Birde herkese evlilik bana göre değil.bir daha asla ölsem evlenmem diyormuş.
şimdi genç tabii hayat tatlı geliyor..bu zamanlar hiç bitmeyecek hiç yaşlanmayacakmış gibi geliyor ona..tadını çıkarsın bakalım.
Az yaşını başını alıp eli ayağı tutmamaya başladığında görür çapkınlık neymiş.yarım adama bedavaya kız mı gelir?
Ayrıca ne münasebet evlenmem..kesin konuşma lütfen!her adam senin kocan mı?gerçek bir beyefendi çıkar karşına iyi ki defettim dersin eskisi için...
Kendimi toparladım derken bugün niye bukadar kötüyüm.çok boşlukta hissediyorum.biraz önce bir arkadasıml görüştüm.benim eskikocam diyormuşki aldatmadım sadece ben görüp onu boşayım diye düzmece yapmış.peki tamam ozaman düzmeceydi peki halen niye kendineden 10 yas büyük kadınlarla yazışıyosun.hemde 2güne bir farklı farklı kadınlarla.boşanalı 1.5 ay oldu oğlunu hiç sormadı bile
yanlış mı okudum?
Adam sen onu boşa diye mi aldatıyormuş gibi yapmış?
doğru okudun canım. öyle diyormuş etrafa.
Haklısın kızlar.takmıyodum aslında bikaç gündür.bugün niye byle oldum anlamadım.boşanalı bir buçuk ay oldu.çok yeni belkide.ama istemiyorum onu biliyorum.laale sen nasıl unuttun.bana yardımcı olurmusun.senin boşandığını biliyorum.diğer boşananlardanda yardım istiyrum.belki bir baskası dem
şsiniz ama bir oğlum var daha 1buçuk yasında.evlennemem korkarım artık.babası babalık yapmadı.el adamı bağırsa canım yanar benim
Haklısın kızlar.takmıyodum aslında bikaç gündür.bugün niye byle oldum anlamadım.boşanalı bir buçuk ay oldu.çok yeni belkide.ama istemiyorum onu biliyorum.laale sen nasıl unuttun.bana yardımcı olurmusun.senin boşandığını biliyorum.diğer boşananlardanda yardım istiyrum.belki bir baskası dem
şsiniz ama bir oğlum var daha 1buçuk yasında.evlennemem korkarım artık.babası babalık yapmadı.el adamı bağırsa canım yanar benim
arkadasim unutmak diye birsey yok.sadece zamanla canin yanmayacak hepsi bu..!
Bende 4 ay once bosandim.senden tek farkim cocugum yok.10 tane olsa yine bosanirdim yine bosanirdim!!!
Benim sevdigim bir ablam bosandi 9 sene once daha dogrusu adam istedi bosanmayi.tek bir kiz cocugu vardi.baba arayip sormadi bu zamana kadar.o abla gecen yil evlendi bir adamla dusun kiz cocugu oldugu halde.adam gozunun icine bakiyor her ikisininde.kizim da kizim,bitanem de bitanem eksik olmuyor agzindan.rabbim oyle insanlar ile karsilastirsin...
Ne yani bosandik diye olelim mi?nice insan 2. Evliliginde yakaliyor mutlulugu,huzuru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?