Sonunda cesaretimi topladim baba evindeyim

Gercekden cok yoruldum. Istemiyrm
Tazminat nafakada almicam ben onun biseyinu istemiym

Darp raporu sadece tazminat almanıza yaramaz. Mahkeme sürecine girince insan karşı tarafın ne kadar çirkefleşebileceğini, iftiralar atabileceğini görüyor.
Eşiniz size iftira atıp sizi evlilikte kusurlu gibi göstermeye çalışabilir (çünkü ona bu aklı verecek biri olacaktır) ki bu durumda onun kusurlu ispatlayamazsanız siz ona tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Hakimler ne yazık ki somut delillere bakıyor, Allah katında kimin haklı olduğu bu süreçte önemsiz

Haklsiinzda. Benden ne gibi tazminat alabilir. Iftiralarina inanmaz heralde hakimde

Vallaha yeminle hic ugrasmak istemiyrm ne iftira ne bise yapsa tek celsede bosansak bitse. Ben ondan bise istemedimi soyledim heralde birazcik insansa oda kotu seyler yapmaz. Ufff yaaa mahkemeye bile gitmej istemiyom keske uzakdan bi imzayla olsa

Konunuzu hatırlıyorum. Açıkcası çok sevindim. Kararınızın arkasında durun geri dönmeyin. Ne güzel aileniz yanınızda. Arkadaşlara katılıyorum darp raporu alabiliyorsanız alın lütfen.
Tüm güzellikler sizinle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…