Sonunda eşimle konuştum.

bi süredir zaten sinyalleri veriyordu diger konunuzdan da okudugum kadariyla, hakkinizda hayirlisi olsun, ayrilirken seni suclayip durmasi vicdan azabindan kaynaklaniyor olabilir, haksizlik etti sana cünkü seni suclu görsün ki ayrilik kararinin arkasasinda dursun.. kendince öyle düsünüyor olabilir..

İki yıldır neden nasıl diye sormaktan çok yoruldum. Artık ne yaparsa yapsın.

Zorla yar edemezsin ki yar olmayani..Senin için bundan sonra hep hayırlısı ve güzeli olsun..

Iyi ki bitiyor.. sevilip sevilmediginizi siz hissedersiniz o konuda hicbir sey diyemem ama su konusmalar.. Ne kadar soğuk, cabalamayan, vicdanindan kurtulmak icin sucu karsiya atan..

Tek tarafli sevgi de fedakarlik da yetmemiş.
Hatta karsilikli cok asik olsaniz bile esiniz kendi yanlisini göremeyen biri gibi duruyor.
Anlayis sifir olunca da yurumeyecegi bariz.

Altin da olsak kömür de olsak kıymetini bilen elde ayırdına varılıyor, hayatinizin en kiymetli bilgisini öğrendiniz bu bedelle.
Inşallah ferahlarsiniz.

Son düzenleme:
Sen doğru olanı yaptın, acıyacak ama, acıyarak kaynayacak.... bir süre sonra iyi ki diyeceksin...Allah yar ve yardımcın olsun inşallah Amin

Üzüntünüzü burdan hissediyorum.
Şunu da eklemeliyiz; eşiniz sizin sevginizden emin oldugu için de bu kadar rahat.
Muhtemelen gerçekten boşanabileceğinize bile inanmıyor, çabasızlığı da amaaan nasıl olsa vazgeçecek kafası.
Vazgeçmeyin.

Kendine ve yaşadıklarına da saygısız bir adam.
Ben de seni sevdim ama sonra anlaşamadık sevgim bitti falan dese anlaşılır da güya size merhamet etmiş de boşanmamış bik bik bik.
Ee sen ne görevi gördün bunca yıl derler adama.

Her neyse, her konunuzu bilmiyorum ama şu konuşmalarla vardığım sonuç bu adamı doğaya salmanızın iyi olduğu.

Konularını okumuştum senin adına sevindim bundan sonraki hayatında mutlu ol senin için herşey yeniden başlıyor en doğru kararı aldın

Diğer konularımda eşimle ilgili sıkıntılara değinmiştim.biraz uzun mesele olduğu için tekrar buraya aksettirmedim. Bilenler için yazdım bir fikir alırım diye.

Onun pişman olacağını şimdiden buraya yazıyorum, siz bi boşanma evresine ciddi ciddi girin onun kafasına dank edecek ama lütfen geri dönmeyin, birinin kıymetini kaybettiğinde anlayan kazandıktan iki gün sonra yine aynı olur, Allah senin yolunu açık etsin ama onun yolunu kendi gibi biriyle tıkasın, sıkma güzel kalbini sen tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…