Gelinlik Modelleri Sonunda gelinliğimi seçtim

bende kilo bakımından üzerime tam olsun die çok erkenden yaptırmayım diye düşündüm çünkü çok kilo vermem gerekiyor bilemedim yaa heycanlanıyorum artık :)

bende kilo bakımından üzerime tam olsun die çok erkenden yaptırmayım diye düşündüm çünkü çok kilo vermem gerekiyor bilemedim yaa heycanlanıyorum artık :)

hımm anladım canım. o zaman senin bilceğin iş..
ben çizelge yaptım excel de :) gün sayıyorum tam 161 günümüz var düğünümüze

guzel lakin dugununuz esnasinda buna benzeyen abiye giymis tanidiklarinizi gormeniz yuksek ihtimal/ buna gelinlik havasi verecek tek sey duvak olacaktir/ cok siradan bi model bence

slm
elimde çok şık sıfır ve ikinciel gelinlikler var uygun fiyata değerlendirmek istersen .mesaj atman yeterli.dükkanımı kapattım acil satılık
allah mutluluğunuzu bozmasın.inşallah

guzel lakin dugununuz esnasinda buna benzeyen abiye giymis tanidiklarinizi gormeniz yuksek ihtimal/ buna gelinlik havasi verecek tek sey duvak olacaktir/ cok siradan bi model bence

çok sıradan dediğiniz modelin benzerinde bir gelinlik ben hiç göremedim aklım erdiğinden beri düğünlere gider gelinlikleri incelerim ayrıca son zamanlarda okadar gelinklik modeli inceledim ki söylediğinize şaşırdım doğrusu. ama açık sözlülüğünüz için teşekkür ederim.

hımm anladım canım. o zaman senin bilceğin iş..
ben çizelge yaptım excel de :) gün sayıyorum tam 161 günümüz var düğünümüze

bende yaptımmm :):) ama benim çizelgeye göre bugün 159

galiba ben 10unu saymadığımdan olabilir

gelinlik muhteşeeeeem... gerçekten.. çok zor beğenirim ve bunu çok beğendim....
yazılanların hepsini okumadım.. sorulduysa şimdiden pardon...

saçların ne renk? ne kadar uzunlukta? buna göre gelin başı modeli tavsiye edelim....

fiziğiniz müsaitse, bende çok beğendim, hatta arkası benim gelinliğime çok benziyor ama benim daha yukarıdan açılmaya başlıyor tüller...önüde dantel...sade ama kesinlikle şık bir gelinlik seçmişsiniz...

çok şık bir gelinlik umarım herşey gönlünce olur mutluluklar...

çok teşekkür ederim saçlarım resimdeki gibi küllü kumral olacak bugün kuaföre gidicem
Eki Görüntüle 319887
boyuysa düğüne kadar sırtımın bitimine gelir şimdi tam ortasında sırtımın

dağınık topuz istiyorum aslında ama çok tepeden olmaması gerekiyor çünkü boyum normal sartlara göre uzun kalıyor 1.74
nişanlımla aramızda 3-4 cm lik bir fark var babet giymek yerine çok hafif topuğu olan bir ayakkabı giymek istiyorum o yüzden de topuzumu ancak enseden yada kabarık olmayan bir model olarak yaptırabilicem aslında bir model vardı hoşuma giden istediğimi anlatmamı sağlayacak ama resimde bir sorun var sanırım eklememe izin vermiyor sistem

bir moda tasarımcısı olarak şunu belirtmeliyimki gelinlikten cok abiye tarzı bu.
tabiki zevkiniz . ama ustunde detayın yogun olması elbiseyi daha hoş kılabilrdi. evet sade ve zarif duruyor ama etek kısmı cok sade umarım ilerde pişman olmazsınız.
kullanılan kumaş elbiseyi cok abiyeye yakın etmiş.

teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ama ilk mesajımda da yazdığı gibi benim tarzıma uygun bir gelinlik bu nitekim bende abiye modelleri arasından bulup beğenmedim gelinlik modellerinin arasından bulup beğendim çok fazla şatafatlı sizin değiminiz ile detaylı gelinlikler bence gelinin yüzünü kapatıyor. umarım ileride pişman olmam ve 30 sene sonrada tarzım umarım şimdiki gibi hoş ve sade olur yorumunuz için tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…