Sonunda evim yerleşti..buyrun kızlar buda benim evim ;)

kimbilir ne güsel hayallerle döşendi o ev
hepsini bir araya getirmek kimbilir ne zahmetli oldu
ama değmiş çok güsel olmuş:nazar:
AŞK YUVANIZ çok cici olmuş
Aşk dolu günler...

çok güzel canım eşyaların hepsi gerçekten güzel..
rabbim sağlık ve mutluluk içinde oturmanı nasip etsin..:nazar: :nazar:

hayırlı olsun cnm güle güle otur..
huzur içinde yaşarsınız inşallah

darısı da bana:)

ALLAH iki cihan saadeti versin arkadaşım....Yeter ki mutlu olun o evde:)

tatlımcım ays evini gördüm güle güle iyi günelrde otur çok cici olmuuş :) bende peşindne seni takip ediyorum şekercim bende cumartesi nişanlandım ekimdede düğün :) hayırlısı inşallah.. ikimisde hepimisdee çok mutlu oluruz inşallahhhhh .. kocaman mutluluklar şekerimcim a.s.

banyom

14va2.jpg

buzdolabı süslerim gamyoncuiremsu

15jj5.jpg

giriş kapısının arkasına uçurtma :emir_bebek:

16tu8.jpg

canım mutfak sandalyelerıne bayıldım oldm bıttım nerden ve kaca aıldınnnnnnnnnnnn

mutlu şirin yuvanda huzur ve sağlıkla otur..herşeyin çok güzel, emek çekenlerin eline sağlık

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..sizin dualarınız ve mutluluk dilekleriniz sayesinde moralim yükseldi..iyiki varsınız..Allah hepinize çok daha iyilerini versin..ŞenizŞeniz

canım mutfak sandalyelerıne bayıldım oldm bıttım nerden ve kaca aıldınnnnnnnnnnnn

canım mutfak sandalyelerimi istikbalin magazasından aldım .birsürü şey alınca tanesini 35 ytl den saydı yerimseniben

Allah ömür boyu mutlulukla huzurla ve de sevgiyle oturmayı nasip etsin evinde...darısı da başıma diyeyim bir de:) inşalllah :)

Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin inş.

Çok güzel olmuş gerçekten ve bende öyle rengarenk tabak istiyorum günlük kullanıma

Ayrıca canım danteller (sanırım görmeye alışık olduğuma) hiç abartılı gelmedi. Sonuçta orası yeni gelin evi. Belki bazılarını bi müddet sonra kaldıracaksın ama bazılarına kıyamıcaksın bile.

Bir de kimse kızmasın ama yeni gelin çeyizini görüpte her tarafta dantel var çok sıkıldım gibi üslup kullananıda ukala olarak görüyorum

Back
X