Sonunda doğurdum ama.....

Ah o etraf yokmu zaten.ben zaten üzülüyorum korkuyorum ,bide sen daha iyileşemedinmi diolar.sanki ben keyfi yakınıp sızlanıyorum gibi.aynen keyfi sezeryan oldum pişmanım ama karşı komşum normal doğum yaptı oda 20-25günde toparlandım diyor.dikişleri onunda acımış.of of Rabbim tüm doğum yapacakların yardmcısı olsun.
Normal olupta dikislernden oturamayanlarda var.her turlusu zor.rabbim yardmcin olsun.1 hafta snra bende spinal olacagm .umarim cabuk iyilesenlerden olurum.

Ah o etraf yokmu zaten.ben zaten üzülüyorum korkuyorum ,bide sen daha iyileşemedinmi diolar.sanki ben keyfi yakınıp sızlanıyorum gibi.aynen keyfi sezeryan oldum pişmanım ama karşı komşum normal doğum yaptı oda 20-25günde toparlandım diyor.dikişleri onunda acımış.of of Rabbim tüm doğum yapacakların yardmcısı olsun.
Amin canım.
Birde şu grup var ben 3. günde şunu yaptım 5. günde çamaşır topladım. Her doğum yapan bir an önce toparlanmak ister. Boşver insanları..
Hepsi bünye meselesi doğum şekliyle çok alakalı olduğunu zannetmiyorum.
Annen yanındaymış madem hiç zorlama kendini. Vücudundan yapabileceğinden fazlası için sıkma.
Geçecek bu günler sabır sabır sabır..

Amin canım.
Birde şu grup var ben 3. günde şunu yaptım 5. günde çamaşır topladım. Her doğum yapan bir an önce toparlanmak ister. Boşver insanları..
Hepsi bünye meselesi doğum şekliyle çok alakalı olduğunu zannetmiyorum.
Annen yanındaymış madem hiç zorlama kendini. Vücudundan yapabileceğinden fazlası için sıkma.
Geçecek bu günler sabır sabır sabır..
Allah razı olsun canım sağolasın

O kadar aman aman yoktu ilk zamanlar ama sonradan 6 ay geçene kadar cok yürüdüğümde belimde pelvislerde ağrı oldu halada oluyor sezeryan bende güzel gitmedi sanırım... 1. Haftada rahattim ama oyle iş güç yapacak sekilde degil kendim aliyordum bebeğimi cok fazla duramıyordum ayakta... eşimin kuzeni sezeryan doğum yaptı daha 1 haftalikti iki gün düğüne gitti oynadi topuklu ayakkabiyla ben sonra yaptım herkes bana senin cok ağrın olmuştu cok yattin diyorlar hala:) herkeste durum farklı

O kadar aman aman yoktu ilk zamanlar ama sonradan 6 ay geçene kadar cok yürüdüğümde belimde pelvislerde ağrı oldu halada oluyor sezeryan bende güzel gitmedi sanırım... 1. Haftada rahattim ama oyle iş güç yapacak sekilde degil kendim aliyordum bebeğimi cok fazla duramıyordum ayakta... eşimin kuzeni sezeryan doğum yaptı daha 1 haftalikti iki gün düğüne gitti oynadi topuklu ayakkabiyla ben sonra yaptım herkes bana senin cok ağrın olmuştu cok yattin diyorlar hala:) herkeste durum farklı
Heh maşAllah eşinizin kuzenine :) ya bünye meselesi sanırım gerçektende.ben kürtaj olduğumda bile bir ay da anca toparlamıştım.sonrasında dış gebelik ameliyatı falan geçirdim.derken iyice hassaslaştı sanırım karnımın içleri.nyse geçecek İnşAllah sabretmem gerek.

Kızlar selam herkese;
Ben problemli iki gebelikten sonra,sağlıkla bebeğimi 3.de kucağıma aldım şükürler olsun 7 kasımda sezeryanla....
Ama gelin görün ki ,ağrım acım olmasada hala dikişler kasılıyor hala rahatca oturup kalkamıyorum ,bebeğim ağlayınca kucağımda pozisyon değiştirince iç dikişlerde kasılma ve acı oluyo.iki haftayı geçti bnlar normal mi?
Doktorum herşey normal biraz zaman gerekli dedi.
Ama bebeğime hala bakamamak beni mahvediyor.Annem olmasa neyapcaktım bilmiyorum.
İyileşme bukadar geç mi oluyor :KK43:
Pskolojim bozuldu ya.
Canim aylar önceydi ben o zaman yeni düşük yapmıştım agliyordum. Sen teselli etmistin beni. Sonra aylar geçti adını görünce okuyorum yorumlarini; ) evet aylar geçti ve allaha şükür bebeğim oldu. Şu an 5 aylık. Sende hamile kalmissin tekrardan ve saglıkla kucagına almissin çok şükür. Şimdide ben sana teselli olmak isterim. Merak Etme xanim. Zamanla hepsi geçecek. Lohusasin şu an vücudun dengesi bozuluyor. Toparlanmasi da haliyle.virqz zaman alacak. Ben normal dogurdugum halde dikiş acilarim çok uzun sürmüştü ama bak geçti gitti. Bebeginin tadını çıkar canim

Heh maşAllah eşinizin kuzenine :) ya bünye meselesi sanırım gerçektende.ben kürtaj olduğumda bile bir ay da anca toparlamıştım.sonrasında dış gebelik ameliyatı falan geçirdim.derken iyice hassaslaştı sanırım karnımın içleri.nyse geçecek İnşAllah sabretmem gerek.
Ya şahsen ben kalkacak durumda olsamda gitmezdim:) belkide o benden gençti bilemedi ağrısını:) o 24 yaşında filan anne oldu ben 30 ama ben böyle değildim 8 km yürür agrim sızım olmazdi simdi bu kadar yürüsem agrilarim oluyor

Canim aylar önceydi ben o zaman yeni düşük yapmıştım agliyordum. Sen teselli etmistin beni. Sonra aylar geçti adını görünce okuyorum yorumlarini; ) evet aylar geçti ve allaha şükür bebeğim oldu. Şu an 5 aylık. Sende hamile kalmissin tekrardan ve saglıkla kucagına almissin çok şükür. Şimdide ben sana teselli olmak isterim. Merak Etme xanim. Zamanla hepsi geçecek. Lohusasin şu an vücudun dengesi bozuluyor. Toparlanmasi da haliyle.virqz zaman alacak. Ben normal dogurdugum halde dikiş acilarim çok uzun sürmüştü ama bak geçti gitti. Bebeginin tadını çıkar canim
Canım çoook sevindim.
Allah bebeğini sana bağışlasın sağlıklı uzun ömürler versin.
Evet zaman zaman insan desteğe ihtiyac duyuyor.
Ozamanlar azıcık bile olsa seni rahatlarabildiysem ne mutlu bana.
Çok şükür bebişlerimiz yanımızda ya , gerisi olur gider :KK36:

Ya şahsen ben kalkacak durumda olsamda gitmezdim:) belkide o benden gençti bilemedi ağrısını:) o 24 yaşında filan anne oldu ben 30 ama ben böyle değildim 8 km yürür agrim sızım olmazdi simdi bu kadar yürüsem agrilarim oluyor
Evet banada aZ garip geldi ama demekki okadar iyi hissetmiş kendini negüsel :) bende 30dayım yeni anne oldum.sanırım yaşlanıyorz...

Evet sanırım sabırsızım ben ,ama bugün daha iyiyim şükür
tamamen iyileşmen için zamana ihtiyacın var.
daha 40 ınız çıkmamış.
gün gün iyiye gideceksin.
takıntı haline getirme.
ilk büyük ağrı sızı geçip gittikten sonra ufak tefek ağrılara takılma bile

Bu arada bence dr.eli denen bişey var. Elin hafif dr, ağır dr. İlk sezeryanımda dr.um çok iyiydi dikil izi belli belirsizdi ama o kadar acı çektim, 2.de çok kolay kalktım yürüdüm. Baya fark vardı arada.
kesinlikle katılıyorum bence de doktor eli var
ilk sezeryanımda 20. günde zor ayağa kalktım dediğiniz acılardan çektim
ama 2. de maşallah hiçbişey anlamadım desem yeridir
kişiden kişiye de doktordan doktora da değişiyor
geçici süreç unutmayın geçecek inşallah

İlk doğumumda genel anestezi ile acil sezaryen oldum.Ağrım baya olmuştu.
2. doğumumda dr.yurt dışında olduğundan ve yine acil olduğumdan (erken doğum) aynı hastanede farklı bir dr. doğum yaptırdı.Grip başlangıcım olduğu için epidural yaptı.İlk günden ceylan gibi seke seke yürüyordum.Tek sıkıntım ayağa kalkınca saçma sapan başımın ağrımasıydı.Oda 1 haftada geçti.

tamamen iyileşmen için zamana ihtiyacın var.
daha 40 ınız çıkmamış.
gün gün iyiye gideceksin.
takıntı haline getirme.
ilk büyük ağrı sızı geçip gittikten sonra ufak tefek ağrılara takılma bile
Yok ağrı acım yok şükür
Kasılma hissi tamamen geçmedi yani oturup kalkarken ameliyat olduğumu hissediorum,sabırsızım heralde hemen geçmesini beklemek biraz abes.
Gerçi bugün daha iyiyim şükür geçecek inşAllah en kısa zamanda :dua:

Back
X