma yetti!!!

Of bacım of .Seni zamanında aldatmış anladığım kadarıyla .Gitmek için geç kalmışsın deyip atıp tutmak istemiyorum .Bi yuva kolay kurulmuyor .Kolay da yıkılmaz.Eğer terketceğine eminsen en doğru olanı yapmışsın ama bi iki ısrara tav olup evine geri döneceksen hiç boşuna bu atraksiyona girme aileleri de yorma .ilişkiniz iyice sarpa sarar.Ayrıca seni ezmeye çalışa. Bi adamdan aldatan adamdan hayır gelmez .Benim halam böyleydi .Önünde sonunda boşanmayla bitiyor o evlilikler çünkü. Ne olursa olsun bi insanın karakteri de ğiş mez!!! Sonunda üzülen yine sen olursun
Benim canıma yetti artık göz yaşlarımdan uyuyamadığım günler olldu

O profil fotoğraflı kadınlar işi o..... olan kötü kadınlar .Eşiniz sizi bal gibi aldatıyor .Üstüne üstelik siz telefonunda bu kadını görebiliyorsanız kusura bakmayın ama eşiniz sizden saklama gereği bile duymuyor .Durduğun hata .çek siktiri terket şu adamı .Şerefsizle ömür mü geçer
Gitsin onlarla hayat sürsün onlara layık 😡😡

Aslında konuyu yazmadan önce Açıklama yapmam gerekirdi genelde önceki konularımda yorumları okununca biliyoruz konunuzu gibi yorumlar olunca öyle düşünerek yazmamıştım ben hamileyken eşim tarafından Aldatıldım çok ağladı çok pişman dı çok yalvardı affettim üzerinden 2 sene geçti eşim yine değişmeye başladı En ufak şeylerde kavga Her şey sadece onun istediği gibi olmayacakmış sürekli dışarıya çıkar hep dışarıda bir işi var Hep sorsan Hep bir bahanesi var Bana karşı ilgili değildir uzaktır Onun için bakım yapsan makyaj yapsam giyinsem Süslen Sem hiçbirini görmez hiç birine önem vermez Evet evet Bana Salakkk Aptallık diyebilirsiniz nişanlıyken eski sevgilisiyle Aldatmıştı Vazgeçemedim ondan aptallık biliyorum ama bile bile Vazgeçemedim O kadar aşıktım o kadar seviyordum Bir insan bu kadar şeyi yaşatan birinden nasıl vazgeçemez bir kadın ALDATILIP nasıl vazgeçemez NASIL SEVDİM ÖYLE bunu kendime çok sordum KIZDIM KENDİME SALAK GİBİ ama yine de affettim sonunda gücüm kalmadı topladım eşyalarımı çıktım evden şimdi ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum çalışıp yavruma bakacağım Ama artık geri dönmeyeceğim çok acı çektim Daha anlatamadığım acılar da var Şimdi kızıma kim bakacak bilmiyorum annem babam ev aldılar çalışıyorlar ne olacak nasıl bir hayat bizi bekliyor bilmiyorum AMA ASLA DÖNMEYECEĞİM 😥😥😥😥
görücü usulü mü evlendiniz ?

Konuyu bilmeden nasıl yorum yapabiliriz? Sadece bu bilgiyle yorum yapılamaz. Boşanma davanız görülürken başkasıyla mesajlaştı diye de aldattı diyor olabilirsiniz. Veya normal bir aldatmaysa da evden ayrılma sebebiniz o değil. Dün başka bir şey yaptı diye baba evine gidiyorsunuz. Konuyu benim için anlatmayın. Siz kendiniz buradan mantıklı tavsiyeler almak istiyorsanız anlatın. Yoksa konudaki boşlukları herkes kendi kafasına göre doldurup yorum yapar.

Şimdi ben de kafama göre boşlukları doldurup yorum yapayım mesela. Bence abartıyorsunuz. Aldattığında affetmişsiniz. Bu kadar ufak şeyde niye evi terk ediyorsunuz? Ufak şey diyorum çünkü büyük bir konu olsaydı herhalde yazardınız.

İşte muhtemelen faydasız bir şey yazdım. Çünkü ne yaşadınız bilmiyorum. Kafama göre tahminlerime göre yazdım.
Ya Bi an kimseye anlatamadım öylece yazdım evet Aldattı affettim çok pişman çabaladı bi şans verdim dün akşam onun telefonundan kendime bişey yollayacaktım B diye kayıtlı biri dikkatimi çekti bi baktım profil sadece kadın kalçası ya böyle bişey neden kaydeder okadar yeminler etti af diledi yine bir ihanet kavga ettim kabul etmedi bi türlü birsürü personel arabaya binip iniyor öyle kaydedilmiş bi numara profile bile bakmadım desede sabah çıktım o evden

Son damlada telefonuna kaydetmiş olduğu bir numaradaki kadın hiç normal biri değil sordum servis şoförü eşim kaç yere servis çekiyorum personelin biri dedi profilde kadının sadece Kalçasının resmi hangimiz bunu profil yaparız
Ooo anladım. O profil fotosunu rağmen nasıl yalan söylüyor halen

Blöf yapmak için gitseydim asla durmazdım aldatıldım affettim kavga ettim ama artık dönmek istemiyorum
Evden ciktim, simdi bekliyorum, bakalim ne olacak gibi bi seyler demissin, kararli olsaydin hamleleri sen yapardin bundan sonra diye düşündüm ve o yuzden oyle bir yorum yaptım..

Back
X