Sonunda gerçek yüzlerini gösterdiler... Suçlu ben miyim görün...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bır ınsansın sen ya şu aıleyı bır sal artık bırde ben kötülük yapmadım dıyor pess. Sen burda görümceye beddualar et küçüçük çocuğunu dalgaya al kv nın evliliğini dalgaya al çok kötü kalplisin bencede ılahı adalet olur emın ol kv senı karı koca kapının onune koyunca buraya konu açtığında görücem malum yedığın kaba tükürmek senın ki

Ne görümceme ne ailesine hiç beddua etmedim.Onlar benim mutsuzluğumu istedi sonuç ortada bence sende isteme boşver

Ne görümceme ne ailesine hiç beddua etmedim.Onlar benim mutsuzluğumu istedi sonuç ortada bence sende isteme boşver
Komıksın geçen konuda ki beddularını vs unuttun galiba küçük çocuk bıle hala altına işiyor diye çocuğu bıle dalgaya aldın neyse çoğu ınsan senı bılıyor sırf kendını haklı çıkarmak ıcın üstüne koya koya yalanlar yazmışsındır emınım ıyı geceler

İftira atma bir bedduam bile olmadı başka işim yok yalan söyleyeceğim buradakiler beni kendi gibi biliyor by

İftira atma bir bedduam bile olmadı başka işim yok yalan söyleyeceğim buradakiler beni kendi gibi biliyor by
Yakında konu açarım görümcem iki aylık bebeği vardı iftar sahur hazırlayamıyordu diye kocası onu boşayacaktı eee kötülük kar mı olacak çok şükür
Bekleyin yakında
Oldu bekle sen çok birşey kalmadı dengeler değişiyor
Sidik kokusu çekiyor birde görümcemin büyük kızı sidikliyor galiba oooy oooy çok kötü
Bunlar bir kısmı tereliyecim mıllet senın burda neler söylediğini ınsanların evınde oturup ustune ezıklediğinide ıyı bılır. Kadın sızı geçindiriyor sayesınde kurban kesıyorsunuz kendi kesemıyor sayenızde ona bıle kurban kesmez dıye dalgaya almış ınsansın hadı canım hadıı

Bunlar beddua mı hahahahhaahahahah.Ben anladım sizin gibileri ya o kadar yalan söyleyerek konuşuyorsunuz ki herkesi kendiniz sanıyorsunuz.Kaynanam kurban keser yanlış anlamışsın orayı bak ama bir sene yer birde bize vermeye kalkar hep yarım yamalak bunlar iftira işte ama polemiğe giremem kusura bakma hehe deyip geçiyorum

Yoksa sende mi sidikliydin belki hala öylesin gece gece ne güldüm neyse iyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…