Sonunda cesaretimi topladim baba evindeyim

28 yasindayim.calismiyrm ama toparlaninca iş bakacam. Uni kazandim okuycam. Aynen katiluyrm kendimize deger vermemiz lazim once.
Bu evlilikde hep benim cabamla surdu. Ben ne zaman biraktm bitti

Maalesef en yorucu süreç şimdiden sonda başlayacak mahkemede diyecekleri şeylere hazırlı olman gerek daha da çirkinleşebilirler Allah yardımcın olsun ama unutma geçecek bu günlerin hepsi
Bilmiyrm. Umarim bise demez mahkemede. Zaten cok yorgunum.
Hani nafaka tazminat istesem belki cirkinlesir ama ben ona hic bise istemicemi soyledim. Basvur ben imza atim bitsin dedm

Tebrik ederim kurtulmussunuz sevinin ne güzel aileniz yanınızda o ilerde pişman olacak ama siz iyiki ömrümü onunla curutmedim etmedim diye sevinecek mutlu olacaksınız belki de yeni bir yuva kuracaksınız kim bilir
InsAllah cok tsk ederm
Inanirmisnz simdiden güclü oldugumu hissetmeye basladim.nefes aldimi hissediyrm

28 yasindayim.calismiyrm ama toparlaninca iş bakacam. Uni kazandim okuycam. Aynen katiluyrm kendimize deger vermemiz lazim once.
Bu evlilikde hep benim cabamla surdu. Ben ne zaman biraktm bitti
Ben de 29 yaşındayım.
her seferinde bana diyordu ben seni seviyorum, bırakmam.
Onun ailesinde çok sorun vardı. Baktı kendi problemlerini çözemiyor benim aileme sardı. Rezilce.
Sonra ben paramı ona vermeyi De bıraktım.
Baktı benden bir fayda kalmadı.
aileme saydırdı hiç ortada bir şey yokken.
dedim ben bu dk dan sonra senin yanında bir dk durmam.
kalk boşanıyoruz dedim geldi hemen.
6 gün içinde boşandık anlaşmalı.
akşamı da kızlara yazdı.
sevgi bunun neresinde? Lanet insanlar.
ben de hepsini Allah a havale ettim. O bilir ne yapacağını.
biz bu saatten sonra önümüze bakacağız arkadaşım. Daha genciz, karşımıza düzgün bir insan çıkarsa evleniriz de

Onun parası bile bana onu hatırlatır diye bende hiç bişey istememiştim
Rabbim hakkında Hayırlı olanı yaşatır inşallah bu haklıyım düşüncesi ilerleyen zamanda acabaya bıraksada sakın kendini kötü hissetme gerçekten gerekmiyor olsaydı bunlar yaşanmazdı çünkü

Aynen oyle
O pislikler ne hali varsa gorsunler artik. Cok yanacaklar ama gecti artik
Benim eş kisisi ben varken kadinlarla konusuyodu.

Yeri gelcek dibe cökecem bunu biliyrm ama dahada GUCLU bi sekilde kalkacam ayaga. Bundan sonra kendim icin yasicam.
Onunparasi onun olsun. Hic ugrasamicam

Hakkinizda hayırlısı olsun.

Dünya bir dağa benzer insan nasıl seslenirse o şekilde geri dönüş olur yanki yapar sesler.
Yani diyeceğim o ki çektiren muhakkak gun gelir çeker. Mazlumun ahi yerde kalmaz...

Aynen oyle
O pislikler ne hali varsa gorsunler artik. Cok yanacaklar ama gecti artik
Benim eş kisisi ben varken kadinlarla konusuyodu.
Senin ikinci evliliğin miydi?
Vallah ilk günler bir şok oluyor insanda.
beni nasıl bıraktı diye düşünüyorsun.
çünkü karşıdakinin vermediği değere kendini öyle alıştırıyorsun ki sevgi bu sanıyorsun.
yani ev kızlarını falan tenzih ediyorum, kimseyi küçümsemek istemiyorum ama bana yapmaya çalıştıklarını köyden kız getirseler ona bile yaptıramazlar.
ben mimarım.
herkes hanım hanım diye hitap edip önümde saygıyla dururken evde görümcene yemek yap, görümcen ev taşıyor yardıma git. Bebeği oldu Mevlüt’e git misafirlerine tabak taşı önünde ikram yap. Bulaşıkları topla. Kocan ablam diyecek, sen ses etme. Nedir çünkü kocandır. Haaa bir de çalış sabahlara kadar ama kocan parayı yettiremiyorum elemanın maaşını ödeyemiyorum deyince paranı onun eline say.
ben bunları eşşek gibi sevgi adı altında kabullenmişim. Yeni yeni dışardan bakabiliyorum. Aslında ne dinen üstünler, ne topluma faydalılar. Hayatlarında tek başarıları kocalarını parmağında oynatmak olan Çingene tipli insanlar benim yuvamın içine etti. Lanet gelsin onlara. Allah sorsun hesabımı.
yeni yeni hissediyorum yüklerimden kurtulduğumu.
resmen bir b.k olmayan insan benim paramla 2 dükkan açtı altına araba aldı. Baktı artık ben 8 yıl sonra para vermemeye başladım. Benden vazgeçti. Ona yar olacak mı sayemde aldıkları acaba?
hiçbir şey istemedim. Hemen boşandım. Benim paramı yemese ben zaten herşeyimi alırım.

Bundan haric bi konum daha var oku istersen evet 2ci evliligimdi.
Sende cok sey yasamissin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hic kolay degil..

Yanımda olsan alnının ortasından öperdim seni kendine saygısı olan kadın ve arkanda duran ailenin de elleri öpülesi sakın dönme yolundan ❤

Yanımda olsan alnının ortasından öperdim seni kendine saygısı olan kadın ve arkanda duran ailenin de elleri öpülesi sakın dönme yolundan ❤
Sozleriniz beni okdar mutlu ettiki motive oldum. Cok tskler. Simdide bilet almaya gidiyorm tatile cikcam. donmem yolumdan zor kurtuldm.
Ailem gecenin 3nde geldiler beni almaya Allah razi olsun onlardanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…