Sonunda doğum tarihim belli oldu 8 Mayıs 2017 Annesiyim kızlar yardım ...

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
Kızlar doğum tarihim belli oldu ama bebeğim biraz zayıf kalmış ne yapabilirim kilo alması için.. Birde eşim sağlık sorunlarıma rağmen normal doğum diye tutturdu sinir sistemim bozuldu sizin eşleriniz de karışıyor mu nasıl doğum yapacağınıza..

Canım nick in mi değişti senin? Ay hadi gözün aydın da normal doğuracaksan nasıl tarih verdi? Benim kocamda herşeye karışıyor kızlarımın sağlığı kızların hayatı kızlarım kızlarım....

Hayirli olsun..ya saglik sikintiniz varmis ona ragmen karismamasi lazim Allah korusun normal dogumda size veya bebege birsey olsa ne yapacak..esim birsey demiyor hangisi olmasi gerekirse o olsun diyor

Hayirli olsun..ya saglik sikintiniz varmis ona ragmen karismamasi lazim Allah korusun normal dogumda size veya bebege birsey olsa ne yapacak..esim birsey demiyor hangisi olmasi gerekirse o olsun diyor
Çok teşekkür ederim canım vallahi laf anlatamıyorum illa normal olsun diyor

He anladım sağlığın için en uygun hangisiyse onu ol eşine bakma :) o ne anlar ay

Valla ben epidural normal doğum düşünüyorum. Eşim korksa da karışmıyor sağolsun .gerçi ben sürekli bir kadının nasıl doğuracağına (doktor onayı ile) kendisinin karar vermesinin en doğal hakkı olduğunu savunurum sert bi sekilde. Belki de bu yüzden sesini cıkaramiyordur garibim

arkadasim erkeklerin geneli doguma karisiyor benimkide karismisti hemde dr bile laf soylemisti neden sezeryan olman gerekir catillarin dar dedi diye dr dedigi illa normal yapicam dersen suni sanci veriririz olmazsa sezeryana aliriz ama bana sorarsan sezeryan senin icin en iyisi cunku benden 2 ay once bi akrabam normal dogum istemis dogum olmayinca cocugun kalp atislari yavaslamisti bende esime ben dogurcam drdan daha mi iyi bileceksin bisi olursa vabeli sana dedim oda tamam tamam sen bilirsin dedi oyuzden saglik sorunun var ise dr gorus esinede olabilecekleri onceden belirt allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins

Amin canım benim Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Dr normal olabilir şuan ama panik atak ve taşikardi var bende sen bunlarla baş edebilir misin dedi bekleyip göreceğiz Rabbim ne nasip edecek

Amin canım benim Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah Dr normal olabilir şuan ama panik atak ve taşikardi var bende sen bunlarla baş edebilir misin dedi bekleyip göreceğiz Rabbim ne nasip edecek
allah kolaylik versin senin ve evladin icinhangisi hayirlisiysa o olsun cnm ins bizide haberdar edersen sevinirim

Hayırlısı olsun hakkınızda ama eşinizin tutturması doğru değil.Son güne kadar her şey normalken,Doğum anında oluşabilecek bazı sebepler sezaryen gerektirebilir.Risk almamak lazım.Söz konusu bir hazine.

Drun ve senin karar vercegi birsey bu. en ufak senin yada bebegin riskli normal dogumu varsa esinin normal diye tutturmasi dusuncesizlik. Allah kolay dogumlar nasil etsin sana ve herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…