Tekrar barışmak istemiyorum kesinlikle çocuğum olmasaydi zaten çoktan bitmişti ama çok şükür bebeğim var yinede düşünmüyorumEski konularınız gözükmüyor ama içimden bir his tekrar barışırsınız diyor.
Benim daha mutlu olacağım kesin zatende bilmiyorum hiç boşanmış yakinim yok cocuguyla o yuzden bebeğimi düşünüyorum ilerde boynu bukulurmu diye birde kız çocugu daha çok babayı ararmiNiye yavrunuzun hakkına giresiniz. Mantıklı düşünün lütfen. Böyle huzursuz bir ailede büyüyeceğine , daha sağlıklı bir ortamda büyüyecek. Sonuçta siz bile daha sağlıklı olacaksınız huzursuz ortamdan kurtulunca. Boşanmak da evlenmek kadar doğal eğer bir çözüm yolu yoksa devam etmek için.
Adamın duzeltmek ıcın orta yol ıcın adım atarsın demesinden mı anladınızEski konularınız gözükmüyor ama içimden bir his tekrar barışırsınız diyor.
Adamın duzeltmek ıcın orta yol ıcın adım atarsın demesinden mı anladınız
Hep kavgalar olmus ve konu sahibi ayagına gıtmıs gıbı "yine" demıs adam cunku.
Buyuzden bende bosanacagını dusunmuyorum
Evet simdi gordumCocuguma uzuluyorum demesinden gayet acik. Bakiniz yukaridaki cevaplarda netlesti. Kimse anne babaliktan bosanmiyor cunku. Uzgunum kolay atlatirmiyim deseydi anlardik.
Bebek daha çok sorun olmaz boşanmanız... o babalık görevini yaparsa bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.. Güçlü ol güçlü kal sakın vicdan yapma.. Zaten kendisi kedi misali eve geri döner yalvarır emin ol.. Sende sakın hemen yumuşama ders alsın biraz..Merhaba hanımlar eski konumu bilenler bilir eşimle anlasamiyirduk ama bir türlü bisanma aşamasına da gelemiyorduk. Bugün sonunda evden gitti büyük bir kavga ettik yine bebeğim ağladı surekli aramızda o kadar üzgünüm ki bebeğimin ağlamasına kendimi hiç affetmicem hadi o şerefsiz ama ben susmaliydim çocuk kucağındaydi o bagirdikca ağladı yavrum benim kurban oldugum... En sonunda bana sen şerefsizin o yüzden gelir orta yolu bulmaya çalışırsın dedi yüzsüz gibi.ne yapmaya çalışıyorsun dedim o zaman git evden bosanalim nasıl bosanicaz benmi çocukla gıdım rezil olim başka yerde baktım ben çocuğu uyuturken eşyalarını alıp gitti.gitmesi umrumda değil gerçekten ama bebeğime karşı kendjmi mahcup hissediyorum nasıl olacak yavrum benim uzulecekmi büyüyünce çok çok üzgünüm yavrumun hakkina mi girdim diye düşünüyorum sessiz kalıp öylece yasamalimiydim...
Nerden anladınız bunu çocuğum için endişeli olduğumu anltmaya çalıştım etrafında boşanmış biri olmayan biri olrakda nasıl olacak diye aklımda soru işaretleri varEski konularinizi bilmiyorum da anladigim bosanmayi dusunmediginiz.
Nerden anladınız bunu çocuğum için endişeli olduğumu anltmaya çalıştım etrafında boşanmış biri olmayan biri olrakda nasıl olacak diye aklımda soru işaretleri var
Eski konumda eşimin tutarsız davranışlarından bahsettim sürekli kavga edip çocuğumu benden ayiracaksin derdi bosanacagimi söylediğimde. Bende bu yüzden vizdan yapıp gel konuşalım boşanmak istemiyorsan derdim ama iki gün sonra mal aynı mal yine huzursuLuk cikartirdi benim sorunum çocuğumdan dolayı olaya farklı bakmam yoksa oda biliyor onu umursmadigimiAdamın duzeltmek ıcın orta yol ıcın adım atarsın demesinden mı anladınız
Hep kavgalar olmus ve konu sahibi ayagına gıtmıs gıbı "yine" demıs adam cunku.
Buyuzden bende bosanacagını dusunmuyorum
bebeginiz kaç yaşındaTekrar barışmak istemiyorum kesinlikle çocuğum olmasaydi zaten çoktan bitmişti ama çok şükür bebeğim var yinede düşünmüyorum
Benim daha mutlu olacağım kesin zatende bilmiyorum hiç boşanmış yakinim yok cocuguyla o yuzden bebeğimi düşünüyorum ilerde boynu bukulurmu diye birde kız çocugu daha çok babayı ararmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?