Sonunda cesaret edip ‘Boşanma’davası açtım

nihan8080

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2017
209
112
53
44
Herkese merhaba ! Daha önce ki konularımı okuyanlar bilir. Bir kızım var yıllarca eşim tarafından aldatıldım.kendi cesaretsizliğim ve kızımın babasından uzak büyümemesi adına her defasında affettim ancak devamlı yalvarıp düzeleceğini söyleyip, tekrar tekrar aldatmaya devam eden eşime, sonunda boşanma davası açtım ve boşanıyoruz...Eşim de boşanmamak için hiç bir çaba sarfetmiyor zaten.Maddi anlamda hiç bir problemim yok. Şu an ayrı yasıyoruz ve dava gününü bekliyoruz. Instagram da ya da çevremde ki ailelere bakıp( anne,baba,çocuk) birlikte geçirdikleri vakit vs gördüğümde çok üzülüyorum. Benim kızım, anne babanın birarada olup mutlu bir aile yuvasından uzak büyüyecek olması beni çok üzüyor...sanki daha önce hiç hayatım olmamış dünya eşimden sonra yok olacakmış gibi hissediyorum.Umarım biran önce düzelirim. Hiç iyi değilim bu konuda motive edecek tecrübelerini paylaşacak arkadaşlara ihtiyacım var....

Bunu bırakıp gideceğim.

Ne güzel birinin mutsuz olmasına engel olmaya çalışmışım çünkü o konu sahibi öyle mutlu olacaktı bazı seyleri görmezden gelmek istiyordu...ben de öyleydim ama artık eskisi gibi düşünmüyorum..insanların fikri değişebilir ,akıllanabilirler değil mi?

Doğru söylüyorsunuz ama işte kızım çok üzülüyor su an küçük olduğu için..umarım o da alışır.tesekkür ederim

Bunu bırakıp gideceğim.
O neydi gız?

Aldatmayan erkeğin olmadığını düşünen kadınlara çok üzülüyorum. Aldatmayan kadın oluyor, erkek niye olmuyor? Erkek insan değil mi? Tam da bu '' Aldatmayan erkek olmaz, ben gideyim de elin karıları ile sefa mı sürsün, parasını ele mi yedirsin? '` bilmem ne mantığı güdüldüğünden aldatmıyor mu bu erkekler? Kaybetme korkusu nedir bilmedikleri için bu kadar rahat değiller mi zaten? Bi erkeklerden el çekelim de onlar da büyüsün, bu ne yahu?

Sizin adınıza sevindim. Ama düşüncelerim sağlıklı değilse kendime saklamayı yeğlerim. Bununla beraber ben orada fikrinizi değil burada boşan diye tutturacaklar onları takma demenizi yadırgadım ve bu sebeple yorumunuzu alıntıladım.

Zararın neresinden dönülse kardır. Bence en zor adım dava açmak.
Defalarca şans verip boşa ömrünüzden verdiğinizi gördünüz.
Bundan sonra arkaniza bakmadan bitirirsiniz.

Mutluluklar dilerim.

O yazdığım konuyu okuyunca şu an ben de pişmanlık duydum çok saçma geldi ama işte zamanla insanlar yaşayarak bazı şeyleri tecrübe ediniyor.
Boşanıp kızınıza güzel bir örnek olun. Ama erkeklere ilişkin bu sağlıksız fikirlerinizden de kurtulun. Bunun kadını erkeği yok. Kızınız ilerde ilişkilerinde hep güven sorunu yaşayan bir kadın olmasın.

Sürekli sizi aldatan insan,zaten sizi gözden çıkarmış demektir.Sizin vicdan yapacağınız hiç bişey yok.Alnınız dik vicdanınız rahat rahat boşayabilirsiniz.Evladınızın mutlu bir anneye daha çok ihtiyacı var.

Canım bu duyguları ben de yaşadım. Sanki çok çok büyük bir hatanın içinde imiş gibi düşünüyordum. Hatta ben de buraya konu açmıştım. Şu anda boşanma gerçekleşti. Ama inan çok daha iyiyim. O bosanma kararı boşanma sürecinde yaşadığım duyguların hiçbiri yok. Mutlu aileler görünce ben de çok üzülüyorum. Hala uzuluyorum. Ama sonra diyorum ki napalım bizim nasibimizde de bu varmış. Sağlık olsun. En azından bundan sonra mutlu olma ihtimali var. Eskiden o da yoktu. Eski eş kisisi ile hergün mutsuzdum.

Boşandıktan sonra psikolojik yardım alın mutlaka. En sorunsuz biten süreç bile hasar bırakıyor.

Aynen öyle çok çok haklısınız ama işte kızımın hiç bir sucu yokken o bu duygulardan mahrum kalıcak mutsuz olacak diye çok üzülüyorum..sizin adınıza da çok sevindim umarım ben de sizin kadar güçlü olabilirim çok teşekkür ederim.

Birbirinizden boşanıyorsunuz, çocuktan değil. Baba olmaya gönlü varsa, boşandıktan sonra da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…