Sonunda karşılaştık...

Ayrılık sebebini merak ettim açıkçası :) bu anlattıklarınızdan Amerikan vari bir romantik komedi romanı okur gibi hissettim :KK70: bence siz önemsiyorsunuz seviyorsunuz hatta. Sevmeseniz o ettiği laflar oturmazdı böğrünüze :) umursuyorsunuz açık olun burada biz bizeyiz hadi itiraf edin o pistte dans ederken içinizde ne fırtınalar koptuğunu en azından ben okurken öyle hissettim :KK66:

Ayrılık sebebini merak ettim açıkçası :) bu anlattıklarınızdan Amerikan vari bir romantik komedi romanı okur gibi hissettim :KK70: bence siz önemsiyorsunuz seviyorsunuz hatta. Sevmeseniz o ettiği laflar oturmazdı böğrünüze :) umursuyorsunuz açık olun burada biz bizeyiz hadi itiraf edin o pistte dans ederken içinizde ne fırtınalar koptuğunu en azından ben okurken öyle hissettim :KK66:
Benim hayatım romantik komediden ziyade direkt komedi oluyor genelde :D Romantizmi henüz bulamadım :D

Konu güncelliğini yitirdi aslında, hortlatılmış :) Bu arada defalarca karşılaştık, dip dibe dans da ettik, sonunda oturup doğru düzgün konuştuk. Bitti gitti o iş :)

Hatta konuşmanın sonunda artık açığa kavuşturduk her şeyi, bitirdik, "ben kalkayım o zaman" dedim. Sonra döndüm "perşembe görüşürüz" dedim çünkü karşılaşacağız yine kaçarı yok :D Güldüm "havalı bir çıkış bile yapamıyorum yaa karşılaşıcaz nasılsa" dedim gittim. Neyin ne olduğu belli olduktan sonra için rahat eder benim, bu karışıklıklar "öyle mi böyle mi"ler huzursuz ediyor.

Back
X