Sonunda çıldırdım

Benim eşim de yemek konusunda çok uyuzdur. Çok iyi anlıyorum o anki sinirinizi...
Bir yere kadar ince davranayim diyorsun, o fevri olsa da alttan alayım diyorsun...

Ama yok arkadaş , incelikten ince düşünmekten anlamaz bu erkekler.
Kendileri öküzlüklerini çok güzel sergiler,
Biz tepki verince suçlu oluruz..

Ben De benim uyuza tek bir çeşit yemek yapıyorum artık..ister yesin ister yemesin..

İnsanlar açlıkla mücadele ederken, biz beyefendilere yemek begendiremiyoruz!!!!!

Benim eşim ilk evlendiğimiz zamanlar çayımı beğenmiyordu bir türlü. Anneciğininki bir başka oluyormuş. Ne yaptım biliyor musun? Çayın tadını unutturdum. Evden çalışıyordu o dönemde hep evdeydi. Hiç çay yapmadım. Zamanla unuttu. Şimdi arada gönlünü almak istediğim zaman, bir jest yapmak istediğim zaman çay yapıyorum. Nasıl mutlu oluyor. Hem de o annesininki gibi olsun diye götürüp annesine kaçakla falan karışım yaptırdığım çaylardan değil, bildiğin demlik poşet çay yapıyorum.
Yemeğin tadını unutsun, tost, yumurta, makarnadan başka bir şey yemesin. Nasıl da mutlu olur patatesli köfte vs. görünce...

yapma yemek kardeşim arada eşimde bana derdi ve anan daha iyi yapyr heralde dedim git onda ye benm yemeğimi beğenmeyen adam zıkkım yesin

Alemsin ya gül gül öldüm valla

Alemsin ya gül gül öldüm valla
Annesininkiyle kıyaslayıp ne yapsam beğenmiyor diye öyle yaptım Tarhana çorbası da aynı şekilde mesela. İnsanın özel gün yemeği, gönül alma yemeği tarhana çorbası sonra üstüne çay olur mu? Bizimki olur
Ama bunun yanında eşim annesiyle ilgili olmadan yemeklerle ilgili çok seçicidir. Sebze asla yemez mesela. Sebze olmasa da yeşil şeyleri de yemez. Kivi yer sadece yeşil olarak. Yediği her şeyi mutlaka ufak bir ayrıntısı vardır, o olursa hayatta yemez falan. Ben bütün bunlara çok dikkat ederim. Çipura yaparım, çiğken bütün kılçıkları elimle ayırıp, küçük parçalara ayırıp kızartma yaparak. Çünkü balığa benziyorsa hala yemez, kılçıklı da yemez. Meyve yer ama sadece sertse. Et çok sever ama haşlanmış olmayacak, fırında da yemez pek. Daha neler neler... Yaparım istediği gibi ama sevdiğimden hep yoksa mecburum diye değil :) Çünkü gerçekten yiyemiyor çocuk biliyorum, naz yaptığından değil. Annem bir kere onu tavuk diye kandırıp kızarmış kaşarla süsleyerek karnıbahar yedirmişti, mutfağa bir girdim çocuk mosmor olmuş, dişine gelince anlamış ama yutmaya çalışıyor yutamıyor. Yani naz değil, gerçek eminim. Önümde ulaşılmaz bir "anneciğiminki gibi olsun, aynısı olsun, buram buram anne koksun" hedefi yoksa hiç sorunum yok

Kendi yapsin.
Eli ayagi tutuyor galiba.
Zeka ozru de yoksa bu hafta o yapsin yemekleri.

aaa bi tane de bende var bundan hiiiç yabancılık çekmedim

Bence kv'yi hic bu işe karıştırma kocanla çöz sorunlarini 3. Kisileri sokma araya heleki kvyi asla !!!!

Haklısın ben size hak veriyorum

Ama

Ariyacagim annesi de bilsin ne demek ya aşırı komik ve saçma geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…