- 3 Nisan 2014
- 36.601
- 149.841
- 798
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Bende insanım ve patlayacak dereceye geldim annem hiçbir sorunumuzu bilmez ama bunu söyledim annem de baban da böyleydi dedi çok da anormal karşılamadı
Keeinlikle canım benim arkadaşlarım da kahvaltı yeriz akşamlark diyo benim yapmam ne mümkün dır dır ederYemek meselesi cidden problem, yaşamayan bilemez. Benim eşim de böyle. Ev yemeğinden nefret eder. "Bana restoran tarzı yemek yap" der. Vallahi her gün ne pişirsem derdindeyim. Geçen gün çorba, etli nohut, pilav, salata, turşu, taze yoğurt hazırladım akşam yemeği için, yüzüne bile bakmadı. Bi de ben suçlu oldum. "Onu hiç umursamıyormuşum, sallamıyomuşum, adam yerine koymuyomuşum, kaç kere demiş annesi gibi yemek yapma diye bana" falan falan.. Arkadaşlarımın eşleri o kadar sakin ki, ne koysam eşim yer diyo arkadaşlarım.
sabahtan bende sıkıntı başlıyo akşama ne yedirsem diye. Koca tencere etli nohut öööyle buzdolabından bana bakıyo. Bıktırdı artık kendinden.
Hakikaten erkekler çok şımarık!
Keeinlikle canım benim arkadaşlarım da kahvaltı yeriz akşamlark diyo benim yapmam ne mümkün dır dır eder
İnanasım gelmiyo öyle anlayışlı erkeklerin olduğuna
canım sakın kayınvalidenle falan paylaşma durumu çünkü oğluşuna hak verecektir. bu sefer işler daha kötüye gider. bi süre yemek yapma aç kalınca bayıla bayıla yerSofraya oturduk ilk lafı bu çorba soğuk
Sulu patatesli köfteli yemek yaptım kızarttım öyle seviyo çünkü
Köfteyi ağzına götürdü evirip çeviriyo ağzında aha dedim gene buldu bişey
Bu köftede köfte tadı yok yemem ben dedi
Senmisin diyen
Bi tencere yemeği çöpe boşalttım
Cinlerim tavan yaptı
Huzurum kalmadı yaa
Titreyerek yemek pişiriyorum
Ben o kadar emek harcayım aç geliyo adam işten adam beğenmesin
Dedim annemlere gidiyom 3 4 gün kafamı dinlicem dedim
Gidersen bida dönme diye tehdit ediyo
Zırt pırt yanıma geliyo film açmış izleyelim diyo
Kızlar gerçekten ses çıkarmıyodum bugünkü tepkime şaşırdı büyüttün dedi
Aşçı tut kendine dedim ben hizmetçin değilim.
Ve inanın yemek mükemmeldi
En azından nimete kötü denmez ben anlatamadım
Yarın arıcam annesini de anlatçam bilsinler
Yemeği beğenmeyebilirmiş ben alınganmışım bu ne yaa valla huzurm kalmadı
Ders vermek istiyorum ama mantıklı düşünemiyorum şuan
Kaç gündür konu açıyom burda çünkü kaç gündür berbat haldeyiz ve eşimle problemlerimi bilmesinler üzülmesinler diye kimseye anlatamıyorum.
Anaaa ilginçliğe gel.Yemek meselesi cidden problem, yaşamayan bilemez. Benim eşim de böyle. Ev yemeğinden nefret eder. "Bana restoran tarzı yemek yap" der. Vallahi her gün ne pişirsem derdindeyim. Geçen gün çorba, etli nohut, pilav, salata, turşu, taze yoğurt hazırladım akşam yemeği için, yüzüne bile bakmadı. Bi de ben suçlu oldum. "Onu hiç umursamıyormuşum, sallamıyomuşum, adam yerine koymuyomuşum, kaç kere demiş annesi gibi yemek yapma diye bana" falan falan.. Arkadaşlarımın eşleri o kadar sakin ki, ne koysam eşim yer diyo arkadaşlarım.
sabahtan bende sıkıntı başlıyo akşama ne yedirsem diye. Koca tencere etli nohut öööyle buzdolabından bana bakıyo. Bıktırdı artık kendinden.
Hakikaten erkekler çok şımarık!
Anaaa ilginçliğe gel.Annem gibi yemek yapma diyen adam mı?
Peki o zaman bu akşam ekmek tahtasının üzerine avuç içi kadar et koyun, içi pembe kalsın ama tamam mı? Yanına da 3 dilim sebze koyun ama çiğ olacak. Kavanozda bir ayran yapın, bir pipet sallayıverin üzerine de, içine de iki üç parça fesleğen atın. Hesap 150 tl yazan bir fiş verin eline de yemekten sonra.
Garanti ediyorum annesinin yemekleri tatlı gelecektir.
:) Yani ben de severim değişik yemekleri ama, etli nohuta hiç burun kıvırmam yani. Dışarıda yiyorum zaten restoran yemeklerini, evde de bir zahmet ev yemeği olsun. Geçen yemek programı izliyordum, aşçı armut çorbası yapıyordu. Tamam değişiklik falan da armutu çorbada görmeye henüz hazır değilim. Anne yemeği olmaması böyle bir şey mi acaba, eşiniz bunu mu kastediyor?Hahahaaa
Zaten %90 yaptığım yemek tarzı o; kremalı mantarlı bonfile, köri soslu tavuk, patates püresi, buharda brokoli-havuç ..Tek tük etli nohut vs yaptığımda ise yemiyor. Ee her gün de ben yiyemiyorum onun sevdiği şekilde, arada ev yemeği de yapmak istiyorum, bu sefer de eşim yüzüne bakmıyo. Bi de bana "sen son zamanlarda çok bozdun" diyo
Ya diyorum yaa, çooook şımarık! Annesini de bi bilseniz, mükemmel ev hanımıdır! Çeşit çeşit yemekler, sunumlar vs.. Annesi de şikayetçi oğlundan! Ay çok zor ya ne diyim ben artık...
Aç insan görseydiniz sizinde aklınıza gelirdi. Takılınacak bişey. Yemezsen yeme diyip önünden toplasanız yeterdi illa beylik yapcam diye hazır, sıcak yemegi tencereyle dökmek neymiş. Neyse...
İnşallah canım benimeşine çok hakaret edesim var da neyse.
o beğenmedikleriyle sınanırsa görürü o .
orda bir sürü nimete hakaret eşinin emeğine hakaret. zıkkım ye deyip çıksaydın keşke evden.
şu soğukta çöpte ekmek arıyor minnacık çocuklar oyy oyy. Allah ondan alsın o çocuklara versin inş.
Aile boyle her meseleye dahil edilmemeli sonra cok yuz goz olunuyo sikayet edersinix. o sizin annenizi her olanda arasa hosunuza gidermi. yapmayin. zaten cevabinizi vermişsiniz oda anlamistir.İçimi dökmüş olcam hem belki böyle pimpirik yetiştirdiği için kendini sorgular.
Şöyle diyim annesi ve babası yazları yazlıkta geçiriyolar tam 8 senedir 8ay boyunca yalnız kalmış kendisi yapmış yemeklerini yemek dediğim kolay şeylerannesiyle yaşarken mi evlendiniz ?
bu kadar nazlı erkek olmaz olsun.
keşke siz değil onu kovsaydınız annesinin yemeklerine gitseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?