sonunda karşıma da çıktı. yüzsüz

Abine ya da erkek arkadaşına anlat tabi ne olduğunu ama şikayetçi de ol. Başka birşey olursa ki olacak gibi duruyor hic değilse elinizde resmi bir belgeniz olur.
abime söyledim. önce karakola gidip ordan yönlendirmeyle hastaneye gidip darp raporunu alıcam. zaten erkek arkadaşımla buluşucaz bugün ona da söylerim. ikisinin de karışmaması gerek tabi

Adam sadece kolunuzu morartmamış, aynı zamanda tehdit de etmiş. Abime, aileme, ailesine, sevgilime, polise, savcılığa kim varsa bu durumu bildirir, ortalığı ayağa kaldırırım. Bu tipler karşı taraf sindikçe sahayı boş bulup daha çok kudurur. Ortalığı ayağa kaldırdığınızda korkup kaçar bu şeref yoksunu tipler. Bence hemen darp raporu alıp, savcılığa başvurmalısınız. Bunu yapmazsanız ileride sıkıntılı bir durum vuku bulduğunda geçmişe dönük kendinizi ispatlayamaz, savunamazsınız.
Verilmiş sadakanız varmış. İyi ki zamanında bitmiş ilişkiniz. Ya evlenip, çoluk çocuğa karışsaydınız, maazallah!

Abinizle paylaşın evet ama bence erkek arkadaşınıza da haber verin durumdan. Bakın bir erkek ne kadar anlayışlı olursa olsun bir şeylerin saklanılmasından hoşlanmaz. Abinize anlattığınızı ve bir çözüm bulacağınızı sadece ona haber vermek için ilettiğinizi dile getirin. Esas anlayışını siz bunu söyledikten sonra sizi dinlerse göreceksiniz çünkü

Ya kızlar böyle takıntılı,manyak,psikopat,kontak "sözde adamları" çok arıyor musunuz merak ettim yani insan illaki kendini bir şekilde belli eder nasıl anlayamıyorsunuz bunu... çıkmayın böyle dengesizliklerle kör olmayın biraz mantık yahu

iyi ki. inanın şu yüzünü çok daha ileride görmüş olsaydım hepsi için daha geç olabilirdi. haklısınız sanırım gözünün korkutulmasına ihtiyacı var karakola gidiyorum.

abime karışmamasını söyledim gözünü böyle korkutucam dedim erkek arkadaşıma da aynısını söyleyeceğim. umarım dinlerler. mutlaka haber veririm iş savcılık boyutunca vermesem zaten hata olur

göremiyoruz işte nasıl anlatayım, böyle durumla karşı karşıya kalmadığımız için bize bu yanlarını göstermiyorlar. çok aramıyoruz inanın

göremiyoruz işte nasıl anlatayım, böyle durumla karşı karşıya kalmadığımız için bize bu yanlarını göstermiyorlar. çok aramıyoruz inanın
Bir tek size değil,sizin nezdinizde bütün genç kızlara bu söylediklerim uyanık olun en ufak bir şeyden bile anlamanız lazım önemsiz diye gözardı ettiğiniz küçük şeyler bile ileride kocaman bir problem haline gelebilir aman dikkat

dikkatli olmak lazım tabi. düşününce şu hareketleri yapacağını tahmin ettirecek bi davranışı olmadı ki ya da ben anlayamadım bilemiyorum

Önce şikayetçi olun, sonra da sosyal medyada seni rezil ederim, tanıdık tanımadık herkes bir daha adını unutmaz, hayatın boyunca insan gibi dolaşamazsın meydanda de, bak neler oluyor. Artık şikayetçi olmak yetmiyor maalesef, sosyal medya iyi ki var umarım tez zamanda kurtulursunuz

Valla birine soyleyecekseniz kendi abinize soyleyin napiyorsaniz yapin elalemin cocugunun basini belaya sokmayin eski sevgilinizle.

Kendi sevgilinize lütfen söylemeyin başına is açabilir ailenizle paylaşın karar verin ne yapılması gerekiyor

Maalesef bir erkeğin şiddetinden korunmak için yine bir erkeğin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Yani abinize söyleyin bu durumda ilk etapta. Tekrarı olduğunda kesinlikle şikayet edin ,istediğiniz gibi bir sonuç çıkmayacak olsa dahi şikayet edin muhakkak. O durumda erkek arkadaşınıza da söylersiniz. Sürekli bu durumu saklamak sevgiliniz ile güven problemi yaşamanıza sebep olur. O nedenle şimdilik abinize söyleyin ama tekrar ederse hem şikayet edin hem de erkek arkadaşınız ile paylaşın.

Erkek arkadasina soyleme sakın huylandirma adami ben olsam abime soylerdim gozunu korkuttururdum aile buyuklerime. Polislik bir durum yok bence havlayan kopek isirmaz sana bisey yapacak olsa sinsice hareket ederdi gorusecegiz demezdi.

Şikayetçi ol demeyeceğim çünkü adalet sistemimiz mükemmel. Kadın ancak öldüğü zaman erkeğe ceza verilir. Oda üç beş yıl. Sevgiline söyle seninle olduğum için beni rahatsız ediyo de. Abine de babana da herkese söyle. O çocuğun ailesine gitsinler kuzımızın peşini bıraksın oğlunuz desinler. Sevgilin abin çocuğa bir şekilde cezasını versinler

böyle psikopat birine onun dilinden cevap verip diklenip daha da kudurtmayın
boyun egmeniz gerekmiyor ama daha çok da azdırmayın
mesela senle konuşcak bişeyim yok sen kimsin seni sildim falan ağır laflar yerine kusura bakmayın ilgilenmiyorum eve yetişmem lazım o defteri kapadım hatta siz kapadınız üzgünüm falan filan...
alttan almak değil bu söylediğim. kendinizi güvene almak

önce karakola gittim durumu anlattım prosedürü sordum. darp raporu ve kayıtlarla beraber pazartesi tekrar gelmemi söylediler onlar almaya gelmiyomuş kayıtları yani. pek de ilgilenmediler tavırları küçümseyiciydi. ilk olarak abime söyledim, epey sinirlendi. karışmamasını söyledim ama pek zannetmiyorum mutlaka bir şey yapar. hastaneden raporu alıp sevgilimle buluşmaya gittim. orda raporu gösterdim anlattım.
“seni bu manyakla karşı karşıya bırakmaktan ciddi anlamda utanıyorum artık. sürekli bunun rezillikleriyle karşına gelmek rahatsız ediyor beni. anlayışından şüphem yok ama güzel giden ilişkimize çomak sokmak onun amacı, kendi halimdeyken bana zararı yoktu ama şuan kudurmuş gibi saldırmaya başladı. açıkçası tedirginim” gibi cümlelerle rahatsız olduğumu söyledim.
“bu şekilde konuşma, bana zararı yok ben sani yormasını istemiyorum gerek fiziksel gerek zihinsel. belki o kişi ben değilim ama biri devreye girmeden bunun düzeleceği yok. abin gerekeni yapar diye tahmin ediyorum. benim devreye girmem doğru olmaz şuan, çünkü her saat her dakika yanında değilim seni başka türlü rahatsız edebilir yoksa bir dakika düşünmeden haddini bildiririm” falan dedi o da. yine müthis anlayışından ödün vermedi çok mülayim yahu :) aramızda hallettik gibi. pazartesi belgeleri ayarlayıp şikayetimi bildireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…