M mmavi_21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2016 645 236 33 34 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #21 Kizil_kiz .!.: test laboquık ti birde maraksını bilmediğim bi test inanamamıştım farklı marka olsun diye herhangi birini aldım :) erken yumurtladım ben bu ay o yuzden erken çıktı sanırım Genişletmek için tıkla... benim tahminime göre 6 gün var bata bir iki gün daha beklip yapsammı bu ay çok büyük hissediyorum hayal kırıklığına ugramak istemiyrm
Kizil_kiz .!.: test laboquık ti birde maraksını bilmediğim bi test inanamamıştım farklı marka olsun diye herhangi birini aldım :) erken yumurtladım ben bu ay o yuzden erken çıktı sanırım Genişletmek için tıkla... benim tahminime göre 6 gün var bata bir iki gün daha beklip yapsammı bu ay çok büyük hissediyorum hayal kırıklığına ugramak istemiyrm
Krissi Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2016 3.000 2.221 133 34 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #22 Kizil_kiz .!.: bariz belliii benımkide bundan az daha koyu ama benm adet tarihim gelmedi ay ne guzell hayırı olsun şimdidennn :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canımm inşallah vardır yarın sonucu alıcam bakalım hayırlısı
Kizil_kiz .!.: bariz belliii benımkide bundan az daha koyu ama benm adet tarihim gelmedi ay ne guzell hayırı olsun şimdidennn :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canımm inşallah vardır yarın sonucu alıcam bakalım hayırlısı
Kizil_kiz Biri yanımda diğeri Canımda Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 451 184 33 33 18 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #23 mmavi_21 .!.: benim tahminime göre 6 gün var bata bir iki gün daha beklip yapsammı bu ay çok büyük hissediyorum hayal kırıklığına ugramak istemiyrm Genişletmek için tıkla... canım yumurtlama gunun belliyse ve erken se çıkabilir ama genel olarrak erken çıkmıyormus hep öyle tepki aldım birraz bekle istersen
mmavi_21 .!.: benim tahminime göre 6 gün var bata bir iki gün daha beklip yapsammı bu ay çok büyük hissediyorum hayal kırıklığına ugramak istemiyrm Genişletmek için tıkla... canım yumurtlama gunun belliyse ve erken se çıkabilir ama genel olarrak erken çıkmıyormus hep öyle tepki aldım birraz bekle istersen
Kizil_kiz Biri yanımda diğeri Canımda Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 451 184 33 33 21 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #24 sevilan .!.: Ben bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testi alsam çıkar mı şimdi ? Genişletmek için tıkla... Canim sonucun nedir merak ettim
sevilan .!.: Ben bugün adet olmam gerekiyordu erken gebelik testi alsam çıkar mı şimdi ? Genişletmek için tıkla... Canim sonucun nedir merak ettim