sonunda karşıma da çıktı. yüzsüz

Bakın bir önceki mesajım bir arkadaşımın tecrübesi.
Eski sevgilisi peşini bırakmadı, en sonunda kızı itti sokak ortasında. Kız şikayetçi oldu, 1 ay uzaklaştırma verdiler.
1 ay sonra tekrar uzattırdı hatta.
Savcı polis girince tırstı zaten.
Sonra da soğudu olaylar kapandı.

Zaten siddet gosterdi diye hapse girer demedik ki biz. Uzaklastirma karari aldirirsiniz. Mis gibi rahatina bakarsiniz. Ahmet kurali tum ulke taniyor evet onun cevresi bu ama sizin ex kisisinin de kendi capinda cevresi var. Ailesine arkadaslarina akrabalarina karsi mahcup duruma duser en kotu.

aynen bu şekilde yapmayı düşündüm az önce. okul şuan kapalı, pazartesi kayıtları alabilirim ancak
Darp raporunu şimdi alın yalnız.
Yada gidin karakola, onlar yönlendirsin süreç nasıl işliyor bilgi de alırsınız.
Tehdit ettiğini, korktuğunuzu, 3 yıldır takıntılı olduğunu, güvende olmadığınızı söyleyin.

bu yolu deniyorum, tesekkürler. umarım elle tutulur bir sonuç alırım. soğutma ve gözünü korkutma açısından mantıklı bir karar

evet haklısınız, darp raporunu alıp pazartesi kayıtları alıp emniyete gideceğim

3 yıldır kendi halimdeydim ne zaman ki ilişkiye başladım kudurmuş gibi rahatsız etmelere başladı.
Sizi aldatmış ya üç yıldır onu unutamadığınızı zannedip kendi egosuyla çok mutluydu ne zaman mutlu olduğunuzu gördü sinirinden kudurdu sal.k.
Takıntı yapmış değil de nasıl desem üç yılın verdiği ego vardı eheh nasıl da unutmadı hep beni sevecek filan tarzında.
Bir şikayet edilse pısacak.

direkt karakola gitmek ön bilgi almak daha doğru sanırım. hem onların yönlendirmesiyle hastaneye giderim. darp raporunu bugün alıp kayıtları pazartesi alsam birşey farketmez dimi? gerçi bunu karakolda da sorabilirim

bu süreçte de kendisi nişanlandı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. önceki konumda var zaten. sanki hepsini bana inat yapıyormuş gibi, kendine yazık ediyor farkında degil

Karakoldan yönlendirirler hepsi için. Kayıtları onlar alır zaten. Siz gidin şikayetinizi oluşturun.
Darp için hastaneye yönlendirecekler, rapor alınacak; kamera görüntüleri de eklendiğinde zaten uzaklaştırma verilir.
En azından nereden çıkacak diye tedirgin olmazsınız.
Böyle her an evden çılarken, okuldan çıkarken karşınıza çıkacak adam.

bu süreçte de kendisi nişanlandı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. önceki konumda var zaten. sanki hepsini bana inat yapıyormuş gibi, kendine yazık ediyor farkında degil
Kendisine ne yazık edecek adam mı değil.
Kendi kalitesizliğini ortaya koyuyor.
Sanki çok matah bir şeydi de yüzyıllar boyunca onu unutmayacaktınız.
Kendine güldürüyor böyleleri...

Kol morken darp raporu almalisin. Uzaklastirma isteyebilirsin savciliktan.

Sikayetci ol demis bircok kisi
Yok demissin

Ee biz ne yapalim burdan sana?

Sagina soluna dikkat et yururken madem
Asla sana yaklasmasina izin verme kac ordan hemen
Konusma

Abine soyle
Gerekirse onun anasina babasina soyle

evet doğru söylüyorsunuz. birazdan çıkıcam evden ilk olarak karakola gidiyorum o zaman.

Pazartesiye morluk mu kalır hemen gidip alın raporu. Zaten bir şey olmaz diye polise gitmemek kadar saçma bir şey de olamaz. En kötü gözü korkar, uzaklaştırma alır yani. Polis sonuçta, polis. Abinizden çok daha etkili.

Abine ya da erkek arkadaşına anlat tabi ne olduğunu ama şikayetçi de ol. Başka birşey olursa ki olacak gibi duruyor hic değilse elinizde resmi bir belgeniz olur.

Kendisine ne yazık edecek adam mı değil.
Kendi kalitesizliğini ortaya koyuyor.
Sanki çok matah bir şeydi de yüzyıllar boyunca onu unutmayacaktınız.
Kendine güldürüyor böyleleri...
aynen öyle saçmalığın daniskası. ben bunu söyleyince bir de insanların hayallerini kıran biriymişim öyle diyor. manyak

Sikayetci ol demis bircok kisi
Yok demissin

Ee biz ne yapalim burdan sana?

Sagina soluna dikkat et yururken madem
Asla sana yaklasmasina izin verme kac ordan hemen
Konusma

Abine soyle
Gerekirse onun anasina babasina soyle
yahu benim çok mu hoşuma gider? ben bi sonuç elde edemeyeceğimden uğraşıma değmeyeceğinden bahsetmisim. yine de keşke yapsaydım demek istemem gidicem zaten.

pazartesiyi kayıtlar için söylemiştim. okul kapalı şuan haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…