Sonunda iki çizgiyi gördüm:))

emine342679

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
81
35
38
Eskişehir
Arkadaşlar merhabalar ben bi 3.4 ay önce de yazmıştım o zaman 10 gün geçiyordu reglim tabi sonradan hamile olmadigimi anlamistim .Bugün reglimin gecikmesinin 16.nci günü ve ben sabah 6 buçuk ta test yaptım iki çizgi de net göründü henüz evdekilerle konusmadim doktora gidip tam ve sağlıklı bilgi almadan da söylemek istemiyorum

Teşekkürler arkadaşlar simdi doktordan geldim 5 hafta 5 günlük dedi keseyi gördü ama geriden geldiğini söyledi takip edicekmis 2 yıl önce de sağlıksız bi gebelik gecirmistim moralim çok bozuldu acaba bu da öyle olabilir mi yoksa başka doktora gideyim mi bilemedim var mi boyle benim gibi yasayanlar?

Ben öyle birşey yaşamadım ama morelini bozma bence başka bi doktora da gozukebilirsiin cnku doktordan doktora bayabii fark var cnm

Ben öyle birşey yaşamadım ama morelini bozma bence başka bi doktora da gozukebilirsiin cnku doktordan doktora bayabii fark var cnm

Hmm olmadı pazartesi başka dra gideyim bari ..internetten arastirdigima göre geç döllenme olunca da 1,2 hafta geriden gelebiliyomus bi de regllerim bayağı düzensiz ondan da oluyomus bakalım artik hayirlisi

Merhabalar dün yani cuma günü benim Dr un olmamasından dolayı başka bi Dr denk geldi ona muane oldum bebegimin kalp atışlarını dinletti o kadar güzel bir duyguydu ki anlatamam sanki ilk defa anne oluyormuş gibi heyecandan aglayacaktim kısacası darısı isteyen herkese Rabbim bir an önce muradlarini versin ne diyim önceki bayan doktorum hic bi tahlil yapmamisken şimdiki doktorum kan ve idrar tahlili istedi bi de mayis 31 de ikili tarama testi yapilacakmis açıkçası bayağı ilgilendi ya valla iyi ki gitmisim bu doktora

Camim kalp atisini duymadan hamile olarak saymiyorlar. O yuzden muhtemelen tahlil istememistir.

İyi aksamlar kızlar ya benim dişim çok agriyor da ağrı kesici olarak evde vermidon ve arveles var icemiyorum korkudan böyle benim gibi olup içen var mi ya

Hanımlar çok üzgünüm maalesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarin kurtaja gidicem 11+4 tu olmadı nasip değilmiş
Canım çok üzüldümAllah sabır versin şu durumda metanetli olmak çok zor cidden,en kısa sürede sağlıklı bebişlerin olsun inşallah,pıhtılaşma olayını araştır lütfen

Canım çok üzüldümAllah sabır versin şu durumda metanetli olmak çok zor cidden,en kısa sürede sağlıklı bebişlerin olsun inşallah,pıhtılaşma olayını araştır lütfen
Saol canım Allah sabir versin bu durumda olan bütün anne adaylarına tabiki yarin özele randevu aldim da bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…