Buraya cok konu actım.dertlerimle sizleri bıktırdım.ve hep düşündüm acaba benmi absrtıyorum diye yanılmamışım kızlar.yıllardır ayakta uyutuluyormuşum.boşanalı 1 ay 1hafta oldu ve toparlanıcam allahın izniyle.hatırlayan varsa 1 tatilde ocak ayında eşimin faturası 92 lira geldi diyekonu acmıştım.bende süphelendim ve arastırdım.eski eşim diyim artık bir arkadaslık sitesine üye olmuş ve üyelik parası faturaya yansımış. Yüce rabbim gösterdi bana gercekleri.bende sinirle boşuyorum seni dedim.basta inkar etti sonra doğruladı ve özür bile dilemedi.sadece ailen beni niye aramıyo diye arada msj attı.1haft böyle gecti.buarada ben tatilde ailemin yanındayım o görevde sehirdısında.1hafta sonra benim zorumla geldi ve anlaşmalı boşandık.yani ben 5subatta adamın üyeliğini gördüm resmini bile koymuş chat sitesine.12subattada ayrldık.mahkemeden cıktık ikimizde ağladık çok.ama haketti.insan özür diler onuda yapmadı.bende bu yüzden boşadım.sonra pişman oldum msjlar atım salak gibi.dön evine falan diye.ailesi gitti yanına evine dön diye yok adam nuh diyopeygamber demiyo.olmaz bitti diyomuş.suanki aklım olsa aramazdım evine dön demezdim.ama 20aylık oğlum var işte.öğrendiğim kadarıylada adamın bu ilk değil.öncedende yapmış bu chat olaylarını.ve boşandıktan sonra gördmki facebooku yoktu facebook acmış.2güne bir kadınlarla yazışıyo ve telefonla görüşüyo buluşma yok ama kimseyle.bende bunu msn adresinden görüyorum şifresi hala benim ismimle açılıyo.10 gün önce oğlum çok hasta oldu .ortak bir rkadasımla konuşuyodum ona dedim hasta diye.o arkadasımda eşine söylemiş.eşide benim eski eşime.adam beni arıcağına komşuyu arayıp soruyo oğlunu.zaten birkez sormuş oğlunu boşandığımızdan beri o da komşuya.birde cuma günü nafakayı yatırdım diye msj atmış okadar.ben nasıl bir adamla evliymişim ya ve anlamamışım.simdi 1nisanda dönüyo görevden buraya ğlunu görmek isticektir heralde ve nasıl davranmam grek bilemiyorumne istiyorum biliyormusunuz yaptıklarından köpek gibi pişman olsun.napmalıyım sizce.buarada daha o sabah yani aldaıldığımı öğrendiğim sabhı daha görmeden tabi bişeyleri bir mesajlar.bebeğim seni çok özledim kokunu az kaldı falan.birde 24subatta dönecekti.ben boşanıcam deyince uzattı görevi.banada blöf yapıyo o gece.diyki yarın sana süre yaptığıma inanıyosan görevi uzatcam.yok yapmaz diyosan benim için gelicem eve diye bende aldattın daha ne sayıklıyorun gel hemen bu iş bitsin dedim.şimdi yardım edin geldiğinde nasıl davranmalıyımonu bu8 yaptıkların pişman etmek için
[sıze=3]diğer konuları okuyamadım ama sadece mesajlaşmalar yüzünden ayrıldınız fiziksel bir birliktlik yok değil mi. Neden soruyorum derseniz. Arkadaşımın eşide aynı şeyi yapıyordu kimseyle buluşmayıp konuşup kapatıyordu onlarda kavga etti aldatıyor beni dedi arkadaşım. Sonra aile psikoloğuna gittiler evliliği kurtarmak için ve eşi orada şunu söylemiş eşimden sürekli iş sebebiyle uzak kalıyordum bazen evli olduğumu unutıyordum erkeklik duyguları yüzünden beğenilme isteiğim oluyordu onuda orada tamamladığımı zanediyordum falan demiş. Demem o ki eşiniizn yaptığı yanlış savunulamaz onaylanamaz ama bazı erkekler bu sitelere aşırı bağımlı olup orada olmak istediği tipleri anlatarak egolarını tatmin ediyorlar ve şu var bu sitelere girmeyi ben hastalık oalrak görüyorum çoğu zaman.şu anda arkadaşımın eşi düzeldi belki kendi de düzelmek istedi bilemem ama ortada çocuk var diye üzüldüm size bende hamileyim babasız büyütmek istemam bir kadın olara kanloyorum szi.belkide eşilerimiz meslektaş bilemem eşim askeri personel benimde. Allah yardımcın olsun bebeğine uzun ömür versin sensiz bırakmasın[/sıze]
evet askeri personel denizci süreklidışarda.ama bu aldatması için sebepdeğilki.tammam yaptı diyelim insan affetmesi için eşinin ayaklarına kapanması gerekir.hiç saat 2de duruşma var.adam eve gelmiş 1de yumurta yaptı 1ekmekle yedi inanabiliyormusunuz.ben ağzıma lokma koymadım.insan hadi beni sevmiyosun evladın için mücadele edersin.doktora gidin psikologa gidin diyenede cocuğun kurtaramadığı evliliği doktormu kurtarcak diyormuş.bu kadar hasta yani.normalbiri buları yaparmı arkadaslr
[sıze=3]canım ebnim seni kırmak için yazmadım dedim ya bazen hastalık derecesinde oluyor böyle durumlar o yüzden sormak istedim. Hiç bir sebep bunu yapmasını mazur gösteremez zaten. Belki yuvanız kurtulur diye dedim ama olayları yaşayan sensin o yüzden en iyi sen değerlendirirsin ben sadece zor kurulan bir yuvanın bu kadar çabuk yıkılmasına üzüldüm ve eşinin tavrına üzüldüm sana gösterdiği. Umarım insafa gelirde çocuğuna babalık apar hiç olmazsa [/sıze]
Sormak istediğim seyler va arkadaslar.nafaka 300 tl diye anlaştı.ben bunuseneye artırbiliyormuyum.birde yazın oğlumu adanaya memleketine götrmek isterse daha2yasında ne yapıcam.bensiz durmaz asla.yasalolarak napmam lazm.mahkem bize görüşme günü bile söylemedi.ev ortak oluyo ya yasa gereği feragat etti.ama işin kötüsü borcu daha 3yıl var ödücem ben.allahtan öğretmenimde mesleğim var.
Şimdi bu durumun evladınızla ilgisi nedir ? Yani siz zaten boşanmışssınız .Hani boşanmadan önce evladım için ayrılmıyorum olayını biliyoruz da ,boşandıktan sonra evine dön demenin evladınızla ne ilgisi var :) siz zaten kararı alıp boşanmışssınız . bu durum tamamen sizin duygusal durumunuzla alakalı,ama çocuğu bahane etmişssiniz :)Buraya cok konu actım.dertlerimle sizleri bıktırdım.ve hep düşündüm acaba benmi absrtıyorum diye yanılmamışım kızlar.yıllardır ayakta uyutuluyormuşum.boşanalı 1 ay 1hafta oldu ve toparlanıcam allahın izniyle.hatırlayan varsa 1 tatilde ocak ayında eşimin faturası 92 lira geldi diyekonu acmıştım.bende süphelendim ve arastırdım.eski eşim diyim artık bir arkadaslık sitesine üye olmuş ve üyelik parası faturaya yansımış. Yüce rabbim gösterdi bana gercekleri.bende sinirle boşuyorum seni dedim.basta inkar etti sonra doğruladı ve özür bile dilemedi.sadece ailen beni niye aramıyo diye arada msj attı.1haft böyle gecti.buarada ben tatilde ailemin yanındayım o görevde sehirdısında.1hafta sonra benim zorumla geldi ve anlaşmalı boşandık.yani ben 5subatta adamın üyeliğini gördüm resmini bile koymuş chat sitesine.12subattada ayrldık.mahkemeden cıktık ikimizde ağladık çok.ama haketti.insan özür diler onuda yapmadı.bende bu yüzden boşadım.sonra pişman oldum msjlar atım salak gibi.dön evine falan diye.ailesi gitti yanına evine dön diye yok adam nuh diyopeygamber demiyo.olmaz bitti diyomuş.suanki aklım olsa aramazdım evine dön demezdim.ama 20aylık oğlum var işte.öğrendiğim kadarıylada adamın bu ilk değil.öncedende yapmış bu chat olaylarını.ve boşandıktan sonra gördmki facebooku yoktu facebook acmış.2güne bir kadınlarla yazışıyo ve telefonla görüşüyo buluşma yok ama kimseyle.bende bunu msn adresinden görüyorum şifresi hala benim ismimle açılıyo.10 gün önce oğlum çok hasta oldu .ortak bir rkadasımla konuşuyodum ona dedim hasta diye.o arkadasımda eşine söylemiş.eşide benim eski eşime.adam beni arıcağına komşuyu arayıp soruyo oğlunu.zaten birkez sormuş oğlunu boşandığımızdan beri o da komşuya.birde cuma günü nafakayı yatırdım diye msj atmış okadar.ben nasıl bir adamla evliymişim ya ve anlamamışım.simdi 1nisanda dönüyo görevden buraya ğlunu görmek isticektir heralde ve nasıl davranmam grek bilemiyorumne istiyorum biliyormusunuz yaptıklarından köpek gibi pişman olsun.napmalıyım sizce.buarada daha o sabah yani aldaıldığımı öğrendiğim sabhı daha görmeden tabi bişeyleri bir mesajlar.bebeğim seni çok özledim kokunu az kaldı falan.birde 24subatta dönecekti.ben boşanıcam deyince uzattı görevi.banada blöf yapıyo o gece.diyki yarın sana süre yaptığıma inanıyosan görevi uzatcam.yok yapmaz diyosan benim için gelicem eve diye bende aldattın daha ne sayıklıyorun gel hemen bu iş bitsin dedim.şimdi yardım edin geldiğinde nasıl davranmalıyımonu bu8 yaptıkların pişman etmek için
Ben artık onu asla istemiyorum.sevmiyorumda zaten.ama bu yaptıklarına pişman etmek istiyorum onu.intikm bir nevi.mesela evi değiştirip izmirin daha elit bir semtine taşınıcam.ikincisi araba alıcam yazın kendime.gezicem oğlumu alıp bol bol.3.sü facebook acıcam hemen.asla açmamı istemezi.bol bol resimleirim koyucam.yurtdışına gidicem resimleri koyucam bunlardan hep haberdsar olacak zaten.ve asla kötü davranmıcam seviyeli ama iyi.iyi olmalıyımki rahatlığımı görsün.şaşıracak bence nasıl sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?