Sonunda iki çizgiyi gördüm:))

İyi akşamlar Yeni konu açmayı beceremedim ben de eski konumun altına yazayım dedim hanımlar.. Size gene danışmak istiyorum..
Ocak 25 te regl oldum sadece 1 gün oldum ondan sonra olmadım +şubat ayında olmadım normalde hep gününden bir hafta önce olurdum, hala beklemedeyim bu arada acaip baş dönmeleri oluyor ve önceki kürtaj olduğum hamileliğmden biliyorum göğüslerimin üstünde yeşil yeşil damarlar belli oluyo ve kitle var gibi sert ayrıca çok hassaslar ağrıyorlar... Ben sizce hamile miyim? Bu arada pazartesi doktora randevu aldım ama kendimden biliyorum ilk defa böyle oldu reglm ...

Canım kusura bakma ben şimdi okudum hepsini.Allah tekrar nasip etsin inşallah.Benim de batım dündü test yaptım negatif çıktı sen bana umut oldun şu an 16 gün gecikmeden sonra pozitifi görmen

Canım kusura bakma ben şimdi okudum hepsini.Allah tekrar nasip etsin inşallah.Benim de batım dündü test yaptım negatif çıktı sen bana umut oldun şu an 16 gün gecikmeden sonra pozitifi görmen
Yani hamile misin şimdi anlamadım canım bu arada sen yazınca aklıma geldi ben şubat ayında 3 defa test yapmış olmama rağmen negatif çıktı belki testler yanılmış olabilir çünkü ben hamile olduğumu hissediyorum ama sorun şu ki eğer öyleysem sağlıklı kalmış mıdır ben ağır bi grip geçirdim 20 gün önce ve ilaç kullandım artı alerjik astımım olduğu için acilde hava aldım bilemiyorum

İyi akşamlar, bugün dr, a gittim ultrasonda görünmedi ama kanda çıktı gebelik daha çok küçük olduğu için görünmediğini söyledi 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım inşallah bi sorun çıkmaz yazarım yine bu arada sonuç 968,69 çıktı var mı anlayan ne kadarlık ki acaba?

Maşallah umarım sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasıp olur. Muhtemelen suan 4 haftalık yada 5. Haftaya yenı girmişsin. Aslında ilaçların çok bu dönemde etkili olmadıgını söylüyorlar. İçini ferah tut doktorunla görüş

Bugün tekrar gittim karnım kasıklarım ağrıyodu nolur nolmaz diye, bebek gayet sağlıklı büyüyor bi sorun yok dedi 4+5 günlükmüş...

Hayırlı olsun darısı başımıza

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bayağı olmuş yazmayalı.. Benim hamilelik sorunsuz gidiyo bakalım 11. haftadayım bitmek üzere salı günü ikili teste gidicem artı bebiş bi hafta önden gidiyo anlayan var mı neden olduğunu .

bulantilarin falan nasil canim benimde 6+5 ama cok fazla bulantim olmuyor hersey gayet rahat sukur ama ne bileyim tedirgin oluyorum acaba bi sorun mu var diye kalbini falan duyduk doktor hersey yolunda dedi cok sukur ama genede evham yapiyorum

bulantilarin falan nasil canim benimde 6+5 ama cok fazla bulantim olmuyor hersey gayet rahat sukur ama ne bileyim tedirgin oluyorum acaba bi sorun mu var diye kalbini falan duyduk doktor hersey yolunda dedi cok sukur ama genede evham yapiyorum
Valla benim kadar evham yapamazsın heralde düşüklerimi yazmıştım buraya haftada 2 kere doktora gidiyordum geçen haftaya kadar benim 6ncı haftada başladı 8e kadar yoğun oldu şu an gene var ama hafif artık daha rahat sayılırım doktor düşük tehlikesi olmadığını söylediyse evham yapma canım sağlıklı doğumlar ama sık sık git öle ayda bir, i bekleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…