abime söyledim. önce karakola gidip ordan yönlendirmeyle hastaneye gidip darp raporunu alıcam. zaten erkek arkadaşımla buluşucaz bugün ona da söylerim. ikisinin de karışmaması gerek tabiAbine ya da erkek arkadaşına anlat tabi ne olduğunu ama şikayetçi de ol. Başka birşey olursa ki olacak gibi duruyor hic değilse elinizde resmi bir belgeniz olur.
Ya kızlar böyle takıntılı,manyak,psikopat,kontak "sözde adamları" çok arıyor musunuz merak ettim yani insan illaki kendini bir şekilde belli eder nasıl anlayamıyorsunuz bunu... çıkmayın böyle dengesizliklerle kör olmayın biraz mantık yahugünaydın herkese.
özet geçeyim. söz attığım bir ilişkim vardı ve bitti. 3 yıl geçtikten sonra henüz yeni bir ilişkiye başladım. zurnanın zırt dediği yer burası oldu resmen.
artık ciddi anlamda aşırı rahatsız oluyorum. dün ex müsveddesi iş çıkışımda iş yerime geldi. tam otoparktan çıkıyordum o sırada. kamelya var bahçede. “5 dakika konuşabilir miyiz?” dedi orayı göstererek. “hayır” dedim. “5 dakika konuşucaz o zaman” dedi. “sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun? çekil şurdan” dedim. başladı zırvalamaya “ben seni unutamadım hiç. bunca zaman sesim çıkmıyordu yalnız olduğunu biliyordum. biriyle beraber olmanı kaldıramıyorum” bıdı bıdı. “ne yapacaktım ömrümün sonuna kadar yalnız yaşayıp uzaktan beni izlemeni mi bekleyecektim?” dedim. böyle söyleyince neymiş efendim ben zaten aldatmaya meyilli biriymişim de ben beni seven insanları böyle hayal kırıklığına uğratırmışım da. saçmalıyor ya vallahi sinirden gülüyorum artık. kendisi beni aldattığı için ilişki bitti, üstelik aldattığı kızla sözlendi neyin zırvası bu. “cevap verecek kadar kaale almıyorum seni” dedim. arabaya doğru yöneldim kolumu sıktı halâ mosmor. sonra ben başladım;
“bak ne yapmak istediğinin çokça farkındayım (yeni ilişkime çomak sokmak) sen benim gram umrumda değilsin hem bak yıllar geçmiş artık yemin ederim sen de mutlu ol ben de. ne zaman vazgeçersin bilmiyorum ama aklındakini yapmana izin vermeyeceğim. bir daha herhangi bir yolla beni rahatsız etmeye kalkarsan, bak güvenlik ön bahçede emniyet müdürlüğü az ötede ne yapacağımı söylememe gerek yok sanırım? şimdi kolumu bırak bas git.”
“görüşücez” dedi ve gitti. daha önce karşıma çıkma cürretinde bulunamaz dediğim kişi bunu da yaptı üstelik görüşücez diyerek gitti. ne yapacağını kestiremiyorum artık. erkek arkadaşımın önüne bu gibi şeyler getirmekten utanıyorum artık bu 2. vakası. bugün buluşucaz benim ister istemez modum düşük olacak. erkek arkadaşıma bu yaşadığımı söylersem, kolumu morarttığı için geride kalmaz artık. söylemesem de abime mi söylesem böyle rahatsız ettiğini kararsız kaldım. erkek arkadaşım bu zamana kadar hiçbirini sorun etmedi çok anlayışlı biri. doğrusu benim kalbimdekinden emin bu yüzden hiçbir şey onu şüpheye düşürmüyor. ama böyle bir şeyin güzel giden ilişkimde konu olmasını dahi istemiyorum. nasıl peşimi bıraktıracağım akıl verin
iyi ki. inanın şu yüzünü çok daha ileride görmüş olsaydım hepsi için daha geç olabilirdi. haklısınız sanırım gözünün korkutulmasına ihtiyacı var karakola gidiyorum.Adam sadece kolunuzu morartmamış, aynı zamanda tehdit de etmiş. Abime, aileme, ailesine, sevgilime, polise, savcılığa kim varsa bu durumu bildirir, ortalığı ayağa kaldırırım. Bu tipler karşı taraf sindikçe sahayı boş bulup daha çok kuduruyor. Ortalık ığdır ayağa kaldırdığınızda korkup kaçar bu şeref yoksunu tipler. Bence hemen darp raporu alıp, savcılığa başvurmalısınız. Bunu yapmazsanız ileride sıkıntılı bir durum vuku bulduğunda geçmişe dönük kendinizi ispatlayamaz, savunamazsınız.
Verilmiş sadakanız varmış. İyi ki zamanında bitmiş ilişkiniz. Ya evlenip, çoluk çocuğa karışsaydınız, maazallah!
abime karışmamasını söyledim gözünü böyle korkutucam dedim erkek arkadaşıma da aynısını söyleyeceğim. umarım dinlerler. mutlaka haber veririm iş savcılık boyutunca vermesem zaten hata olurAbinizle paylaşın evet ama bence erkek arkadaşınıza da haber verin durumdan. Bakın bir erkek ne kadar anlayışlı olursa olsun bir şeylerin saklanılmasından hoşlanmaz. Abinize anlattığınızı ve bir çözüm bulacağınızı sadece ona haber vermek için ilettiğinizi dile getirin. Esas anlayışını siz bunu söyledikten sonra sizi dinlerse göreceksiniz çünkü
göremiyoruz işte nasıl anlatayım, böyle durumla karşı karşıya kalmadığımız için bize bu yanlarını göstermiyorlar. çok aramıyoruz inanınYa kızlar böyle takıntılı,manyak,psikopat,kontak "sözde adamları" çok arıyor musunuz merak ettim yani insan illaki kendini bir şekilde belli eder nasıl anlayamıyorsunuz bunu... çıkmayın böyle dengesizliklerle kör olmayın biraz mantık yahu
Bir tek size değil,sizin nezdinizde bütün genç kızlara bu söylediklerim uyanık olun en ufak bir şeyden bile anlamanız lazım önemsiz diye gözardı ettiğiniz küçük şeyler bile ileride kocaman bir problem haline gelebilir aman dikkatgöremiyoruz işte nasıl anlatayım, böyle durumla karşı karşıya kalmadığımız için bize bu yanlarını göstermiyorlar. çok aramıyoruz inanın
dikkatli olmak lazım tabi. düşününce şu hareketleri yapacağını tahmin ettirecek bi davranışı olmadı ki ya da ben anlayamadım bilemiyorumBir tek size değil,sizin nezdinizde bütün genç kızlara bu söylediklerim uyanık olun en ufak bir şeyden bile anlamanız lazım önemsiz diye gözardı ettiğiniz küçük şeyler bile ileride kocaman bir problem haline gelebilir aman dikkat
Neyse ki verilmiş sadakanız varmış erkenden kurtulmuşsunuzdikkatli olmak lazım tabi. düşününce şu hareketleri yapacağını tahmin ettirecek bi davranışı olmadı ki ya da ben anlayamadım bilemiyorum
Erkek arkadasina soyleme sakın huylandirma adami ben olsam abime soylerdim gozunu korkuttururdum aile buyuklerime. Polislik bir durum yok bence havlayan kopek isirmaz sana bisey yapacak olsa sinsice hareket ederdi gorusecegiz demezdi.günaydın herkese.
özet geçeyim. söz attığım bir ilişkim vardı ve bitti. 3 yıl geçtikten sonra henüz yeni bir ilişkiye başladım. zurnanın zırt dediği yer burası oldu resmen.
artık ciddi anlamda aşırı rahatsız oluyorum. dün ex müsveddesi iş çıkışımda iş yerime geldi. tam otoparktan çıkıyordum o sırada. kamelya var bahçede. “5 dakika konuşabilir miyiz?” dedi orayı göstererek. “hayır” dedim. “5 dakika konuşucaz o zaman” dedi. “sen kim oluyorsun da benimle böyle konuşuyorsun? çekil şurdan” dedim. başladı zırvalamaya “ben seni unutamadım hiç. bunca zaman sesim çıkmıyordu yalnız olduğunu biliyordum. biriyle beraber olmanı kaldıramıyorum” bıdı bıdı. “ne yapacaktım ömrümün sonuna kadar yalnız yaşayıp uzaktan beni izlemeni mi bekleyecektim?” dedim. böyle söyleyince neymiş efendim ben zaten aldatmaya meyilli biriymişim de ben beni seven insanları böyle hayal kırıklığına uğratırmışım da. saçmalıyor ya vallahi sinirden gülüyorum artık. kendisi beni aldattığı için ilişki bitti, üstelik aldattığı kızla sözlendi neyin zırvası bu. “cevap verecek kadar kaale almıyorum seni” dedim. arabaya doğru yöneldim kolumu sıktı halâ mosmor. sonra ben başladım;
“bak ne yapmak istediğinin çokça farkındayım (yeni ilişkime çomak sokmak) sen benim gram umrumda değilsin hem bak yıllar geçmiş artık yemin ederim sen de mutlu ol ben de. ne zaman vazgeçersin bilmiyorum ama aklındakini yapmana izin vermeyeceğim. bir daha herhangi bir yolla beni rahatsız etmeye kalkarsan, bak güvenlik ön bahçede emniyet müdürlüğü az ötede ne yapacağımı söylememe gerek yok sanırım? şimdi kolumu bırak bas git.”
“görüşücez” dedi ve gitti. daha önce karşıma çıkma cürretinde bulunamaz dediğim kişi bunu da yaptı üstelik görüşücez diyerek gitti. ne yapacağını kestiremiyorum artık. erkek arkadaşımın önüne bu gibi şeyler getirmekten utanıyorum artık bu 2. vakası. bugün buluşucaz benim ister istemez modum düşük olacak. erkek arkadaşıma bu yaşadığımı söylersem, kolumu morarttığı için geride kalmaz artık. söylemesem de abime mi söylesem böyle rahatsız ettiğini kararsız kaldım. erkek arkadaşım bu zamana kadar hiçbirini sorun etmedi çok anlayışlı biri. doğrusu benim kalbimdekinden emin bu yüzden hiçbir şey onu şüpheye düşürmüyor. ama böyle bir şeyin güzel giden ilişkimde konu olmasını dahi istemiyorum. nasıl peşimi bıraktıracağım akıl verin
Şikayetçi ol demeyeceğim çünkü adalet sistemimiz mükemmel. Kadın ancak öldüğü zaman erkeğe ceza verilir. Oda üç beş yıl. Sevgiline söyle seninle olduğum için beni rahatsız ediyo de. Abine de babana da herkese söyle. O çocuğun ailesine gitsinler kuzımızın peşini bıraksın oğlunuz desinler. Sevgilin abin çocuğa bir şekilde cezasını versinlergünaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?