Sonunda istedigim oldu ama...

beautygirl16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
219
7
68
Belçika
Ablalar beni diger konularimda hatirliyorsunuzdur.

Size bir iyi bir de kötü haberim var.

Komsumdan hoslaniyordum ya ben, ayrilmis sevgilisinden bir iki gün önce bende kuzeni araciligiyla duydum. Ben çok sevindim dün sevincimden resmen uyuyamadim. Bakin biseyde yapmadim sadece dua ettim hahaah :1: :1: :1:

Benim açimda kötü haberde ramazanda kilo almam. Boyum 1.64 kilom ise tam 78. Tarti aldim kendime , tartilinca shok oldum.
Komsumla konusmam için bana güven lazim, güven için zayiflamam lazim , zayiflamam içinde tam bir ayim var.
Okullar burda 1 eylül açiliyor , ozamana 10 kilo vermeliyim.
Aklimda isveç diyeti vardi ama bana uygun olmadigini dusunuyorum.
Birde sonrasinda nasil etkilerim?

canım önceki konularını bilmiyorum ama eylüle 1 ay kaldı 10 kilo çok fazla bilinçsizce aç kalıp, bünyene uygun olmayan diyetlerle gelişimini durdurursun lütfen bir uzmandan destek al. kaslarını kaybedersin boyun vb etkilenir. diğer mevzuyu bilmiyorum ama inş gönlünden geçen hayırlısıyla olur:34::34:

canım önceki konularını bilmiyorum ama eylüle 1 ay kaldı 10 kilo çok fazla bilinçsizce aç kalıp, bünyene uygun olmayan diyetlerle gelişimini durdurursun lütfen bir uzmandan destek al. kaslarını kaybedersin boyun vb etkilenir. diğer mevzuyu bilmiyorum ama inş gönlünden geçen hayırlısıyla olur:34::34:

Diger konumda komsumun sevgilisi vardi ve ben onun benden etkilenmesini istiyordum, bayaa bir tepki almistim.

Haklisiniz ama onu yeniden kaybetmekten korkuyorum, bukez baskasiyla çikar diye çok korkuyorum.

benim en yakın arkadasım şişman sevgilisi zapzayıf :1: nolacak sanki bu kadar takma kız seni öyle sevsin hem bunyen kilo almaya musaitse tekrar alırsan nolacak:26: hızlı verilen kilo fazlasıyla tekrar alınır hızlı bi şekilde. seni böyle sevsin sevecekse sen sonra sağlığın için verirsin kilonu :31:

benim en yakın arkadasım şişman sevgilisi zapzayıf :1: nolacak sanki bu kadar takma kız seni öyle sevsin hem bunyen kilo almaya musaitse tekrar alırsan nolacak:26: hızlı verilen kilo fazlasıyla tekrar alınır hızlı bi şekilde. seni böyle sevsin sevecekse sen sonra sağlığın için verirsin kilonu :31:

Ah keskeee , oglan zaten zapzayif :1:
Benim kendime güvenim yok ki.

Geçen kuzenim benim fotograflarima bakiyordu ve dediki küçükken ne güzelmissin sen böyle, simdide güzelsin ama biraz kilo ver dedi (kendisi erkek olur),
yani erkeklerin çogu zayif kizlari begeniyor.

:21:

Geçen kuzenim benim fotograflarima bakiyordu ve dediki küçükken ne güzelmissin sen böyle, simdide güzelsin ama biraz kilo ver dedi (kendisi erkek olur),

tatlım bu düşüncelerden kurtulmalısın kiloyu sadece sağlık için vermek istemelisin. seven seni sen oldugun için sevsin. sen zayıf oldugun için güzel oldugun için sevilmek ister misin :50:

Ablalar beni diger konularimda hatirliyorsunuzdur.

Size bir iyi bir de kötü haberim var.

Komsumdan hoslaniyordum ya ben, ayrilmis sevgilisinden bir iki gün önce bende kuzeni araciligiyla duydum. Ben çok sevindim dün sevincimden resmen uyuyamadim. Bakin biseyde yapmadim sadece dua ettim hahaah :1: :1: :1:

Benim açimda kötü haberde ramazanda kilo almam. Boyum 1.64 kilom ise tam 78. Tarti aldim kendime , tartilinca shok oldum.
Komsumla konusmam için bana güven lazim, güven için zayiflamam lazim , zayiflamam içinde tam bir ayim var.
Okullar burda 1 eylül açiliyor , ozamana 10 kilo vermeliyim.
Aklimda isveç diyeti vardi ama bana uygun olmadigini dusunuyorum.
Birde sonrasinda nasil etkilerim?

canım fazla kiloları verip kendini daha iyi hissetmek istemen doğal ama 1 ayda 10 kilo verirsen fazlası ile geri alacaksın o zaman ne olacak?
sağlığından daha mı önemli komşun???
sen bi 4 kilo ver sağlıklı şekilde gerisi gelir.. gerekirse 2,5 ay sonra açıl komşuna..
78 iken sana ilgi duymayacak 68 olunca duyacaksa bırak kalsın öylesi zaten..

:21:

tatlım bu düşüncelerden kurtulmalısın kiloyu sadece sağlık için vermek istemelisin. seven seni sen oldugun için sevsin. sen zayıf oldugun için güzel oldugun için sevilmek ister misin :50:

Tabikide istemem ama oglanlar ilk dis güzelligine daha sonra iç güzellige bakarlar. Tam 10 aydir süren bir iliskisi vardi , tam 1 sene önceye döndüm ben. Korkumda eylulde yeni sevgilisi olmasi.

kilo verene kadar tereyağda yasak evet
spor u en az yarım saat yapmalısın ister yürü ister koş ister ip atla ister voleybol oyna yap bişeler terle
83 kilodan 60 kiloya bu şekilde inmiş biri olarak söylüyorum
ilk ay 6 kilo vermiştim
sonra gerisi gelyo zaten bak bir hafta yap ilk hafta verdiğin kilo seni heveslendircek
8 den sonra yemek yok
sabah öğle akşam yemeğini yiceksin
sabah bir yumurta yiceksin şart
öğlen tavuk ye sınırsız salata ye yağsız
akşam çorba iç iki dilim de kepek ekmeği ye yine bir bardak kadar yoğurt ye
aralarda acıktığında birer meyve ye
akşam sekizden soora asla yeme ya da sadece salatalık ye :)
ben aynen böyle yaptım kilo veremedim abla demen mümkün değil kapiş ;)

pardon ben ilk ay 6 dan fazla kilo verdim
o kadar çok yiyormuşum ki ilk hafta sırf ödem attım
4-5 kilo gitti ilk hafta
senin de rahat gider ama sakın tavuk yoğurt salata salatalık konuusnda eksiklik olmasın hele tavuk ve salatalığı sınırsız tüketebilirsin
dediklerimin dışına çıkma ilk hafta en az 4 kilo vericeksin güven bana

spor u en az yarım saat yapmalısın ister yürü ister koş ister ip atla ister voleybol oyna yap bişeler terle
ilk ay 6 kilo vermiştim
sonra gerisi gelyo zaten bak bir hafta yap ilk hafta verdiğin kilo seni heveslendircek
8 den sonra yemek yok

Aynen dediginiz gibi yapicam ben. Zaten zayiflamak için can atiyorum.
Ben ramazandan önce hergün bir veya iki bardak zencefilçayi içiyordum arada içine sarimsakta atiyordum, sizce onda faydasini gorebilirmiyim?

pardon ben ilk ay 6 dan fazla kilo verdim
o kadar çok yiyormuşum ki ilk hafta sırf ödem attım
4-5 kilo gitti ilk hafta
senin de rahat gider ama sakın tavuk yoğurt salata salatalık konuusnda eksiklik olmasın hele tavuk ve salatalığı sınırsız tüketebilirsin
dediklerimin dışına çıkma ilk hafta en az 4 kilo vericeksin güven bana

Insallah veririm. Size bir hafta sonra kilomu söylerim, insallah 73 -74 olurum.

Zayıf kızları hoş bulup balık etlilerle cikiyolar hem öyle Çirpi gibi kızı kim napsin fıstık . Hem komşun çocuk seni görmüştür mutlaka illa kılo vermem lazım diye uğraşma bebce

ilk ay 6 kilo vermiştim
8 den sonra yemek yok

Çok iyi vermişsiniz ben de bir şey sormak istiyorum o istikrarı nasıl sağladınız ben 2 gün diyetteyim ikincigünün akşamı çatlayana kadar yiyorum hep aynı kısır döngü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zayıf kızları hoş bulup balık etlilerle cikiyolar hem öyle Çirpi gibi kızı kim napsin fıstık . Hem komşun çocuk seni görmüştür mutlaka illa kılo vermem lazım diye uğraşma bebce

Beni zaten kesin gördü ama bir ay oldu ben onu görmeyeli, hep çalisiyo hiç gormuyorum.
Birde ben gözlük takiyorum, takinca kendime guvenim hiç olmuyo, çirkin buluyorum kendimi.

Beni zaten kesin gördü ama bir ay oldu ben onu görmeyeli, hep çalisiyo hiç gormuyorum.
Birde ben gözlük takiyorum, takinca kendime guvenim hiç olmuyo, çirkin buluyorum kendimi.

Kız ben gözlük almak için gözlerimi bozdum resmen . Böyle şeyleri umursama bence aşk sevgi dış görünüşe bakmıyo . Ne kadar yakışıklı bi cocuk olursa olsun karşındaki çocuk gibi davranırsa yada hovardalik yaparsa yanında olur musun

Back
X