Evet birşeyleri düzeltmeye çalışan benim boteceksede devam edeceksede çaba harcayan benim ona kalsa herşey böyle kalsın sürekli tartışalım ama aynı evde olalimSureklı ayagına giden duzeltemek ıcın adım atan sızmıydınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet birşeyleri düzeltmeye çalışan benim boteceksede devam edeceksede çaba harcayan benim ona kalsa herşey böyle kalsın sürekli tartışalım ama aynı evde olalimSureklı ayagına giden duzeltemek ıcın adım atan sızmıydınız?
Çaba hakedene harcanırEvet birşeyleri düzeltmeye çalışan benim boteceksede devam edeceksede çaba harcayan benim ona kalsa herşey böyle kalsın sürekli tartışalım ama aynı evde olalim
Egoma hirsima çocuğumu kurban etmemeye çalışıyorum ama esimde sizin gibi düşüncesiz bı insan olduğu için hayat zor oluyor benim gibiler için.siz istediğiniz yerden anlayın önemli değil.Evet simdi gordumaynen öyle Nasıl yapmalıyım falan deseydi.
Bosanmamak ıcın Cocugunu evden gitmemek ıcın babaevının km sini bahane edenlere uzulemıyorum ben.
Sende amma bosandirma meraklısısınncılar gelmeden susayım![]()
Eşim çok takintilj bir insan herşeye karışır ama tek başına hicbirsey yapmaz yemeğe temizliğe gelir başımda kaynana gibi durur beni deli eder hiç arkadasi yok uzun zamandır psikologa gitmesini öneriyorum yok yani çok tuhaf davranışları marketteki 10 TL indirim için kavga eder ama borsada 1000 TL kaybedince umursamaz kısacası sorumsuz ilgisiz bencil hiçbir hatasını duzeltmez sürekli uyaririm ama anlamazBende bosandım. Daha dogrusu eski kocam beni ve Ikı aylık oglumu Baska bir kadın ıcın terk etti. 8 senedır yeniden evlıyım. Esim harika bir insan harıka bir baba ama o kadarda harıka bir es degıl galiba cunku bazen boyle hissediyorum. Ancak kumar aldatma ve dayak olmadıgı surece asla ayrılmam. Kolay mı oyle, o cocuk uzulur mu elbette ama siz yasayacak siniz herseyı ıcım o kadar kırık o kadar burugum ki yasam hırsı olmasa altından kalkamaz, yeniden bir hayat kuramazdım. O yuzden Erten puften sebebler ise yapmayın gercekten. Bosanan ilk siz degılsınız ama gelecegıde gecmısın uzerıne kurdugunuzu unutmayın. Hem ne kavgası ediyorsunuz bu kadar neyi paylasamıyorsunuz koca koca Ikı insan. Valla bazen kavga edesim var baktım yogunum aman diyorum![]()
Adamın habıre ayagına gitmek egoya hırsa evliligi kurban etmemek olmuyor, saygı görmemek oluyor. Gormuyorsunuz da. Cocugu bahane edip ayagına gitmeye son verin, evlilik tek taraflı çabayla yurumez. Er gec biter.Egoma hirsima çocuğumu kurban etmemeye çalışıyorum ama esimde sizin gibi düşüncesiz bı insan olduğu için hayat zor oluyor benim gibiler için.siz istediğiniz yerden anlayın önemli değil.
Haklısınız malesefAdamın habıre ayagına gitmek egoya hırsa evliligi kurban etmemek olmuyor, saygı görmemek oluyor. Gormuyorsunuz da. Cocugu bahane edip ayagına gitmeye son verin, evlilik tek taraflı çabayla yurumez. Er gec biter.
Bari gururunuz kalsın.
AnlamadımCanimyavrum musun?4 eylülde boşanma davası olan arkadaş. Oysan eğer çağır koçanı demle bir çay için,degilsen de üzülme,kocam adam değil. Canimyavrumun kocasida adam değildi. Benimki de değil.
Teşekkür edeeim ins dediğiniz gibi olurHayır asla öyle düşünmeyin. Ebeveynleri boşanmış bir birey olarak söylüyorum bunları, boşanmanız, o minik yavrunun huzursuz sevgisiz bir ortamda büyümesinden daha iyi. Evet sizin için de çocuğunuz için de çok çok zor olacak yeni bir düzen kurmak, babanın yokluğuna alışmak. Ama olacak bir şekilde. Annem, yıllarca benim için sabretti dayandı ama olmadı. Şimdi keşke daha önce ayrılsalarmış diyorum ben o ortamda yaşayacağıma. Geçecek bu günler, dik durmaya çalışın. Sevgiler..
Siz ben olabilir misiniz ya da eşim sizin eşiniz mi? Aynı ifadelerle aynı dertlerden müzdaribim..Eski konumda eşimin tutarsız davranışlarından bahsettim sürekli kavga edip çocuğumu benden ayiracaksin derdi bosanacagimi söylediğimde. Bende bu yüzden vizdan yapıp gel konuşalım boşanmak istemiyorsan derdim ama iki gün sonra mal aynı mal yine huzursuLuk cikartirdi benim sorunum çocuğumdan dolayı olaya farklı bakmam yoksa oda biliyor onu umursmadigimi
bunları eşiniz düşünüyo mu acabaBenim daha mutlu olacağım kesin zatende bilmiyorum hiç boşanmış yakinim yok cocuguyla o yuzden bebeğimi düşünüyorum ilerde boynu bukulurmu diye birde kız çocugu daha çok babayı ararmi
Mahcubiyeti boşver. Drama çevirme. Niyetin cidden ayrilmaksa anahtarı değiştir derim. Evden çıkıp gidip sonra kafayı toplayıp dönmek kolay olmamalı.Merhaba hanımlar eski konumu bilenler bilir eşimle anlasamiyirduk ama bir türlü bisanma aşamasına da gelemiyorduk. Bugün sonunda evden gitti büyük bir kavga ettik yine bebeğim ağladı surekli aramızda o kadar üzgünüm ki bebeğimin ağlamasına kendimi hiç affetmicem hadi o şerefsiz ama ben susmaliydim çocuk kucağındaydi o bagirdikca ağladı yavrum benim kurban oldugum... En sonunda bana sen şerefsizin o yüzden gelir orta yolu bulmaya çalışırsın dedi yüzsüz gibi.ne yapmaya çalışıyorsun dedim o zaman git evden bosanalim nasıl bosanicaz benmi çocukla gıdım rezil olim başka yerde baktım ben çocuğu uyuturken eşyalarını alıp gitti.gitmesi umrumda değil gerçekten ama bebeğime karşı kendjmi mahcup hissediyorum nasıl olacak yavrum benim uzulecekmi büyüyünce çok çok üzgünüm yavrumun hakkina mi girdim diye düşünüyorum sessiz kalıp öylece yasamalimiydim...
Yay malesef nefret ettim yay burcundan inanilmax bencil tanıdığım yaylarEşimiz akrep burcu mu
Lafa gelince düşünüyor ama icraate birşey yokbunları eşiniz düşünüyo mu acaba
Teşekkür ederim yorumunuz icinBence sağlıksız bir aile ortamında büyütmeniz bebeğinizin hakkına girmek olur. Anne bir çocuğun hayatında en önemli rol modeldir. Hergün haberlerde gördüğümüz katil, ensest, pedofili insanları da anneler yetiştiriyor malesef.Ezik, güçsüz, susan bir anne modeli olmak çocuğun bütün hayatını olumsuz etkileyebilir. Hakkını savunan ve kendi ayakları uzerinde durabilen bir anne olmalısınız.
Biliyorum şu anda maddi olarak mümkün degil genel olarak ta sorunlarim var aklımı korumaya calisiyroum insanlara dair pek umudum kalmadı yaşam amacimda iyi bir evlat yetiştirmek7 yıllık beraberlik ardından evlilik. Evlilikte 2 yıl beraber olmamışsınız sizin isteğiniz üzerine. Sonrasında bebek. 1 yaşını geçmiş sanırım bebeğiniz. Eski konularınızı şimdi okudum. Sizin sorununuz sadece eş değil. Piskolojik destek almanız lazım.