sonunda karşıma da çıktı. yüzsüz

sweetos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2018
391
365
103
günaydın herkese.

özet geçeyim. söz attığım bir ilişkim vardı ve bitti. 3 yıl geçtikten sonra henüz yeni bir ilişkiye başladım. zurnanın zırt dediği yer burası oldu resmen.

artık ciddi anlamda aşırı rahatsız oluyorum. dün ex müsveddesi iş çıkışımda iş yerime geldi. tam otoparktan çıkıyordum o sırada. kamelya var bahçede. “5 dakika konuşabilir miyiz?” dedi orayı göstererek. “hayır” dedim. “5 dakika konuşucaz o zaman” dedi. “sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun? çekil şurdan” dedim. başladı zırvalamaya “ben seni unutamadım hiç. bunca zaman sesim çıkmıyordu yalnız olduğunu biliyordum. biriyle beraber olmanı kaldıramıyorum” bıdı bıdı. “ne yapacaktım ömrümün sonuna kadar yalnız yaşayıp uzaktan beni izlemeni mi bekleyecektim?” dedim. böyle söyleyince neymiş efendim ben zaten aldatmaya meyilli biriymişim de ben beni seven insanları böyle hayal kırıklığına uğratırmışım da. saçmalıyor ya vallahi sinirden gülüyorum artık. kendisi beni aldattığı için ilişki bitti, üstelik aldattığı kızla sözlendi neyin zırvası bu. “cevap verecek kadar kaale almıyorum seni” dedim. arabaya doğru yöneldim kolumu sıktı halâ mosmor. sonra ben başladım;
“bak ne yapmak istediğinin çokça farkındayım (yeni ilişkime çomak sokmak) sen benim gram umrumda değilsin hem bak yıllar geçmiş artık yemin ederim sen de mutlu ol ben de. ne zaman vazgeçersin bilmiyorum ama aklındakini yapmana izin vermeyeceğim. bir daha herhangi bir yolla beni rahatsız etmeye kalkarsan, bak güvenlik ön bahçede emniyet müdürlüğü az ötede ne yapacağımı söylememe gerek yok sanırım? şimdi kolumu bırak bas git.”
“görüşücez” dedi ve gitti. daha önce karşıma çıkma cürretinde bulunamaz dediğim kişi bunu da yaptı üstelik görüşücez diyerek gitti. ne yapacağını kestiremiyorum artık. erkek arkadaşımın önüne bu gibi şeyler getirmekten utanıyorum artık bu 2. vakası. bugün buluşucaz benim ister istemez modum düşük olacak. erkek arkadaşıma bu yaşadığımı söylersem, kolumu morarttığı için geride kalmaz artık. söylemesem de abime mi söylesem böyle rahatsız ettiğini kararsız kaldım. erkek arkadaşım bu zamana kadar hiçbirini sorun etmedi çok anlayışlı biri. doğrusu benim kalbimdekinden emin bu yüzden hiçbir şey onu şüpheye düşürmüyor. ama böyle bir şeyin güzel giden ilişkimde konu olmasını dahi istemiyorum. nasıl peşimi bıraktıracağım akıl verin

Öncelikle şikayetçi olmalıydınız. Hala imkan varsa olun. Hatta uzaklaştırma da çıkarabilirseniz çıkarın.
Yok uğraşamam derseniz;
Erkek arkadaşınız yerine abinizle paylaşın, hem adam akıllı konuşur, hem de göz dağı verir biraz. Eğer inat ediyorsa abiniz ailesine söylesin alın tedavi ettirin diye.

3 yıl geçmiş aradan, daha neyin peşindeymiş anlamadım ki. Ben korkarım açıkçası böyle takıntılı durumdan/

açıkçası korkutan da tam olarak bu. 3 yıldır kendi halimdeydim ne zaman ki ilişkiye başladım kudurmuş gibi rahatsız etmelere başladı. şikayet durumu da somut bi sonuç alacağımı bilsem uğraşırım neden uğraşmayayım ama bişey çıkmıyor böyle durumlardan. kadını sokak ortasında döven ex vakalarında bile karar ‘takipsizlik’. adaletin var olduğuna inanmıyorum.

Bence abinle paylaşmalısın. Söz yapmışsınız öncesinde aileler de tanışıyor yani gerek olursa onlara da oğlunuz rahatsız ediyor kardeşimi diye söyler. Erkek arkadaşınızın bu duruma dahil olması bu adamı daha da kudurtur bence.

haklısın galiba. zaten erkek arkadaşımın dahil olmasını hiç mi hiç istemiyorum ama ondan gizli saklı bir şey de yapmak istemiyorum ileride duyarsa kızabilir diye. çünkü “hayatımdaki kadının benden gizli bir şeyler yapması güvenimi kırar” demişti bi keresinde

Önlemler konusunda haklısınız. Ama kimisi de korkak olur. Yani 3 yıl bir köşeden izleyebilecek Sabırdaysa, savcısı polisi biraz çekilebilir.
3 yıl geride kalmış eski nişanlım gelip kolumu morartsa sessiz kalmazdım.
Ne münasebet. Yoldan geçen adam o benim için.

kesinlikle öyle. ilk olarak abim yolunu deneyim, baktım ki hala aynı şikayetçi olurum. diyelim ki 1 ay sonra abimin uyarısına rağmen hala aynı, dün bahçedeki kamera kayıtlarıyla şikayetçi olabilir miyim zaman aşımı gibi bi durum olur mu?

hayır denemedim. bizim ülkemizde “kadına şiddet vakası, gereken cezayı vermeliyim” adaleti var mı sizce? eğer varsa neden onca kadın hala erkek şiddetine maruz kalıyor, ölüyor?

boş yapmayın ya allah aşkına. o zaman adam gelsin sizi dövsün siz gidin sevgilinize söyleyin polise gitmek yerine.

boş yapmayın ya allah aşkına. o zaman adam gelsin sizi dövsün siz gidin sevgilinize söyleyin polise gitmek yerine.
ne alakası var? bahsettiğim de bu zaten. benim sadece kolumu morarttığı için hiçbir şey çıkmaz o şikayetten. ahmet kural sılayı ne fena dövmüş okuduk hepimiz, siz inanıyor musunuz ahmet kuralın hapse gireceğine? ya da hakettiği cezayı çekeceğine? ver para cezasını ona da koymaz zaten.

Sıla en azindan sikayet etme gibi bir akillilik etti. Susmadi yutmadi. Unluyum rezil olurum demedi. Hapise girmese de adam etrafa rezil oldu. Herkes tepkisini gosterdi. Yaptigi ve yapacagi isleri bozuldu. Bir sekilde etkilendi bu durumdan.
Elin adami gelecek kolumu sıkıp morartacak ben de sanki sokakta dayak yiyen cocuk gibi abime kosacagim oyle mi? Solugu direk hastanede alirim. O darp raporuyla onu rezil ederim. En azindan o kurdugunuz uzun ve satafatli cumlenizin blof olmadigini anlar ve korkardi. Hani su cumleniz:
"ne zaman vazgeçersin bilmiyorum ama aklındakini yapmana izin vermeyeceğim. bir daha herhangi bir yolla beni rahatsız etmeye kalkarsan, bak güvenlik ön bahçede emniyet müdürlüğü az ötede ne yapacağımı söylememe gerek yok sanırım? şimdi kolumu bırak bas git.”

Bence şimdi kolunuz da morken darp raporu alıp şikayetçi olun. Kamera kayıtlarını da gösterir en azından uzaklaştırma çıkarırsınız.
Uzaklaştırmayı ihlal ederse 3 günlük hapis var vs... gözünü korkutmaya yeter gibi geliyor bana.
Abiniz de ailesi ile görüşsün, durum böyle biz bunları yapıyoruz, diye

ahmet kural tüm ülkeye rezil oldu, ex kime olacak? bahsettiğim şey şu sıla 45 dakika boyunca yerlerde süründüğü kafasında küllük kırıldığı vücudunun çeşitli yerlerine darp aldığı halde ve bunların hepsini kanıtladığı halde o adam yine ceza almayacak. sıla ünlü. ben bir morartı üzerine şikayette bulunursam beni kim takar Allah aşkına. ama denicem. korktuğumdan vs değil verdiğim uğraşa değmeyeceğinden adım gibi eminim. pazartesi şikayetimi bildiriyorum o halde.

nereden biliyorsunuz çıkmayacağınız? zaten kolunuzu morarttı diye hapse girer mi dedim ben? uzaklaştırma emri denen olaydan haberiniz var mı?

aynen bu şekilde yapmayı düşündüm az önce. okul şuan kapalı, pazartesi kayıtları alabilirim ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…