Sonunda dönüm noktası ve boşandımmmmmmm

arkadaşım kocanın gerekçesine baktım da 'benden boşansın diye aldatıyor gibi yaptım' sözü sence sağlıklı bir kafadan çıkacak birşey mi?bununla milleti kafayı alacağını mı sanıyor?ne uğraşcan deliyle işte..

bak ekinelifin başlığını okudun mu?kuyruğunu kıstırıp dönüyorlar..ama iş işten geçmiş oluyor.

kurulu düzen ister erkek en nihayetinde.donunu zor toplayan sorumsuz adamı kim çeker?

sen evin erkeği gibi herşeyi tekbaşına çekip çeviriyormuşşun zaten.iki oğlun olmuş senin.adam senin üzerinde yük olmuş.

keyfi sebeplerle yuvasını bozanı Allah bir daha iflah etmez..

Son düzenleme:
daha önce de dediğim gibi onun söylediklerine de alıcılarınızı kapatın yoksa kendinize eziyet etmekten başka bir işe yaramaz. ne hali varsa görsün deyin ne sorun ne de konuşmak isteyeni konuşturun onunla ilgili. önünüze bakın.

arkadaşım kocanın gerekçesine baktım da 'benden boşansın diye aldatıyor gibi yaptım' sözü sence sağlıklı bir kafadan çıkacak birşey mi?bununla milleti kafayı alacağını mı sanıyor?ne uğraşcan deliyle işte..

Bak ekinelifin başlığını okudun mu?kuyruğunu kıstırıp dönüyorlar..ama iş işten geçmiş oluyor.

Kurulu düzen ister erkek en nihayetinde.donunu zor toplayan sorumsuz adamı kim çeker?

Sen evin erkeği gibi herşeyi tekbaşına çekip çeviriyormuşşun zaten.iki oğlun olmuş senin.adam senin üzerinde yük olmuş.

Keyfi sebeplerle yuvasını bozanı allah bir daha iflah etmez..

ben dönmek değilde yapılanı hazmediğim için gururuma yediremediğim için kapımda köpek olmasını istiyorum.asla dönmeyi düşünmüyorum

daha önce de dediğim gibi onun söylediklerine de alıcılarınızı kapatın yoksa kendinize eziyet etmekten başka bir işe yaramaz. Ne hali varsa görsün deyin ne sorun ne de konuşmak isteyeni konuşturun onunla ilgili. önünüze bakın.

evet en doğrusu bu sanırım

şu insanlar da yuva dağılırken çiftlere nasihat edip yol göstermeye çalışacaklarına,
herşey bittikten sonra boşanmış insanların laflarını birbirlerine taşımıyorlar mı!
uyuz oluyorum..
niyetin iyi olsa baştan yanında olursun,
herşey bittikten sonra napsın bu kadın eski kocasının ne yaptığını..
sırf suyu bulandırmak dertleri..

Son düzenleme:
şu insanlar da yuva dağılırken çiftlere nasihat edip yol göstermeye çalışacaklarına,
herşey bittikten sonra boşanmış insanların laflarını birbirlerine taşımıyorlar mı!
Uyuz oluyorum..
Niyetin iyi olsa baştan yanında olursun,
herşey bittikten sonra napsın bu kadın eski kocasının ne yaptığını..
Sırf suyu bulandırmak dertleri..

biz boşanırken benim annem babam ve kardesimin dışında kimsenin haberi olmadı.onun ailesi bile boşandıktan sonra öğrendi.üzüldüğüm tek sey evladım...

ben dönmek değilde yapılanı hazmediğim için gururuma yediremediğim için kapımda köpek olmasını istiyorum.asla dönmeyi düşünmüyorum

canim ilk zamanlar bende senin gibi hersey eline ayagina dolassin,kapima gelsin,pisman olsun goreyim istedim.
ama bunlari yaptigini gormek neden ise gururumu oksamadi,beni goklere de cikarmadi.
belki yanlis olacak ama bazi anlar onun icin uzuldugumu hissediyorum.ben cok merhametli bir insanim.yillarca ayni yastiga bas koydugum insanin (her ne kadar bana en kotusunu yasatmis olsa da);caresizligi,yalnizligi icimi burkuyor...

Geçmiş olsun
Bu son hüzün olsun inşallah
Bu adam aldattığını öğrendiğinde bile özür dilemiyo, sen pişman olacağına inanıyor musun hala ?

geçmiş olsun
bu son hüzün olsun inşallah
bu adam aldattığını öğrendiğinde bile özür dilemiyo, sen pişman olacağına inanıyor musun hala ?

pişman olurmu olmazmı bilemem ama tek isteğim suanda naptım ben demesi.bukadar vicdansız nasıl olabilir anlamıyorum.evladını daha hiç sormadı.pardon komşuya sordu.hasta olduğunu duymuş.ama gerisi yok.cocuk tekrar düzeldimi hala hastamı bilmiyor işte.nafakayı yatırdım diye msj atıyo oğlunu sorduğu yok.ailesi bana karsı iyi.arıyolr haftada bir.ama boşandıktan sonra gelmediler hiç yanıma.buarada yalnızım ailem calıştıkları için yanımda değiller.2saat mesafedeler.kayınvaldemler için diyorum insan gelir açlarmı iyilermi hiç düşündüğü yok.siz olsanız nasıl davranırsınız onlara.görümceme dedimki abin evlense bir baskasıyla kabullenebilcenmi dedim bana kabullenmicemde napcam dedi.hala inanamıyorum daha o sabah bizi cok sevdiğini söyleyen adam akşamına aldattığını öğrenyorum ve çıt yok.buarada hala kendinden 10 yaş büyük kadınlarla yazışıyor.hemde 2güne bir.bu adama ne kı demeli kızlar

pişman olurmu olmazmı bilemem ama tek isteğim suanda naptım ben demesi.bukadar vicdansız nasıl olabilir anlamıyorum.evladını daha hiç sormadı.pardon komşuya sordu.hasta olduğunu duymuş.ama gerisi yok.cocuk tekrar düzeldimi hala hastamı bilmiyor işte.nafakayı yatırdım diye msj atıyo oğlunu sorduğu yok.ailesi bana karsı iyi.arıyolr haftada bir.ama boşandıktan sonra gelmediler hiç yanıma.buarada yalnızım ailem calıştıkları için yanımda değiller.2saat mesafedeler.kayınvaldemler için diyorum insan gelir açlarmı iyilermi hiç düşündüğü yok.siz olsanız nasıl davranırsınız onlara.görümceme dedimki abin evlense bir baskasıyla kabullenebilcenmi dedim bana kabullenmicemde napcam dedi.hala inanamıyorum daha o sabah bizi cok sevdiğini söyleyen adam akşamına aldattığını öğrenyorum ve çıt yok.buarada hala kendinden 10 yaş büyük kadınlarla yazışıyor.hemde 2güne bir.bu adama ne kı demeli kızlar

"Allah bildigi gibi yapsin" demeli...

Ekinelif birde merak ediyorum ilk zamnlar boşandıktan sonra hiç arayıp sordunmu konuştunuzmu.biz konuşmadık ama ben en büyük hatayı yatım ailesi olsun herkese barımak istediğimi onsuz yapamıcağımı söyledim.ama değişti hrsey 1.5 ay oldu boşanalı.sence napmalı nasıl davranmaluyım .en basiti cocuğunu görmeye geldiğinde

Buarada kızlar bu adam ölsem evlenmem birdaha evlilik bana göre değilmiş diyen bir adam

Ekinelif birde merak ediyorum ilk zamnlar boşandıktan sonra hiç arayıp sordunmu konuştunuzmu.biz konuşmadık ama ben en büyük hatayı yatım ailesi olsun herkese barımak istediğimi onsuz yapamıcağımı söyledim.ama değişti hrsey 1.5 ay oldu boşanalı.sence napmalı nasıl davranmaluyım .en basiti cocuğunu görmeye geldiğinde

canim ozelden yazdim sana...

Back
X