- Konu Sahibi emine342679
-
Saol canım benim nasipten öteye yol yok ama çok ağladım bugün insan alisiyo biliyon muCanım çok üzüldüm Allah hayırlısını nasıp edsin Allah sabır versin
Teşekkürler inşallah hayırlısı ne diyimIms hamilesindir ve ins saglikla kucagina alirsin canim
Yani hamile misin şimdi anlamadım canım bu arada sen yazınca aklıma geldi ben şubat ayında 3 defa test yapmış olmama rağmen negatif çıktı belki testler yanılmış olabilir çünkü ben hamile olduğumu hissediyorum ama sorun şu ki eğer öyleysem sağlıklı kalmış mıdır ben ağır bi grip geçirdim 20 gün önce ve ilaç kullandım artı alerjik astımım olduğu için acilde hava aldım bilemiyorumCanım kusura bakma ben şimdi okudum hepsini.Allah tekrar nasip etsin inşallah.Benim de batım dündü test yaptım negatif çıktı sen bana umut oldun şu an 16 gün gecikmeden sonra pozitifi görmen
Maşallah umarım sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasıp olur. Muhtemelen suan 4 haftalık yada 5. Haftaya yenı girmişsin. Aslında ilaçların çok bu dönemde etkili olmadıgını söylüyorlar. İçini ferah tut doktorunla görüşİyi akşamlar, bugün dr, a gittim ultrasonda görünmedi ama kanda çıktı gebelik daha çok küçük olduğu için görünmediğini söyledi 10 gün sonra tekrar gidicem bakalım inşallah bi sorun çıkmaz yazarım yinebu arada sonuç 968,69 çıktı var mı anlayan ne kadarlık ki acaba?
Teşekkürler inşallah yaMaşallah umarım sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasıp olur. Muhtemelen suan 4 haftalık yada 5. Haftaya yenı girmişsin. Aslında ilaçların çok bu dönemde etkili olmadıgını söylüyorlar. İçini ferah tut doktorunla görüş
Bugün tekrar gittim karnım kasıklarım ağrıyodu nolur nolmaz diye, bebek gayet sağlıklı büyüyor bi sorun yok dedi 4+5 günlükmüş...Maşallah umarım sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasıp olur. Muhtemelen suan 4 haftalık yada 5. Haftaya yenı girmişsin. Aslında ilaçların çok bu dönemde etkili olmadıgını söylüyorlar. İçini ferah tut doktorunla görüş
Oh maşallalh canım sevındım rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsınBugün tekrar gittim karnım kasıklarım ağrıyodu nolur nolmaz diye, bebek gayet sağlıklı büyüyor bi sorun yok dedi 4+5 günlükmüş...
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinOh maşallalh canım sevındım rabbım sağlıkla kucagına almayı nasip etsın
Arkadaşlar merhabalar ben bi 3.4 ay önce de yazmıştım o zaman 10 gün geçiyordu reglim tabi sonradan hamile olmadigimi anlamistim .Bugün reglimin gecikmesinin 16.nci günü ve ben sabah 6 buçuk ta test yaptım iki çizgi de net göründü henüz evdekilerle konusmadim doktora gidip tam ve sağlıklı bilgi almaGüncellenen beden ve renk seçenekleriyle stoklarımız güncellenmiştir . Kapıda ödeme güvencesi ile keyifli alışverişler dileriz .dan da söylemek istemiyorum
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim İnşallah tez vakitte Rabbim hepinize nasip etsinHayırlı olsun darısı başımıza
Valla benim kadar evham yapamazsın heralde düşüklerimi yazmıştım buraya haftada 2 kere doktora gidiyordum geçen haftaya kadar benim 6ncı haftada başladı 8e kadar yoğun oldu şu an gene var ama hafif artık daha rahat sayılırım doktor düşük tehlikesi olmadığını söylediyse evham yapma canım sağlıklı doğumlar ama sık sık git öle ayda bir, i bekleme..bulantilarin falan nasil canim benimde 6+5 ama cok fazla bulantim olmuyor hersey gayet rahat sukur ama ne bileyim tedirgin oluyorum acaba bi sorun mu var diye kalbini falan duyduk doktor hersey yolunda dedi cok sukur ama genede evham yapiyorum
12 haftaya kadar dikkat et bol bol uzan iyi olur inşallah streste yapma canım..normalde ayda bir cagiriyorum ama sen 3 hafta sonra gel dedi de ben galiba 2. hafta bitince gidecegim dedigin gibi
Naptın gittin mi doktora merak ettimnormalde ayda bir cagiriyorum ama sen 3 hafta sonra gel dedi de ben galiba 2. hafta bitince gidecegim dedigin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?