Çok dallı budaklı. Uzun mesele. İşin özü sürekli suçlaması tahammülsüzlüğü.Hiç bilmeyenler için konuyla ilgili az giriş olsaydı daha iyi yorum yapabilirdik.
Geçmiş konularına bakin.Kacinci konusu zaten.Bitirme amaclı teşvik etmek istemem ama rahatsızlığını dile getirmen hakkın.Kac yıldır ilkkez dile getirmişsin zaten.Ama hemen" begenmiyorsan kapı orda" diyor.Evlilikte tatmin edici guvenlikte bir davranış değil.Kendini zorunlu hissedersin.Caresiz ona mecbur hissedersin.Guven zerre yok.Onu kaybetme endisesi var hep .Icine atiyordun.Gercekten bukadar umursamıyor mu hep birlikte gorecez madem.Yuzde elli elli ya paça tutuşacak sonradan sonraya yada hala aynı eyvallahsizlikta devam edecek yokuşa sürersen o da surecek.Hakkkinizda hayırlısı ve güzeli olsun.Hiç bilmeyenler için konuyla ilgili az giriş olsaydı daha iyi yorum yapabilirdik.
Çok dallı budaklı. Uzun mesele. İşin özü sürekli suçlaması tahammülsüzlüğü.
Çok dallı budaklı. Uzun mesele. İşin özü sürekli suçlaması tahammülsüzlüğü.
Doğru konuya mı yazdınız?Malı kimden alıyordunuz peki?
Bu ne Allah aşkına hiçbir şey anlamadık
Böyle bir şey söylemedi.iki yıldır onun rahatsızlıklarını dinliyorum zaten. Hepsi de afaki boş şeyler. Öyle ki bir şey söyle desen aklıma gelmez.diğer konularımda yazdığım tırı vırılar işte.Onun rahatsiz olduğu noktalar neymiş peki?
Onun rahatsiz olduğu noktalar neymiş peki?
Şöyle bir yazdıklarınıza baktım. Üslubunuz oldukça güzel. Sanki biraz naif bir insansınız çünkü temizlik ile alakali konuyu okudum. Eşinizin sevgilisiyle ayrılıp sizi seçmesi naifliğinizden kaynaklanmış olabilir. Siz de bunu bir hediye kabul etmişsiniz. Kendisini de sevmissiniz. Üstünüze gelmiş çok. Sizi bolca üzmüş. Öyle tahmin ediyorum ki bunları hesaplamıştır. İstediğimi yaparım, geçerim demiştir. Siz de böyle bir tepki verince şaşırmıştır. Şöyle bi 7, 8 konunuzu okudum. Sizin çok içten ve kibar olduğunuzu çıkardım bu yazılardan. Doğru, yanlış emin değilim ama bazen bu dünyada dişli olmak lazım. Her şeyi sizden bekliyor. Kötü bir adam olmasa bile o ilgiyi anlayıp ahan da sana lütuf da bulundum çek çekebileceğin kadar der gibi. Sizi ve kocanızı anlayabildiğim kadariyla şunu söyleyeyim sizden ne kolay kolay vazgeçer ne de size az çektirir. Kötülük yapa yapa pişman olur ama 10 yıl sürer ama on ay. O zaman geçtikten sonra kendinize daha çok kusersiniz. Siz olsanız bile yanında eski siz olamazsınız. Azıcık umursamaz, birazcık vurdumduymaz ama asla aşık değil. Umarım hiçbir şey umduğunuz gibi olmaz, her şey umduğunuzdan daha güzel ve hayırlı olur.
kimden akıl aldın sen
Bugün geldi. Boş boş süzüp durdu. Konuya girmedi.telefondaki konuşmayı irdelemedi bile. Normalde az daha erken gelmesi konuşmak içindi.ama yılgın davrandı.Konu sahibi, son durumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?