Sonunda dönüm noktası ve boşandımmmmmmm

erkek milleti böyle beyinsiz işte
boşver onu pişman etmeyi canım boşanmışsın kurtulmuşsun onu Allaha havale et hayatına bak evladınla mutlu ol
kimsenin ahı kimsede kalmaz ben buna inanırım senin pişman etmene gerek yok Allaha ve zamana bırak izle sadece ve mutlu olmaya bak

artık boşanmışsınız ve bitmiş..
gurur kırıcı bi durum mutlaka..
pişman olacak adam şimdiye kadar en azından bi özür dilerdi...
üzüntünü incinmeni anlıyorum ama ilk değilmiş zaten yaptıkları sonda olmaz diye tahmin ediyorum..
bence bişey yapma...

Son düzenleme:
herkes ektiğini biçer
eski kocan da ne ektiyse onu biçecek
bu kadar duygusuz olmanın bir bedeli olacak elbet

Birde herkese evlilik bana göre değil.bir daha asla ölsem evlenmem diyormuş.

şimdi genç tabii hayat tatlı geliyor..bu zamanlar hiç bitmeyecek hiç yaşlanmayacakmış gibi geliyor ona..tadını çıkarsın bakalım.

az yaşını başını alıp eli ayağı tutmamaya başladığında görür çapkınlık neymiş.yarım adama bedavaya kız mı gelir?

ayrıca ne münasebet evlenmem..kesin konuşma lütfen!her adam senin kocan mı?gerçek bir beyefendi çıkar karşına iyi ki defettim dersin eskisi için...

Çok üzüldüm okuyunca Allah sabrını versin...
Seni çok iyi anlıyorum onu istemezsin artık ama pişman olsun kapına gelsin istersin. Lakin bunun için bişey yapamazsın. Zamana bırak güzelim herşeyin hayırlısı. Bugünler de geçer elbet daha çok taze

bence o defteri kapatın önünüze bakın. intikam falan boş işler. er geç bu yaptıklarının acısı çıkar sizin bir şey yapmanıza gerek yok. görsün çocuğunu gitsin, yüzüne bakmayın, mesafeli, soğuk olun kafi. sağda solda öyle konuşan adamın adını bile ağzıma almazdım ben. yanlış tercihmiş tam anlamıyla. siz intikam planları yerine oğlunuzla gelecek planları yapın. böyle takılıp kalmak iyi gelmez size benden söylemesi.

eski konularında biliyorum seni....ne zaman boşandın...neyse işin özü kurtuldun...bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim...

Geçmiş olsun arkadaşım.:26:
Kötü bir tecrübe olmuş senin için.
Ama lütfen böyle biri için çabalama artık.
Onu yaralamak için dahi kılını kıpırdatma boşver.
Yaptıkları için özür bile dilemeyen birinden ne beklenir ki...

canım ben demiyorum evlenmem diye o diyor.evlilik ona göre değilmiş.zaten sunu söyleyim benimle yapamayn biri baskasıyla hiç yapamaz.beni etrafımda bilirler cok sabırlıyım çok yutarım bişeyleri.boşanınca herkesin söylediği kendi ailesinin bile ayseece bişey yapmamıştır kesin ahmette hata vardır dediler.beni tanıyor herkes.ben 1bucuk yıldır zaten yalnızım.hep dış görevlerde kendisi.namusumla balkona dahi çıkmazken laf olmasın diye beyefendi kadınlarla yazışıp duruyormuş.devam etsin.pişman olacak elbet.evladını sormayan adamdan ne hayır gelir.boşnsakta bir mesaj at cocuk nasıl de yeter

Ahh sanal ortam.. Nasıl da yuva yıkıyor artık. İyi yönlerinden çok kötü yönleri. Eskiden en azından alenen yapmaya utanırlardı, şimdi nasıl olsa yüz yüze görme yok diye rahat rahat yazıyorlar.. Allah düşman başına bile vermesin. Hele ki böyle b..tan bir sebeple boşanmak, çook ama çook üzücü. (b..ktan derken çok kötü olduğunu vurgulamak istedim, küçümsemek maksadıyla değil :uzgunsmile: )

Kendimi toparladım derken bugün niye bukadar kötüyüm.çok boşlukta hissediyorum.biraz önce bir arkadasıml görüştüm.benim eskikocam diyormuşki aldatmadım sadece ben görüp onu boşayım diye düzmece yapmış.peki tamam ozaman düzmeceydi peki halen niye kendineden 10 yas büyük kadınlarla yazışıyosun.hemde 2güne bir farklı farklı kadınlarla.boşanalı 1.5 ay oldu oğlunu hiç sormadı bile

Yanlış mı okudum?
Adam sen onu boşa diye mi aldatıyormuş gibi yapmış?

doğru okudun canım. öyle diyormuş etrafa.

Bak arkadaşım kırılmanı,gücenmeni istemiyorum ama uyanman gerek artık.
Demek ki doğru okumuşum.
Demek ki adam boşanmak istiyormuş da söyleyemiyormuş di mi?
Neden seni sevmeyen,istemeyen adamı bu kadar kafana takıyorsun?
Bebenizi aramıyormuş,sormuyormuş... Bırak o da onun vebali.
Sen kendi hayatına ve bebene bak.
Onun yaptıklarıyla ve yapmadıklarıyla ilgilenmeye devam ettiğin sürece yazık olacak inan kendine.

Bir gün görünüşüyle erkek değil tavırlarıyla,kalbiyle erkek olan bir adam
çıkacak karşına ve sen bu akıl yoksunu herif için üzüldüğün günlere
hayret edeceksin...
Sarıl çocuğuna ve geçmişi sil..
İnşallah o gün yakındır

Haklısın kızlar.takmıyodum aslında bikaç gündür.bugün niye byle oldum anlamadım.boşanalı bir buçuk ay oldu.çok yeni belkide.ama istemiyorum onu biliyorum.laale sen nasıl unuttun.bana yardımcı olurmusun.senin boşandığını biliyorum.diğer boşananlardanda yardım istiyrum.belki bir baskası dem
şsiniz ama bir oğlum var daha 1buçuk yasında.evlennemem korkarım artık.babası babalık yapmadı.el adamı bağırsa canım yanar benim

öyle deme arkadaşım 5 parmağın 5i bir mi?

öz babası var da ne oluyor?ne ilahi adalet hikayeleri var burda seninkine benzer.

adamlar özgürlük diye bo.b.k hayatların peşine takılıyor rüya alemlerinde uçarken.geride bıraktıklarını düşünmeden.

sonra bir uyanıyorlar gerçeklerle başbaşa..perişan bir halde karılarına affet diye yalvarıyorlar.

ne zamana kadar vur patlasın çal oynasın yaşayacak?dank edecek kafasına merak etme sen..o zaman sen elinin tersiyle iteceksin inşallah.

boşlukta olman normal kim kaldırabilir ki bunu?

bak annemin patronunun kız kardeşi senin durumunda..onun da iki kızı var.ilk kocasından boşandı o da sorumsuzmuş aramazmış.

2.eşine baba diyor kızlar.hatta nüfusuna bile almış kızları.böyle adamlar da var..

kardeşim güzel düşün güzel olsun.o adamdan sana hayır yokmuş ki Allah gözünü açmış yediği haltları karşına çıkarmış.sende iyi olup önüne bakacaksın inşallah.

Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın.

Bol bol dua ederek...
Secdede ağlayarak sabahladığım çok olmuştur.
Daha sonra şükürler olsun hayalimdeki işe başladım. Toparlanmam kolay oldu.
Ama senin durumun farklı arkadaşım. Bildiğim kadarıyla zaten çalışıyorsun sen. Çalışmak İnan önemli.
Artı senin beben var, onun hatırına ayağa kalkmak zorundasın.

arkadasim unutmak diye birsey yok.sadece zamanla canin yanmayacak hepsi bu..!
bende 4 ay once bosandim.senden tek farkim cocugum yok.10 tane olsa yine bosanirdim yine bosanirdim!!!
benim sevdigim bir ablam bosandi 9 sene once daha dogrusu adam istedi bosanmayi.tek bir kiz cocugu vardi.baba arayip sormadi bu zamana kadar.o abla gecen yil evlendi bir adamla dusun kiz cocugu oldugu halde.adam gozunun icine bakiyor her ikisininde.kizim da kizim,bitanem de bitanem eksik olmuyor agzindan.Rabbim oyle insanlar ile karsilastirsin...
ne yani bosandik diye olelim mi?nice insan 2. evliliginde yakaliyor mutlulugu,huzuru...

ama ne istiyorum biliyormusunuz ben evlenmeden evlenmesin.ben birini sevmeden sevmesin.yaptıklarından pişman olsun.asla evlenemesin.zaten ölsem evlenmem diyo.evlilik bana göre değil diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…