Sonunda gerçek yüzlerini gösterdiler... Suçlu ben miyim görün...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şükür hiç kinim yok bu hallere gelecekleri aklımın ucundan geçmezdi küçücük bir çocukla neden öyle düşüneyim ön yargılısınız
Görümcemin kocası eve gelmiyor, kayınpeder evden ayrılmış ama ben kocamın koynundayim diyen siz değil miydiniz ? Neyin on yargısı ?

Mutlu oluyorsun onların başına gelen her olumsuzlukta.

İnşallah son konun olur burada da.

Haz alıyorsun burada insanların seni eleştirmesinden, aynı konuların dönüp dolaşıp açılmasından.

Sonra gözardi ettim sizi diye bitiyor konu. Baydı.

Sebepler onlar gibi içeriği çoktur eminim eşinin annesinin boğazına yapışan biri o herşey yapar.

O söz onlar mutlu sen mutsuzsuna nispetti onlara demedim burada yazdım sonuçta siz niye rahatsız oluyorsunuz.Birgün bile beddua etmedim ben onlara hep Allah'a havale ettim sonuç.Konularım sizi bayıyorsa gözardı edin geçin çünkü böyle konuşan birinin düşüncelerini önemsemem ki dizide gözardı ediyorum lüzumu yok iyi günler.

Son düzenleme:
O söz onlar mutlu sen mutsuzsuna nispetti onlara demedim burada yazdım sonuçta siz niye rahatsız oluyorsunuz.Birgün bile beddua etmedim ben onlara hep Allah'a havale ettim sonuç.
Sonuç senin sevmediğin, sevilmedigin bir adamla sırf annesi ve kardeşi zafer kazandık diye sevinmesinler diye bir ömür geçirmek zorunda olman bence.

Ama tabi bu işine gelmediği için başka şeylere sariyorsun.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam önceki konuyu; kayınvalidesi konu sahibinden kızına (konu sahibinin görümcesi) yardımcı olmasını,çocuklarına bakmasını evinin işini yemeğini temizliği filan yapmasını istiyormuş,sanki mecburmuş konu sahibinin göreviymiş gibi ithamlarda bulunuyormuş.Konu sahibinin eşine konu sahibini kötülemişler ama eşi neyin ne olduğunu anlamış.Sanırım görümcede boşanıyormuş.

Hayır bunlar toplu beklentileriymiş eşime yeni söylemişler öyle bir konum yok.

Konular ne bilmiyorum ama gözünüz Aydın umarım bir gün ilahi adaleti bende götürürüm

Hayır bunlar toplu beklentileriymiş eşime yeni söylemişler öyle bir konum yok.
Çok pardon o zaman başka konuyla karıştırdım..Demek ki etraf kendilerine hizmetçilik yapılmasını bekleyen kayınvalide ve görümcelerle dolu durum daha vahim yani bi insan kendi isteğiyle içinden gelerek yardım ederse eder zaten..bunu nasıl sorumlulukmuş gibi yüklemeye çalışırlar aklım almıyor

Sonuç senin sevmediğin, sevilmedigin bir adamla sırf annesi ve kardeşi zafer kazandık diye sevinmesinler diye bir ömür geçirmek zorunda olman bence.

Ama tabi bu işine gelmediği için başka şeylere sariyorsun.
Herkes hayatında yeni bir başlangıç yaptı bizi bu hale getirenin kim olduklarını eşim gayet iyi anladı kimin sevilip sevilmediğiyle değil kendi mutluluğunuzla ilgilenin bence benim canımı acıtamazsınız ömrünüz gözardı kadardı bitti

iki yıl tedavi gördüm kimse de senin çocuğun olmuyor diye yüzüme vurmadı çok şükür. öyle diyen kvnin alnını karışlarım valla.
Ben beşinci seneye girdim onu diyen görümcemdi ya annesi anneme birkaç kez yaşları geçiyor demişti ama

Gözardilar erken başladı bugün.
İşine gelmediyse demek.
Ah canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…