- Konu Sahibi emine342679
-
Hmm olmadı pazartesi başka dra gideyim bari ..internetten arastirdigima göre geç döllenme olunca da 1,2 hafta geriden gelebiliyomus bi de regllerim bayağı düzensiz ondan da oluyomus bakalım artik hayirlisiBen öyle birşey yaşamadım ama morelini bozma bence başka bi doktora da gozukebilirsiin cnku doktordan doktora bayabii fark var cnm
Camim kalp atisini duymadan hamile olarak saymiyorlar. O yuzden muhtemelen tahlil istememistir.Merhabalar dün yani cuma günü benim Dr un olmamasından dolayı başka bi Dr denk geldi ona muane oldum bebegimin kalp atışlarını dinletti o kadar güzel bir duyguydu ki anlatamam sanki ilk defa anne oluyormuş gibi heyecandan aglayacaktim kısacası darısı isteyen herkese Rabbim bir an önce muradlarini versin ne diyim önceki bayan doktorum hic bi tahlil yapmamisken şimdiki doktorum kan ve idrar tahlili istedi bi de mayis 31 de ikili tarama testi yapilacakmis açıkçası bayağı ilgilendi ya valla iyi ki gitmisim bu doktora
Tesekkur ettim canım sana da hayırlı doğumlar olsun sen de sağlıkla kucağına alırsın insallahHayirli olsun bu arada. Cok sevindim
Allah kucagina almayi nasi0 etsin.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip edsin cnm darısı isteyen herkesin basına inş[/QUOT amin canım saol darısı isteyen ve hasretini ceken herkese
Canım çok üzüldümHanımlar çok üzgünüm maalesef bebeğimin kalp atışları durmuş yarin kurtaja gidicem 11+4 tu olmadı nasip değilmiş
Saol canım Allah sabir versin bu durumda olan bütün anne adaylarına tabiki yarin özele randevu aldim da bakalım o ne diyecekCanım çok üzüldümAllah sabır versin şu durumda metanetli olmak çok zor cidden,en kısa sürede sağlıklı bebişlerin olsun inşallah,pıhtılaşma olayını araştır lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?