- 28 Temmuz 2020
- 723
- 952
- 18
- 33
- Konu Sahibi Kekkirintisi
-
28 yasindayim.calismiyrm ama toparlaninca iş bakacam. Uni kazandim okuycam. Aynen katiluyrm kendimize deger vermemiz lazim once.Arkadaşım güçlü ol lütfen.
kaç yaşındasın, çalışıyor musun?
ben de 8 yıldır savaş verdiğim, ailem de ailem diye tutturan adamdan 10 gün önce anlaşmalı olarak boşandım.
gerçekten değişmedi, değişmiyor. aileci adam eninde sonunda onlara dönüyor.
Arkama dönüp baktığımda hep benim çabamla yürümüş meğer.
Ayrıldığımız günün akşamı başka kızlara tanışalım mı diye mesajlar attı, kızları da görsen dudaklarını büzüştüren kaç bin takipçisi olan Kişiler.
Daha da emin oldum bu adama yaptığım her şey boşaymış. 8 yılın yasını 8 gün bile tutamadı. Sorsan ailemin canı cehenneme en önemli sensin derdi.
O yüzden bu saatten sonra en önemli biziz.
Bundan sonra yiyip içip gezeceğim.
aslında başımıza gelenler onlar yüzünden değil bizim kendimize değer vermememiz yüzünden geldi.
bu saatten sonra önce ben, ben mutluysam etrafımdakiler de mutlu.
Bilmiyrm. Umarim bise demez mahkemede. Zaten cok yorgunum.Maalesef en yorucu süreç şimdiden sonda başlayacak mahkemede diyecekleri şeylere hazırlı olman gerek daha da çirkinleşebilirler Allah yardımcın olsun ama unutma geçecek bu günlerin hepsi
InsAllah cok tsk edermTebrik ederim kurtulmussunuz sevinin ne güzel aileniz yanınızda o ilerde pişman olacak ama siz iyiki ömrümü onunla curutmedim etmedim diye sevinecek mutlu olacaksınız belki de yeni bir yuva kuracaksınız kim bilir
İnanırım tabi derin bir ohhh çekInsAllah cok tsk ederm
Inanirmisnz simdiden güclü oldugumu hissetmeye basladim.nefes aldimi hissediyrm
☺İnanırım tabi derin bir ohhh çek
Ben de 29 yaşındayım.28 yasindayim.calismiyrm ama toparlaninca iş bakacam. Uni kazandim okuycam. Aynen katiluyrm kendimize deger vermemiz lazim once.
Bu evlilikde hep benim cabamla surdu. Ben ne zaman biraktm bitti
Onun parası bile bana onu hatırlatır diye bende hiç bişey istememiştimBilmiyrm. Ne deselerde arkamdan umrumda degil. Ben Allaha havale ettim.
Oyle cok yokum ki suan hayatta inanin gozum bise gormuyo. Ben daha onceki evliligimdende bise talep etmedim. Hic pisman olmadim . Senelerce surecegine 1 haftada ayrilmistik. Atlatmam daha kolay olmustu. Soyadindan kurtulmustum. Simdide istemiyrm.
Işe baslicam kendimi toplayimda. Zaten nafaka ciksa bile ise baslayinca kesilcek.
Aynen oyleBen de 29 yaşındayım.
her seferinde bana diyordu ben seni seviyorum, bırakmam.
Onun ailesinde çok sorun vardı. Baktı kendi problemlerini çözemiyor benim aileme sardı. Rezilce.
Sonra ben paramı ona vermeyi De bıraktım.
Baktı benden bir fayda kalmadı.
aileme saydırdı hiç ortada bir şey yokken.
dedim ben bu dk dan sonra senin yanında bir dk durmam.
kalk boşanıyoruz dedim geldi hemen.
6 gün içinde boşandık anlaşmalı.
akşamı da kızlara yazdı.
sevgi bunun neresinde? Lanet insanlar.
ben de hepsini Allah a havale ettim. O bilir ne yapacağını.
biz bu saatten sonra önümüze bakacağız arkadaşım. Daha genciz, karşımıza düzgün bir insan çıkarsa evleniriz de
Yeri gelcek dibe cökecem bunu biliyrm ama dahada GUCLU bi sekilde kalkacam ayaga. Bundan sonra kendim icin yasicam.Onun parası bile bana onu hatırlatır diye bende hiç bişey istememiştim
Rabbim hakkında Hayırlı olanı yaşatır inşallah bu haklıyım düşüncesi ilerleyen zamanda acabaya bıraksada sakın kendini kötü hissetme gerçekten gerekmiyor olsaydı bunlar yaşanmazdı çünkü
Bunun inancinda oldugum icin icim cok rahat.Hakkinizda hayırlısı olsun.
Dünya bir dağa benzer insan nasıl seslenirse o şekilde geri dönüş olur yanki yapar sesler.
Yani diyeceğim o ki çektiren muhakkak gun gelir çeker. Mazlumun ahi yerde kalmaz...
Senin ikinci evliliğin miydi?Aynen oyle
O pislikler ne hali varsa gorsunler artik. Cok yanacaklar ama gecti artik
Benim eş kisisi ben varken kadinlarla konusuyodu.
Emin ol kalktığında çok daha güçlü olacaksınYeri gelcek dibe cökecem bunu biliyrm ama dahada GUCLU bi sekilde kalkacam ayaga. Bundan sonra kendim icin yasicam.
Onunparasi onun olsun. Hic ugrasamicam
Bundan haric bi konum daha var oku istersen evet 2ci evliligimdi.Senin ikinci evliliğin miydi?
Vallah ilk günler bir şok oluyor insanda.
beni nasıl bıraktı diye düşünüyorsun.
çünkü karşıdakinin vermediği değere kendini öyle alıştırıyorsun ki sevgi bu sanıyorsun.
yani ev kızlarını falan tenzih ediyorum, kimseyi küçümsemek istemiyorum ama bana yapmaya çalıştıklarını köyden kız getirseler ona bile yaptıramazlar.
ben mimarım.
herkes hanım hanım diye hitap edip önümde saygıyla dururken evde görümcene yemek yap, görümcen ev taşıyor yardıma git. Bebeği oldu Mevlüt’e git misafirlerine tabak taşı önünde ikram yap. Bulaşıkları topla. Kocan ablam diyecek, sen ses etme. Nedir çünkü kocandır. Haaa bir de çalış sabahlara kadar ama kocan parayı yettiremiyorum elemanın maaşını ödeyemiyorum deyince paranı onun eline say.
ben bunları eşşek gibi sevgi adı altında kabullenmişim. Yeni yeni dışardan bakabiliyorum. Aslında ne dinen üstünler, ne topluma faydalılar. Hayatlarında tek başarıları kocalarını parmağında oynatmak olan Çingene tipli insanlar benim yuvamın içine etti. Lanet gelsin onlara. Allah sorsun hesabımı.
yeni yeni hissediyorum yüklerimden kurtulduğumu.
resmen bir b.k olmayan insan benim paramla 2 dükkan açtı altına araba aldı. Baktı artık ben 8 yıl sonra para vermemeye başladım. Benden vazgeçti. Ona yar olacak mı sayemde aldıkları acaba?
hiçbir şey istemedim. Hemen boşandım. Benim paramı yemese ben zaten herşeyimi alırım.
Ben neleri atlattim buda gececek Allahin izniyle.Emin ol kalktığında çok daha güçlü olacaksın
kötü davranışlarını hatırlat kendineBen neleri atlattim buda gececek Allahin izniyle.
Kimse unutulmaz degil evet canim yanacak ama gececek
Okdar cokki kotulukleri. Bende aynen oyle yapiyrmkötü davranışlarını hatırlat kendine
Okdar cokki kotulukleri. Bende aynen oyle yapiyrm
Yanımda olsan alnının ortasından öperdim seni kendine saygısı olan kadınKizlar eski konumu okuyanlar bilir neler cektimi.
Dun aksam eş olacak insanla konusmaya calistm ama fayda etmedi. Baktim surekli halan "ailem" diyip duruyo.
"Ailenle mutlu ol" dedim. Kendi ailemi aradim gece geldi aldilar beni. Aileme yakin bi ilcedeydim sukurki.
Babasi dun aksam arayip " kizim derdiniz ne" dicene , " ayrilirsaniz ayrilin" dedi bende "beni yaktiniz gibi yanin insAllah, eger bende sucsa Allah bana sorsun hesabini sizdeyse size sorsun. Oglunuz benden sonra cok yanacak goreceksinz" dedim kapattim telefonu.
Nolur oyle seyler yazinki icim rahatlasin. Hakli oldugumu biliyrm asla pisman degilim . Ama sizin desdeklerinzle ayakda kalacagimida biliyrm.
Okuyan herkesden Allah razi olsun. Psikolojim suan cok iyi degil anlasilir yazamadimsa affola...
Sozleriniz beni okdar mutlu ettiki motive oldum. Cok tskler. Simdide bilet almaya gidiyorm tatile cikcam. donmem yolumdan zor kurtuldm.Yanımda olsan alnının ortasından öperdim seni kendine saygısı olan kadınve arkanda duran ailenin de elleri öpülesi sakın dönme yolundan ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?