adet bitti 2.gununden basladım. 1 soğanı 4 e bölüp kaynamış suya atıyorsun. 5 dakika kaynatıp ılık haliyle içiliyor. sabah akşam hayır ben yumurtlama gunumde bırakmadım yapmadıgım gunler oldu 10 gune tamamlıyım dıye 13 14 gun sarktı benimkiAdetin kaçıncı gününden Başladınız
1 soğanı kabuğu ile beraber kaç dk kaynatıyoruz
Yumurtlama gününde bırakıyoruz değil mi
Allah kucağına almayi nasip etsin:)
amiinnn canımm Rabbim tüm isteyenlere nasipp etsinnn :)En sevdiğim haberHayirli uğurlu olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin
Anım adet geçtikten sonramı kan testi verdin kaç çıktı değerin?merhaba kızlar. Sonunda çok şükür hamileyim burdan çok sey öğrendim ve uyguladım Rabbimde nasip etti tabi :) Öncelikle bende beklemiyordum bukadar erken öğreneceğimi çıkmaz diye test yapmiştim ama bariz belli 2.cizgiyle görmesi nasip oldu 2 testte de çok şükür. İlk olarak ovulasyon testi aldım ve bu ay gunu gunune uyguladım. 2.olarak sogan suyu kaynatıp içtim adetten sonra hatta yanlış anlayıp soganı soyup içmiştim :) yanlış yaptıgımı sonradan anladım ama 10 gun sabah akşam onu uyguladım. Belirtilerime gelince kasık agrım oldu 6 gundur bacagıma vuruyordu agrısı agzımda acılık vardı ve kokulara aşırı hassastım hala da öyle. Çok şükür ben kavuştum bu mutluluğa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah
Bende bu gun adetime 5 gun kala ogrendim canim bende adet biter bitmez sogan suyu ictim normalde iki tarif var sogan suyu icin biri kabuklu olan sanirsam ermeni yasli ninelerin tarifiydi biride Saracoglunun tarifi sogani soyup kaynayan suya atip 5 dakika kaynatiyorsun ben de soyulmus olani yaptim 10 gun kadar ovulasyon gunumu test ettim esime de keci boynuzu pekmezi icirdim ceviz yedirdim ovulasyon donemimde ve bu gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim iki tan ust uste ve ALLAHA sukurler olsun ikisinde de cift cizgiyi gordum.merhaba kızlar. Sonunda çok şükür hamileyim burdan çok sey öğrendim ve uyguladım Rabbimde nasip etti tabi :) Öncelikle bende beklemiyordum bukadar erken öğreneceğimi çıkmaz diye test yapmiştim ama bariz belli 2.cizgiyle görmesi nasip oldu 2 testte de çok şükür. İlk olarak ovulasyon testi aldım ve bu ay gunu gunune uyguladım. 2.olarak sogan suyu kaynatıp içtim adetten sonra hatta yanlış anlayıp soganı soyup içmiştim :) yanlış yaptıgımı sonradan anladım ama 10 gun sabah akşam onu uyguladım. Belirtilerime gelince kasık agrım oldu 6 gundur bacagıma vuruyordu agrısı agzımda acılık vardı ve kokulara aşırı hassastım hala da öyle. Çok şükür ben kavuştum bu mutluluğa Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah
hayır adetim gecmedi 7 gun önAnım adet geçtikten sonramı kan testi verdin kaç çıktı değerin?
amiinnn çok teşekkür ederimmmm :))Hayirlisi olsun hamisler. Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin :)
tabiki çıkar diyorumya benim 7 gün öncesinden çıktı hemde bariz belli pembe çizgiydi erken döllenmeyle yumurtlama gunuyle alakalıymıs bu ama çıka canım senınki deBen bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testi alsam çıkar mı şimdi ?
test laboquık ti birde maraksını bilmediğim bi test inanamamıştım farklı marka olsun diye herhangi birini aldım :) erken yumurtladım ben bu ay o yuzden erken çıktı sanırımkızlar 7 gün 5 gün önceden öğrendik diyorsunuz hangi marka hangi testleri kullandınız:)
Kaç çıktı tatlö değerinhayır adetim gecmedi 7 gun ön
amiinnn çok teşekkür ederimmmm :))
Canım kan tahlilin kaç çıktıcanım benim de adetim gecikti tahlil yaptrdım ama iki gün sonra yine yaptırcakmışım doktorum öle dedi ben de adet olcakmış gibi kasık ağrısı var sende de mi öle oluyor
tahlil vermedim canımadet gununde verecegim ama düşük çıkmaz Allahın izniyle çunku kırmızı olmasa da koyu pembe testlerin rengi ben yine de adet tarihimi bekleyecegimCanım kan tahlilin kaç çıktı
tabiki çıkar diyorumya benim 7 gün öncesinden çıktı hemde bariz belli pembe çizgiydi erken döllenmeyle yumurtlama gunuyle alakalıymıs bu ama çıka canım senınki de
bariz belliii benımkide bundan az daha koyu ama benm adet tarihim gelmedi ay ne guzell hayırı olsun şimdidennn :)Böyle çıktı bende de adetim 2 gün geçti. Bugün kan verdim yarın alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?