Sonunda doğurdum ama.....

kesinlikle katılıyorum bence de doktor eli var
ilk sezeryanımda 20. günde zor ayağa kalktım dediğiniz acılardan çektim
ama 2. de maşallah hiçbişey anlamadım desem yeridir
kişiden kişiye de doktordan doktora da değişiyor
geçici süreç unutmayın geçecek inşallah
Çok sağolun bugün daha iyiyim şükür

Bnde sütüm gelmeyince ikinci gün falan pompa ile sağcam die zorladım,doktorum ona bağladı birazda.valla pişmAn oldm normal yapmadgma
Ben normal dogurmaya calistim 10 cm acildi cocugun cikmasina 1 cm kaldi cikmadi vakum yapildi 4 kere yine cikmadi acilsezaryene alindim cok sukur bebegim saglamdi onemli olan oydu normal dogum sancisinin yaninda sezaryen ney ki, o yuzden ben sezaryen olunca cok hafuif geldi bana agrisi

Kızlar selam herkese;
Ben problemli iki gebelikten sonra,sağlıkla bebeğimi 3.de kucağıma aldım şükürler olsun 7 kasımda sezeryanla....
Ama gelin görün ki ,ağrım acım olmasada hala dikişler kasılıyor hala rahatca oturup kalkamıyorum ,bebeğim ağlayınca kucağımda pozisyon değiştirince iç dikişlerde kasılma ve acı oluyo.iki haftayı geçti bnlar normal mi?
Doktorum herşey normal biraz zaman gerekli dedi.
Ama bebeğime hala bakamamak beni mahvediyor.Annem olmasa neyapcaktım bilmiyorum.
İyileşme bukadar geç mi oluyor :KK43:
Pskolojim bozuldu ya.

Bence çok normal değil. Başka bir doktora gidip baktırın. Allah korusun, yanlış bir şey de yapılmış olabilir.

Bence çok normal değil. Başka bir doktora gidip baktırın. Allah korusun, yanlış bir şey de yapılmış olabilir.
Canım şükür kendime geldim.benim daha öncede karın içi ameliyatım olduğu için sanırım biraz iyileşme geç oldu.

Ben normal dogurmaya calistim 10 cm acildi cocugun cikmasina 1 cm kaldi cikmadi vakum yapildi 4 kere yine cikmadi acilsezaryene alindim cok sukur bebegim saglamdi onemli olan oydu normal dogum sancisinin yaninda sezaryen ney ki, o yuzden ben sezaryen olunca cok hafuif geldi bana agrisi
Tabikide her iki doğum şeklininde zor tarafları var.kesinlikle normal doğum kolay anlamında söylemedim zaten , ağrı sancı kasılma yüzünden çocuğumu uzun süre kucağıma alamadım bakamadım oyüzden çok üzüldüm.normal olsaydı enazından doğumdan sonra bebeğime bakabilirdim anlamında.normal doğumunda nekadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.aynen bebeklerimiz sağlıklı olsunda hepsi gelio geçiyo.

herkezin iyileşme süreci farklıdır çok şükür hayılı bir şekilde kucağınıza almışsınız Allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar:

Tabikide her iki doğum şeklininde zor tarafları var.kesinlikle normal doğum kolay anlamında söylemedim zaten , ağrı sancı kasılma yüzünden çocuğumu uzun süre kucağıma alamadım bakamadım oyüzden çok üzüldüm.normal olsaydı enazından doğumdan sonra bebeğime bakabilirdim anlamında.normal doğumunda nekadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.aynen bebeklerimiz sağlıklı olsunda hepsi gelio geçiyo.
Herkesin vucut yapisi farkli belki de ben cocugum yogun bakimda diye acimi bile hissedemedim, cunku o hastaneden ciktiktan sonra karnim daha cok acidi uzulme neden uzuluyorsun merak etme daha o kadar cok kucagina alicaksin ki bebisinle bissuru vaktin olacak insallah

Herkesin vucut yapisi farkli belki de ben cocugum yogun bakimda diye acimi bile hissedemedim, cunku o hastaneden ciktiktan sonra karnim daha cok acidi uzulme neden uzuluyorsun merak etme daha o kadar cok kucagina alicaksin ki bebisinle bissuru vaktin olacak insallah
Canım sanada geçmiş olsun çok zor yaşadığın şey , şükür dünden beri bebeğimi uyutabiliyorum altını alabiliyorum...zamanla daha iyi olcak inşAllah..

Back
X