şikayetçi olsam ne çıkabilir ki? takipsizlik kararıyla sonuç: yine aynı.Erkek arkadasa ya da abiye söylemek yerine şikayetçi olsan? Adam hem kolunu morartiyor hem de tehdit ediyor.
açıkçası korkutan da tam olarak bu. 3 yıldır kendi halimdeydim ne zaman ki ilişkiye başladım kudurmuş gibi rahatsız etmelere başladı. şikayet durumu da somut bi sonuç alacağımı bilsem uğraşırım neden uğraşmayayım ama bişey çıkmıyor böyle durumlardan. kadını sokak ortasında döven ex vakalarında bile karar ‘takipsizlik’. adaletin var olduğuna inanmıyorum.Öncelikle şikayetçi olmalıydınız. Hala imkan varsa olun. Hatta uzaklaştırma da çıkarabilirseniz çıkarın.
Yok uğraşamam derseniz;
Erkek arkadaşınız yerine abinizle paylaşın, hem adam akıllı konuşur, hem de göz dağı verir biraz. Eğer inat ediyorsa abiniz ailesine söylesin alın tedavi ettirin diye.
3 yıl geçmiş aradan, daha neyin peşindeymiş anlamadım ki. Ben korkarım açıkçası böyle takıntılı durumdan/
Bence abinle paylaşmalısın. Söz yapmışsınız öncesinde aileler de tanışıyor yani gerek olursa onlara da oğlunuz rahatsız ediyor kardeşimi diye söyler. Erkek arkadaşınızın bu duruma dahil olması bu adamı daha da kudurtur bence.açıkçası korkutan da tam olarak bu. 3 yıldır kendi halimdeydim ne zaman ki ilişkiye başladım kudurmuş gibi rahatsız etmelere başladı. şikayet durumu da somut bi sonuç alacağımı bilsem uğraşırım neden uğraşmayayım ama bişey çıkmıyor böyle durumlardan. kadını sokak ortasında döven ex vakalarında bile karar ‘takipsizlik’. adaletin var olduğuna inanmıyorum.
haklısın galiba. zaten erkek arkadaşımın dahil olmasını hiç mi hiç istemiyorum ama ondan gizli saklı bir şey de yapmak istemiyorum ileride duyarsa kızabilir diye. çünkü “hayatımdaki kadının benden gizli bir şeyler yapması güvenimi kırar” demişti bi keresindeBence abinle paylaşmalısın. Söz yapmışsınız öncesinde aileler de tanışıyor yani gerek olursa onlara da oğlunuz rahatsız ediyor kardeşimi diye söyler. Erkek arkadaşınızın bu duruma dahil olması bu adamı daha da kudurtur bence.
O zaman mantıklı olan abin , erkek arkadasin değil gibi geldi banaşikayetçi olsam ne çıkabilir ki? takipsizlik kararıyla sonuç: yine aynı.
açıkçası korkutan da tam olarak bu. 3 yıldır kendi halimdeydim ne zaman ki ilişkiye başladım kudurmuş gibi rahatsız etmelere başladı. şikayet durumu da somut bi sonuç alacağımı bilsem uğraşırım neden uğraşmayayım ama bişey çıkmıyor böyle durumlardan. kadını sokak ortasında döven ex vakalarında bile karar ‘takipsizlik’. adaletin var olduğuna inanmıyorum.
haklısın, abime söyleyeceğim bugünO zaman mantıklı olan abin , erkek arkadasin değil gibi geldi bana
şikayetçi olsam ne çıkabilir ki? takipsizlik kararıyla sonuç: yine aynı.
kesinlikle öyle. ilk olarak abim yolunu deneyim, baktım ki hala aynı şikayetçi olurum. diyelim ki 1 ay sonra abimin uyarısına rağmen hala aynı, dün bahçedeki kamera kayıtlarıyla şikayetçi olabilir miyim zaman aşımı gibi bi durum olur mu?Önlemler konusunda haklısınız. Ama kimisi de korkak olur. Yani 3 yıl bir köşeden izleyebilecek Sabırdaysa, savcısı polisi biraz çekilebilir.
3 yıl geride kalmış eski nişanlım gelip kolumu morartsa sessiz kalmazdım.
Ne münasebet. Yoldan geçen adam o benim için.
hayır denemedim. bizim ülkemizde “kadına şiddet vakası, gereken cezayı vermeliyim” adaleti var mı sizce? eğer varsa neden onca kadın hala erkek şiddetine maruz kalıyor, ölüyor?denediniz mi?
hayır denemedim. bizim ülkemizde “kadına şiddet vakası, gereken cezayı vermeliyim” adaleti var mı sizce? eğer varsa neden onca kadın hala erkek şiddetine maruz kalıyor, ölüyor?
ne alakası var? bahsettiğim de bu zaten. benim sadece kolumu morarttığı için hiçbir şey çıkmaz o şikayetten. ahmet kural sılayı ne fena dövmüş okuduk hepimiz, siz inanıyor musunuz ahmet kuralın hapse gireceğine? ya da hakettiği cezayı çekeceğine? ver para cezasını ona da koymaz zaten.boş yapmayın ya allah aşkına. o zaman adam gelsin sizi dövsün siz gidin sevgilinize söyleyin polise gitmek yerine.
Sıla en azindan sikayet etme gibi bir akillilik etti. Susmadi yutmadi. Unluyum rezil olurum demedi. Hapise girmese de adam etrafa rezil oldu. Herkes tepkisini gosterdi. Yaptigi ve yapacagi isleri bozuldu. Bir sekilde etkilendi bu durumdan.ne alakası var? bahsettiğim de bu zaten. benim sadece kolumu morarttığı için hiçbir şey çıkmaz o şikayetten. ahmet kural sılayı ne fena dövmüş okuduk hepimiz, siz inanıyor musunuz ahmet kuralın hapse gireceğine? ya da hakettiği cezayı çekeceğine? ver para cezasını ona da koymaz zaten.
kesinlikle öyle. ilk olarak abim yolunu deneyim, baktım ki hala aynı şikayetçi olurum. diyelim ki 1 ay sonra abimin uyarısına rağmen hala aynı, dün bahçedeki kamera kayıtlarıyla şikayetçi olabilir miyim zaman aşımı gibi bi durum olur mu?
ahmet kural tüm ülkeye rezil oldu, ex kime olacak? bahsettiğim şey şu sıla 45 dakika boyunca yerlerde süründüğü kafasında küllük kırıldığı vücudunun çeşitli yerlerine darp aldığı halde ve bunların hepsini kanıtladığı halde o adam yine ceza almayacak. sıla ünlü. ben bir morartı üzerine şikayette bulunursam beni kim takar Allah aşkına. ama denicem. korktuğumdan vs değil verdiğim uğraşa değmeyeceğinden adım gibi eminim. pazartesi şikayetimi bildiriyorum o halde.Sıla en azindan sikayet etme gibi bir akillilik etti. Susmadi yutmadi. Unluyum rezil olurum demedi. Hapise girmese de adam etrafa rezil oldu. Herkes tepkisini gosterdi. Yaptigi ve yapacagi isleri bozuldu. Bir sekilde etkilendi bu durumdan.
Elin adami gelecek kolumu sıkıp morartacak ben de sanki sokakta dayak yiyen cocuk gibi abime kosacagim oyle mi? Solugu direk hastanede alirim. O darp raporuyla onu rezil ederim. En azindan o kurdugunuz uzun ve satafatli cumlenizin blof olmadigini anlar ve korkardi. Hani su cumleniz:
"ne zaman vazgeçersin bilmiyorum ama aklındakini yapmana izin vermeyeceğim. bir daha herhangi bir yolla beni rahatsız etmeye kalkarsan, bak güvenlik ön bahçede emniyet müdürlüğü az ötede ne yapacağımı söylememe gerek yok sanırım? şimdi kolumu bırak bas git.”
ne alakası var? bahsettiğim de bu zaten. benim sadece kolumu morarttığı için hiçbir şey çıkmaz o şikayetten. ahmet kural sılayı ne fena dövmüş okuduk hepimiz, siz inanıyor musunuz ahmet kuralın hapse gireceğine? ya da hakettiği cezayı çekeceğine? ver para cezasını ona da koymaz zaten.
aynen bu şekilde yapmayı düşündüm az önce. okul şuan kapalı, pazartesi kayıtları alabilirim ancakBence şimdi kolunuz da morken darp raporu alıp şikayetçi olun. Kamera kayıtlarını da gösterir en azından uzaklaştırma çıkarırsınız.
Uzaklaştırmayı ihlal ederse 3 günlük hapis var vs... gözünü korkutmaya yeter gibi geliyor bana.
Abiniz de ailesi ile görüşsün, durum böyle biz bunları yapıyoruz, diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?