sonunda ikinci cizgi

berlinli86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
85
0
36
Almanya
Merhaba arkadaslar güzel bir haber sonunda cok súkür 1 aylik hamileyimmnm, allahim herkwze nasip etsin bu sevinc dolu ani havalardayim resmen midem bulansa bile

Hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip etsin darisi basima insallah o iki cizgiyi görmek banada nasip olur hayirlisiyla insallah coookkk istiyorummm

cnm hayırlı uğurlu olsn. kocana naz yaparak geçireceğin harika bir hamileliğin olsun.
hamile kalma sürecinden biraz bahseder misin cnm neler yaptın?????

cnm hayırlı uğurlu olsn. kocana naz yaparak geçireceğin harika bir hamileliğin olsun.
hamile kalma sürecinden biraz bahseder misin cnm neler yaptın?????

Sagol canim güzel dileklerin icin, benim adetim hep düzenliydi bu yúzden de yumurtlama günlerimi kolayca hesaplayabildim, tam yumurtlama gününden bir kac gün calismaya basladim ve oldu allahima sükúrler olsun, allahim sizlerede nasip etsin, adet yaklasiminda basim cok dönmeye basladi ates basti bana midem bulantisi, ama kendi kendime cocuk istiyosun ya ondan bunlar var sandim, adet olmadan 2 gün önce test yaptim ve hamile oldugumu anladim

canım hayırlı olsun bebşin,''sonunda'' dediğine göre emekle beklenılmış bı bebk,neler yaptın :)

Sagol canim güzel dileklerin icin. evet cok istiyordum bir cocuk nisanda karnimda ølmüstü, ve doktor 6 ay bekle dedi, bekledik bu.ay cok dia ettim ve yumurtlama günümü hesapladim ve yumurtlamadan.bir kac gün ønce basladik esimle allahim bebek isteyen herjeze nasip etsin

tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin. darısı başımıza. bir arkadaşımızın dediği gibi kocişe bol bol naz yapmayı unutma.

tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin. darısı başımıza. bir arkadaşımızın dediği gibi kocişe bol bol naz yapmayı unutma.

Sagol canim allahim insallah sana da nasip eder. kocami görsem naz yapcam ama gec vakite kadar calisiyor maalesef o nazi bu gidisle annem cekecek bugün tr den geliyor

Merhaba arkadaslar güzel bir haber sonunda cok súkür 1 aylik hamileyimmnm, allahim herkwze nasip etsin bu sevinc dolu ani havalardayim resmen midem bulansa bile
Tebrik ederim canım :) Rabbim kucağınada almayı nasip etsin in$allah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…